Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emka@ wrote:A nie możecie się gdzieś wybrać? Szkoda tracić płodne dni przez teściów. Ja bym chyba nie darowala na Twoim miejscu . Moj chyba dziś nie da rady. Niepotrzebnie powiedziałam mu że mam ovu, stresuje się tym za mocno że może nie podołać i wtedy przeważnie jest klops.
Mamy taka rozpiskę kiedy co zapłacić, kiedy czyjeś urodziny, kiedy @
No i jest tam zaznaczony serduszkowy tydzień. Nie ma stresu ze "to dzis" i trzeba sie skupić, ale zawsze wie kiedy nadchodzą te dni i nieraz sam zaczyna jakies igraszkimisia79, emka@, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrah wrote:Moze to głupio zabrzmi ale my mamy w kalendarzu zapisane
Mamy taka rozpiskę kiedy co zapłacić, kiedy czyjeś urodziny, kiedy @
No i jest tam zaznaczony serduszkowy tydzień. Nie ma stresu ze "to dzis" i trzeba sie skupić, ale zawsze wie kiedy nadchodzą te dni i nieraz sam zaczyna jakies igraszkiIwka lubi tę wiadomość
-
Kalendarz!! Świetna sprawa...tylko gorzej będzie jak będzie wiedział i będzie uciekał.
Kochane mój właśnie uciekł na męskiego grilla a ja lece do koleżanki na plotki przez mój urlop z miesiąc się nie widziałyśmy a ploty są
Miłego wieczorku buźkaemka@, misia79 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za poparcie mojego pomysłu
W sumie moj luby zawsze jakos wiedział kiedy ten okres ma byc, to i jak zaczęłam obserwować kiedy owu, to tez chętnie słuchał. A to ze jakos szybko, a to ze w koncu normalnie. Jakos nie jest to dla nas trudny temat czy cos...
A tak "gramy" w otwarte karty. Nie zaznaczam konkretnego dnia, tylko wlasnie cały tydzień "lepszego humoru" aż do owu. Jak mam ochotę, to przynajmniej wiadomo dlaczego no i odwrotnie, moj luby moze sie postarać albo odpuścić. Przeciez nie bede go zmuszać gdy np. sie złe czuje? A przynajmniej dobrze wie jakie sa "konsekwencje" jego odpuszczania. na szczęście nasze starania sa obustronne. i gdy zbliża sie ten tydzień to miłych wieczorkow nie ma końca
No i nie ma głupiego umawiania sie, ze robimy to dzis i jutro, i za 3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:57
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki z kawusią Dziś wstałam z dobrym humorkiem rodzice zadowoleni z pobytu dziś zawożę mamę do lekarza po południu i potem na noc do pracy. Nawet mój mąż się dzisiaj spisał i było małe serduszko z rana fakt że z powodu obecności rodziców za ścianą było na zasadzie wejśc i wyjśc ale radocha że chociaż dni płodne nie zmarnowane bo już chodził wściekły że by przepadło
Teraz sprzątamy pierzemy i odkurzamy
Miłego dzionka KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 12:02
Kaśka, emka@, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:rah od przyszłego miesiąca też stworzę taki kalendarz a powiedz mi masz jakoś schowany taki kalendarz wiesz w razie jak goście przyjdą żeby nie wiedzieli o co chodzi i w ogóle
Kalendarz mozna powiesić przeciez w sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 21:55
-
Witam się w niedzielny dzionek My już po obiadku u rodziców teraz siedzimy i odpoczywamy w domku Dziewczyny wiecie gdzie tak walnął ten piorun no huk był nieziemski. Jak błysnęło na rubinkowie to aż mnie oślepiło. ..
Życzę milusiej niedzieli :*Kaśka lubi tę wiadomość
-
W całym miescie huknelo akurat patrzyłam przez okno, wszystko fioletowe sie zrobiło i długo, długo cisza była, dopiero pozniej huk. Podobno to było aż 15km od wrzosow (co potwierdza tak długa przerwę miedzy błyskiem a hukiem):
https://burze.dzis.net/?page=wyszukiwarkaKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny witam się już z Torunia
niestety wszystko co dobre szybko się kończy i jutro już codzienność eee kiepsko to widzę
jeszcze żeby tego mało to jakiś grzybek chyba po tych basenach mnie zaatakował chociaż brałam ten illadian zapobiegawczo i weź tu bądź mądrym podejrzewam że basen a potem i basen i infekcja gotowa.
posmarowałam się już maścią ale pewnie fasolka nie będzie chciała zamieszkać w takich warunkach zawsze pod górkęmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
OO Kasiu wróciłaś :-)mam nadzieję że odpoczęłaś odstresowałaś się Ten illadian to chyba jakieś nieporozumienie ja też brałam i guzik wczoraj w pracy wzięłam dwie tabsy fluconazolu i zobaczymy może zejdzie bo po kilku godzinach zaobserwowałam dużą ilośc grzbiczego śluzu może wyszło i już go nie będzie .
Ale grzybek sam w sobie nie jest przeciwwskazaniem do fasolki gorzej jak jest chlamydia bo jest zagrożeniem dla płodu i w ogóle. Także Kasiu w razie czego nie martw się Taki odstresik może pozytywnie wpłynie na dalszy rozwój sytuacji Miłego wieczorku KochaneKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki! Nie mam czasu nadrobic kochane, jutro to zrobie. Chcialam Wam tylko powiedziec, ze niestety dzis przyszla franca. Spodziewalam sie, ale humor mi dzis zapikowal w dol, tak jak temperatura... Z dwojga zlego, dobrze, ze dzis przyszla @ a nie wczoraj jak bylismy na weselichu! Dobrej nocy zycze
-
No tego sie trzymam, ale jest mi strasznie przykro, ze nie udalo sie, bo nachodza mnie mysli, ze skoro bylo idelane serduszkowanie, potem duphaston I sie nie udalo, to dlaczego pozniej ma sie udac? Ale szybko potrzasam glowa I odpycham takie mysli!
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość