Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:To na następny raz niech się zabezpiecza! Wyjdzie taniej i bez takiego ryzyka jak teraz! A jak coś pójdzie nie tak przy zabiegu?
Z innej beczki właśnie przez przypadek kupiłam meble do dziecięcego pokoju
Cieszę się jak dzieciak :)Już nie mogę się doczekać aż wrócę po pracy i zacznę ogarniać pokoik. Meble nie są dziecięce ale do małego pokoju
Obecne oddamy teściowi ma dzisiaj po nie przyjechać po 18rah, Rudziutka7, misia79 lubią tę wiadomość
-
Moze ie mnie moje drogie uświadomić, czy jak ide na kolejna wizytę do Łojko to mam wczesniej podejść do rejestracji? Nie wiem, zeby przygotowała kartę,zeby potwierdzić ze jestem czy cos? Czy wejść, usiąść i czekać w kolejce?
Wiem,ze to głupie pytanie ale nie lubie zawracać za bardzo głowy tam na miejscu
No a co z tymi, które u niego były równo ze mna? Miałyście usg jeszcze?chyba sie troszke zgubiłam przez to nie zagladanie ;p
Pozdrawiam wszystkie panie;**Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Moze ie mnie moje drogie uświadomić, czy jak ide na kolejna wizytę do Łojko to mam wczesniej podejść do rejestracji? Nie wiem, zeby przygotowała kartę,zeby potwierdzić ze jestem czy cos? Czy wejść, usiąść i czekać w kolejce?
Wiem,ze to głupie pytanie ale nie lubie zawracać za bardzo głowy tam na miejscu
No a co z tymi, które u niego były równo ze mna? Miałyście usg jeszcze?chyba sie troszke zgubiłam przez to nie zagladanie ;p
Pozdrawiam wszystkie panie;**rah lubi tę wiadomość
-
Ja juz po owulacji, w koncu nie wiem kiedy była dokładnie ;p
Ale widze ze skok temperatury nie zgrywa sie u mnie z owu:/
Z automatu zaznaczyło mi owu w czwartek, a było pewnie w sobotę/niedziele....Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
A czemu rah mówisz, że było w sobotę lub w niedzielę? chodzi o ten drugi spadek? Mi też tak raz zrobiło, a potem następnego dnia przesunęło mi jednak. Może jutro jak będziesz miała wyższą, to owu przesunie na sobotę.
Iwka również gratuluję mebelków mam nadzieję, że nie długo wszystkie będziemy wybierały meble dziecięce, typu łóżeczko
Rah, a jakie USG? Ja póki co nie miałam. Idę teraz w grudniu do niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 14:40
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ogolnie chodzi mi o wiarygodność tych wykresów tutaj i oznaczania owu.
Ja oprócz pierwszego skoku, niemal zawsze mam spadek ok.3 dnia. I ovufriend zaznacza mi owulacje w tym najniższym punkcie (przed drugim spadkiem), w tym wypadku w czwartek. No a po obserwacji cyklu w szpitalu, widze ze owu wcale wtedy nie było, tylko w sobotę lub niedziele (ja obstawiam niedziele bo bolał mocno jajnik i cały brzuch).
To poddaje w wątpliwość zaznacZenia z poprzednich cykli.
Moze ja nie mam owu tak jak myśle w dniu spadku tylko np. 2 dni po ;p
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka faktycznie, pamiętam ze dostałaś tabletki i teraz czekasz tak?, ale jeszcze Toca wtedy była i
zastanawiałam sie czy moze tez na ocenecyklu chodziła bo na październik tez hsg tak?
Co do hsg to Misia tez październik? Czy ktora to była
Którego dnia jesteście zapisane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:37
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Kasiu bardzo mi przykro , tylko nie opuszczaj nas my przecież i tak tu mało o ciążach mówimy ...
misia79 nie tracimy nadzieji
estrella rownież mi przykro jeśli chodzi o endo to podobno dobry jest w citomedzie ja u niego byłam i zachwycona nie byłam. Jest jeszcze endo który przyjeżdża raz w tygodniu z bydgoszczy podobno najlepszy cena 180 zł za wizyte i ja czekałam na nią 11 miesięcy - ale od mówiłam.
Dziewczyny dzisiaj chyba nie najlepszy dzień, ale czegoś mnie nauczył nie zazdrościć ciąży..moja szwagierka dzisiaj poroniła, a koleżanka ( o której wcześniej Wam wspominałam) załatwiła sobie skrobankę na początku października i gdzie tu sprawiedliwość?
Wiecie jak się podle czuję przez tą szwagierkę...a koleżankę bym utłukła najchętniej własnymi rękoma
Kurcze tak mi przykro życie jest takie niesprawiedliwe oczywiście przykro z powodu poronienia a nie z powodu skrobanki kiedyś będzie tego żałowała....Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Też jej to powiedziałam, ja to przez tydzień chodziłam jakby ktoś mnie wypatroszył w środku...
Z innej beczki właśnie przez przypadek kupiłam meble do dziecięcego pokoju
Cieszę się jak dzieciak :)Już nie mogę się doczekać aż wrócę po pracy i zacznę ogarniać pokoik. Meble nie są dziecięce ale do małego pokoju
Obecne oddamy teściowi ma dzisiaj po nie przyjechać po 18Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Ja mam hsg za tydz 6 i już się boję ale ja panikara jestem
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Rudziutka faktycznie, pamiętam ze dostałaś tabletki i teraz czekasz tak?, ale jeszcze Toca wtedy była i
zastanawiałam sie czy moze tez na ocenecyklu chodziła bo na październik tez hsg tak?
Co do hsg to Misia tez październik? Czy ktora to była
Którego dnia jesteście zapisane?
Hejka.
Mi pan doktor zlecil od razu hsg. Powiedzial ze pozniej dopiero ocena bo mialam robiona u poprzedniego lekarza.
Hsg tez w pazdzierniku ale dopiero ok 13tego. Czekam na @ i dopiero mam dzwonic.
Tez juz panikujeIwka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Będzie dobrze z tym HSG! To chwila, a będziecie pewne, że jest wszystko ok! To na pewno tylko formalność!
Rah, ja mialam monitoring cyklu 2 razy i mi się zgadza z tym co wyznacza mi ovu. Z tymże nigdy dokładnie nie wiem czy aby na pewno mam w dniu spadku czy w dniu nastepnym, bo tak wychodzi, że jak mam monitoring to owu wypada w weekedn. Wtedy USG mam w piatek i poniedzialek, a w niedziele mam skok tempki i nei wiem, czy byla w sobote czy w niedziele... wazne, ze byla jakos w tym, dniu.
Ty w tym cyklu malo tempek zaznaczylas, wiec ovu tez mogl sie pomylic!
Przyjemnego poranka Rybki!Iwka lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Hejka.
Mi pan doktor zlecil od razu hsg. Powiedzial ze pozniej dopiero ocena bo mialam robiona u poprzedniego lekarza.
Hsg tez w pazdzierniku ale dopiero ok 13tego. Czekam na @ i dopiero mam dzwonic.
Tez juz panikujeIwka lubi tę wiadomość