Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ostatnia moja podróż służbowa do Ustki i młyn w pracy przyczyniły się do mojej nieobecności ale w wolnej chwili do Was zaglądałam i dziś nadrobiłam wszystkie posty .
Masakra jakaś z tą skrobanką. Jak tak można!? Nie potrafię tego pojąć.
Iwka może faktycznie to 8. Najważniejsze że już nie boli (chociaż jeśli to 8 to ból może nawracać).
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyznam się Wam po cichu że dziwnie się dziś czuję. Nie chcę sobie niczego wmawiać, nawet mężowi nic nie powiedziałam ale zasłabłam dziś w pracy. Boli mnie tez podbrzusze ale nie na okres (taki ciągły ból bez przerwy). Zastanawiam się kiedy zatestować. Obiecałam sobie, że nie będę już tak szaleć z testami. Może jeszcze zaczekam 2 dni? Ale to nie możliwe żeby się udało. Wiem że znowu będzie rozczarowanie jak @ przyjdzie.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudziutka7 wrote:Iwka! Ząb już nie boli? A to dobre
-
Iwka wrote:Kwiatek mistrzem świata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 07:07
emka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emka@ wrote:Kochana uważaj na ketonal żebyś żołądka sobie nie rozwaliła.
Mój dzisiejszy teścik negatywny a temp w górę. Więc chyba moja podświadomość płata mi jak zwykle figle. Nieładnie . Ale i tak jestem spokojna. -
Hej hej ja również się witam choc dzień dzisiaj nieładny właśnie piję kawę potem idę myc głowę a potem muszę podokańczac pisanie papierów do roboty a potem praca.
Iwka jak Twój ząb ?
emka@ testy czasem trzeba powtórzyc ja tak miałam przy cp dopiero drugi test wyszedł z bladziochem pozdrawiamIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Hej hej ja również się witam choc dzień dzisiaj nieładny właśnie piję kawę potem idę myc głowę a potem muszę podokańczac pisanie papierów do roboty a potem praca.
Iwka jak Twój ząb ?
emka@ testy czasem trzeba powtórzyc ja tak miałam przy cp dopiero drugi test wyszedł z bladziochem pozdrawiam
A mi ostatnio test wyszedł tydzień po spodziewanej @ - ale nie nakręcamy się
Kaśka nam przepadła ;(misia79 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Iwka to nie byłam ja hehe nie miałąm takiego przypadku wczoraj
kurde ale tak być nie może z zębem raz lepiej raz gorzej ale tak łatwo nie odpuści, trzeba na wizycie ustalić który to i walić w niego
boli na nagryzanie na zimno na ciepło?? jest to do ustalenia i sprawdzenia a jak i tak zamierzasz się pozbyć 8 to zatruj ją i jak nie przejdzie to będzie 6
za dużo nie pomogę bez badania klinicznego bo jestem taka sama głupia jak każdymisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny
Iwka to nie byłam ja hehe nie miałąm takiego przypadku wczoraj
kurde ale tak być nie może z zębem raz lepiej raz gorzej ale tak łatwo nie odpuści, trzeba na wizycie ustalić który to i walić w niego
boli na nagryzanie na zimno na ciepło?? jest to do ustalenia i sprawdzenia a jak i tak zamierzasz się pozbyć 8 to zatruj ją i jak nie przejdzie to będzie 6
za dużo nie pomogę bez badania klinicznego bo jestem taka sama głupia jak każdymisia79 lubi tę wiadomość
-
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif widziałam kiedyś Twoje zdjęcie i też tak stwierdziłam że mało podobna http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia88 wrote:Witam serdecznie dziewczyny z Torunia !
Od miesiąca staramy się z mężem zajść w ciąże Mamy już córeczkę Natalkę 2-letniego urwisa. Trzymam kciuki za Was wszystkie !