X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej dziewczyny ja mam zakręcony dzień dziś :-)
    od rana opiekowałam się córeczką koleżanki 4 letnią potem kosmetyczka a teraz szykuję się na kabarety :-)
    w skrócie połknęłam 3 tabl i przespałam cała noc ładnie nawet o tym zapomniałąm rano jeszcze flokonazol 2 tabl i jest ok.
    natomiast co do diety hehe cokolwiek innego włoże do ust to lecę na kibelek najlepiej jak nic nie jem :-)
    powoli muszę się przyzwyczaić do jedzenia a to były tylko 3 dni na kaszy :-) masakra ale żołądek się skurczył i nie czuję głodu :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jednak jedzenie samej kaszy szkodzi ;p
    Ja własnie wróciłam od dziadków z rubinkowa ;p
    Idealnie zdążylam, bo właśnie słonko zachodzi, a ja rowerem :)

Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś miałam bardzo pracowity dzień na działeczce. Jutro mogę mieć zakwasy a w planach miałam jeszcze jakieś zakupy ale już nie mam siły więc odpoczywam w domku i czekam aż łaskawie przyjdzie @.
    Co do wieku to ja wkraczam do grona 30-tek w grudniu i ciężko mi się z tym pogodzić. W ogóle tego nie czuję.

Iwka, misia79, Kaśka lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilkę z Tele pisze. Emka mam nadzieje ze @ nie przylezie, bosssz jak ja dawno na działce nie bylam, ciekawe czy jeszcze stoi. Co do monitoringu to mi sie może dwa razy nie sprawdzilo, śluz mnie czasami i bole jajników mnie oszukują:) a ja sie poddałam dzisiaj z bólem i wrocilam do ketanolu. Dzisiaj dla nas zwariowany dzień! Mój mąż dostal propozycje pracy i 4 razy doslownie 4 razy większe zarobki jesteśmy oboje w szoku a ja uległam znajomemu i zaraz jadę podpisywać umowę naszej spólki...jestem tak zestresowana że zaraz padnę. Milusiego wieczorku :)

misia79, Kaśka, emka@ lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Nie żebym była łasa na pieniądze, ale zazdroszczę tych 4 razy więcej! Bez względu na to ile zarabia teraz, to przy tych 4 razy więcej na wszystko wystarczy.
    Przepraszam, ale to chyba nie w Toruniu? ;p

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • toca81 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki!
    Tak się zastanawiam.
    Czy któraś z was jest już po 30? Bo zaraz wpadne w kompleksy ;)

U mnie dziś nadeszła @ czyli jednak czeka mnie HSG :/ a tak się łudziłam, że mnie ominie :D

misia79, Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toca81 wrote:
    Hej Dziewczynki!
    Tak się zastanawiam.

U mnie dziś nadeszła @ czyli jednak czeka mnie HSG :/ a tak się łudziłam, że mnie ominie :D
    Ja :-) I wcale nie mam z tego tytułu kompleksów :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:37

Iwka, toca81, Kaśka, emka@ lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Wow! Nie żebym była łasa na pieniądze, ale zazdroszczę tych 4 razy więcej! Bez względu na to ile zarabia teraz, to przy tych 4 razy więcej na wszystko wystarczy.
    Przepraszam, ale to chyba nie w Toruniu? ;p
    w Toruniu !!!!chociaz puki nie zobaczę na koncie nie uwierzę !

misia79, rah lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Ja tylko na chwilkę z Tele pisze. Emka mam nadzieje ze @ nie przylezie, bosssz jak ja dawno na działce nie bylam, ciekawe czy jeszcze stoi. Co do monitoringu to mi sie może dwa razy nie sprawdzilo, śluz mnie czasami i bole jajników mnie oszukują:) a ja sie poddałam dzisiaj z bólem i wrocilam do ketanolu. Dzisiaj dla nas zwariowany dzień! Mój mąż dostal propozycje pracy i 4 razy doslownie 4 razy większe zarobki jesteśmy oboje w szoku a ja uległam znajomemu i zaraz jadę podpisywać umowę naszej spólki...jestem tak zestresowana że zaraz padnę. Milusiego wieczorku :)
    swietna wiadomośc Iwka gratulacje :-) To teraz do szcześcia będzie Wam brakowało bobaska a życzę Ci abyś długo na niego nie czekała bo już teraz :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toca81 wrote:
    Hej Dziewczynki!
    Tak się zastanawiam.

kochana wiek nie jest ważny!

