Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no hej dziewczyny ja mam zakręcony dzień dziś
od rana opiekowałam się córeczką koleżanki 4 letnią potem kosmetyczka a teraz szykuję się na kabarety
w skrócie połknęłam 3 tabl i przespałam cała noc ładnie nawet o tym zapomniałąm rano jeszcze flokonazol 2 tabl i jest ok.
natomiast co do diety hehe cokolwiek innego włoże do ust to lecę na kibelek najlepiej jak nic nie jem
powoli muszę się przyzwyczaić do jedzenia a to były tylko 3 dni na kaszy masakra ale żołądek się skurczył i nie czuję głoduIwka lubi tę wiadomość
-
Może jednak jedzenie samej kaszy szkodzi ;p
Ja własnie wróciłam od dziadków z rubinkowa ;p
Idealnie zdążylam, bo właśnie słonko zachodzi, a ja roweremIwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja dziś miałam bardzo pracowity dzień na działeczce. Jutro mogę mieć zakwasy a w planach miałam jeszcze jakieś zakupy ale już nie mam siły więc odpoczywam w domku i czekam aż łaskawie przyjdzie @.
Co do wieku to ja wkraczam do grona 30-tek w grudniu i ciężko mi się z tym pogodzić. W ogóle tego nie czuję.Iwka, misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę z Tele pisze. Emka mam nadzieje ze @ nie przylezie, bosssz jak ja dawno na działce nie bylam, ciekawe czy jeszcze stoi. Co do monitoringu to mi sie może dwa razy nie sprawdzilo, śluz mnie czasami i bole jajników mnie oszukują a ja sie poddałam dzisiaj z bólem i wrocilam do ketanolu. Dzisiaj dla nas zwariowany dzień! Mój mąż dostal propozycje pracy i 4 razy doslownie 4 razy większe zarobki jesteśmy oboje w szoku a ja uległam znajomemu i zaraz jadę podpisywać umowę naszej spólki...jestem tak zestresowana że zaraz padnę. Milusiego wieczorku
misia79, Kaśka, emka@ lubią tę wiadomość
-
Wow! Nie żebym była łasa na pieniądze, ale zazdroszczę tych 4 razy więcej! Bez względu na to ile zarabia teraz, to przy tych 4 razy więcej na wszystko wystarczy.
Przepraszam, ale to chyba nie w Toruniu? ;pIwka lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Hej Dziewczynki!
Tak się zastanawiam.
Czy któraś z was jest już po 30? Bo zaraz wpadne w kompleksy
U mnie dziś nadeszła @ czyli jednak czeka mnie HSG a tak się łudziłam, że mnie ominieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:37
Iwka, toca81, Kaśka, emka@ lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Wow! Nie żebym była łasa na pieniądze, ale zazdroszczę tych 4 razy więcej! Bez względu na to ile zarabia teraz, to przy tych 4 razy więcej na wszystko wystarczy.
Przepraszam, ale to chyba nie w Toruniu? ;pmisia79, rah lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ja tylko na chwilkę z Tele pisze. Emka mam nadzieje ze @ nie przylezie, bosssz jak ja dawno na działce nie bylam, ciekawe czy jeszcze stoi. Co do monitoringu to mi sie może dwa razy nie sprawdzilo, śluz mnie czasami i bole jajników mnie oszukują a ja sie poddałam dzisiaj z bólem i wrocilam do ketanolu. Dzisiaj dla nas zwariowany dzień! Mój mąż dostal propozycje pracy i 4 razy doslownie 4 razy większe zarobki jesteśmy oboje w szoku a ja uległam znajomemu i zaraz jadę podpisywać umowę naszej spólki...jestem tak zestresowana że zaraz padnę. Milusiego wieczorku
Iwka lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Hej Dziewczynki!
Tak się zastanawiam.
Czy któraś z was jest już po 30? Bo zaraz wpadne w kompleksy
U mnie dziś nadeszła @ czyli jednak czeka mnie HSG a tak się łudziłam, że mnie ominie -
misia79 wrote:swietna wiadomośc Iwka gratulacje To teraz do szcześcia będzie Wam brakowało bobaska a życzę Ci abyś długo na niego nie czekała bo już teraz
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Jutro mój ostatni dzień swawoli . Od poniedziałku przechodzę na dietę jesienną. Woda podstawa, tylko jedna kawa dziennie oprócz pracy w nocy bo wtedy muszę jedną to jadłospisu dodac wyższy cel Ostawiam słodycze które mam zamiar zjeśc tylko w niedzielę No i dieta muszę się w sobie zebrac bo moja dietetyk mnie widzi jak WIELKI BRAT Kochana babka dodaje mi wiary w moją silną wolę a raczej słabą wolę
Ech jutro ten ostatni dzień mam zamiar najeśc się słodyczy mniam a mam w domku dakłasa.
Trzymajcie za mnie kciuki to dieta na dwa miesiące a chcę schudnąc około 8 kg czyli tydzień tygodniowo powinnam najwięcej według fizjologii ale znając mnie to przez pierwsze dwa tyg nic nie zlecę tak już mam a potem potrafię zlecic dwa kg na tydzień już to przerabiałam
Oczywiście to nie jakaś drastyczna dieta bo ma byc pod kątem mojego przyszłego maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:39
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Jutro cały dzień w pracy ......
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:w Toruniu !!!!chociaz puki nie zobaczę na koncie nie uwierzę !
Hehehe
A propo, slyszalyscie juz o Czasie Mieszkańców? Fajni, młodzi ludzie, fajnie działają, super program. Nie wiem czy to poprawne politycznie ale bede na nich głosować! Chcą robić parki, płace zabaw, ścieżki rowerowe, a nie tylko budować molochy i kolejne ulice ;p. Fajnie, ze mamy nowy most itp. ale juz chyba tymczasowo wystarczy nam rozwiązań przemysłowych, a czas postawić na ludzi! A Zaleski to sie ich chyba troche boi, bo jak była konferencja prasowa, to on nie przyszedł ;p i jak na tej konferencji powiedzieli, ze chcieliby wprowadzić bilety rodzinne i czasowe, to Zaleski następnego dnia zwołał konferencje, ze w przyszłym roku chce obniżyć ceny biletów ;p
http://czasmieszkancow.plIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana my wlasnie ruszamy do Grudziądza! Rah mój mąż ma zwykly zawód jest elektrykiem, ostatnio poszedł do budżetówki i zajmuje sie papierową robotą ale dot. Elektryki. Mało zarabia teraz będzie się zajmował elektroniką. Kochane lece bo mąż juz wola, pogadamy wieczorem trzymajcie kciuki za mojego biegacza :*
rah, Kaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Twojego biegacza i mojego szwagra ktory biegnie w tym samym biegu . Moj mąż też jest elektronikiem tyle że ma własną firmę i też całkiem nieźle mu idzie. No i gratuluje Iwka podjecia decyzji o spółce. Życzę samych sukcesów.
Tak tu o dietach piszecie że też się zastanawiam. W sumie źle ze mną nie jest ale od kad biore eutyrox przytylam 3 kg i od kad się staramy to oczczedzam się ze sportem więc moja figura się zmieniła i źle się z tym czuję.Iwka lubi tę wiadomość
-
no hejdziewczyny
emka mam to samo kurde niby gruba nie jestem ale ujędrnić przy się przydało hehe
zaraz mykam na koniki z godz na grzebiecie na świeżym powietrzu dobrze mi zrobi
miłej niedzieli, pewnie w panice odezwę się popołudniu zestresowana bo jutro to badanie mam w szpitalu