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Ja :-) I wcale nie mam z tego tytułu kompleksów :-)
    no :) i najważniejsze:*

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    swietna wiadomośc Iwka gratulacje :-) To teraz do szcześcia będzie Wam brakowało bobaska a życzę Ci abyś długo na niego nie czekała bo już teraz :-)
    i kuchni :p lece podpisywać umowę trzymać kciuki ! Buzka

Kaśka lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mój ostatni dzień swawoli ;-). Od poniedziałku przechodzę na dietę jesienną. Woda podstawa, tylko jedna kawa dziennie oprócz pracy w nocy bo wtedy muszę jedną to jadłospisu dodac wyższy cel :-) Ostawiam słodycze które mam zamiar zjeśc tylko w niedzielę ;-) No i dieta muszę się w sobie zebrac bo moja dietetyk mnie widzi jak WIELKI BRAT :-) Kochana babka dodaje mi wiary w moją silną wolę a raczej słabą wolę :-)
    Ech jutro ten ostatni dzień mam zamiar najeśc się słodyczy mniam a mam w domku dakłasa.
    Trzymajcie za mnie kciuki to dieta na dwa miesiące a chcę schudnąc około 8 kg czyli tydzień tygodniowo powinnam najwięcej według fizjologii ale znając mnie to przez pierwsze dwa tyg nic nie zlecę tak już mam a potem potrafię zlecic dwa kg na tydzień już to przerabiałam :-)
    Oczywiście to nie jakaś drastyczna dieta bo ma byc pod kątem mojego przyszłego maluszka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:39

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro cały dzień w pracy ......

• Iwka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Jutro cały dzień w pracy ......
    przykro mi kochana:/ podziel się tą dietą! My jutro jedziemy do Grudziądza mój mąż biegnie na 10 km - podziwiam go :) a ja już się z Wami witam jako Pani prezes :O w piątek notariusz... Nie zasnę dzisuaj

Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratulacje dla pani prezes :-)
    Jak nie zasniesz to wypij za pomyslnosc firmy hehe ciesze sie ze ladnie Ci sie uklada.
    Rany ale mam skladnie o tej porze buziaki na dobry sen dla wszystkich :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    w Toruniu !!!!chociaz puki nie zobaczę na koncie nie uwierzę !
    To kim on jest?? Politykiem???;)
    Hehehe
    A propo, slyszalyscie juz o Czasie Mieszkańców? Fajni, młodzi ludzie, fajnie działają, super program. Nie wiem czy to poprawne politycznie ;) ale bede na nich głosować! Chcą robić parki, płace zabaw, ścieżki rowerowe, a nie tylko budować molochy i kolejne ulice ;p. Fajnie, ze mamy nowy most itp. ale juz chyba tymczasowo wystarczy nam rozwiązań przemysłowych, a czas postawić na ludzi! A Zaleski to sie ich chyba troche boi, bo jak była konferencja prasowa, to on nie przyszedł ;p i jak na tej konferencji powiedzieli, ze chcieliby wprowadzić bilety rodzinne i czasowe, to Zaleski następnego dnia zwołał konferencje, ze w przyszłym roku chce obniżyć ceny biletów ;p
    http://czasmieszkancow.pl

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) my wlasnie ruszamy do Grudziądza! Rah mój mąż ma zwykly zawód jest elektrykiem, ostatnio poszedł do budżetówki i zajmuje sie papierową robotą ale dot. Elektryki. Mało zarabia teraz będzie się zajmował elektroniką. Kochane lece bo mąż juz wola, pogadamy wieczorem trzymajcie kciuki za mojego biegacza :*

rah, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Twojego biegacza i mojego szwagra ktory biegnie w tym samym biegu :). Moj mąż też jest elektronikiem tyle że ma własną firmę i też całkiem nieźle mu idzie. No i gratuluje Iwka podjecia decyzji o spółce. Życzę samych sukcesów.
    Tak tu o dietach piszecie że też się zastanawiam. W sumie źle ze mną nie jest ale od kad biore eutyrox przytylam 3 kg i od kad się staramy to oczczedzam się ze sportem więc moja figura się zmieniła i źle się z tym czuję.

Iwka lubi tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hejdziewczyny :)
    emka mam to samo kurde niby gruba nie jestem ale ujędrnić przy się przydało hehe
    zaraz mykam na koniki z godz na grzebiecie na świeżym powietrzu dobrze mi zrobi :-)
    miłej niedzieli, pewnie w panice odezwę się popołudniu zestresowana bo jutro to badanie mam w szpitalu :-(

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