Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm...a mi wszyscy mówili, łącznie z lekarzem, ze od euthyroxu sie chudnie:)
Ze nawet osobom otyłych na szybsze chudnięcie sie podaje. Moze masz zła dawkę?Iwka lubi tę wiadomość
-
Mąż w toalecie sie przebiera emka a mój szwagier mieszka w Grudziądzu Kaśka nie panikujemy, nie boimy się będzie dobrze! Ważne ze idziesz krok do przodu sprawdza czy rury drożne a jak nie to udrożnią a to wszystko dla upragnionej fasoleczki. Ja to lacha nie jestem z 10-15 kilo za dużo ale jak Lojko ze mną eksperymentowal to ja 9 kg schudłam po metfoaksie
-
nick nieaktualnyBiore 50 eutyroxu. To niby nie dużo ale wyniki mam super tylko 5 guzkow mam i dlatego dostalam. Ale jakoś mi nie pasuje ten eutyrox i biorę teraz bardzo rzadko. Pewnie endo mnie ochrzani przy okazji .
Kasiu jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby nic nie bolało. Daj koniecznie znać po.Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:dziewczyny jak myślicie na którą tam się stawić w szpitalu?? myślałam między 7 a 8 ale nie wiem bliżej której godz a wy jak w dniu badania byłyście o której znaczy się ?
My już wróciliśmy z Grudziądza, mąż dobiegł Jestem z niego dumnaKaśka lubi tę wiadomość
-
Cześc Kochane ja dopiero wróciłam z pracy ale mi się dzisiaj dłużyło.
Czuję się dziś beznadziejnie. Chyba zaczął się stan napięcia przedmiesiączkowego . Już pobolewa na razie lekko brzuch jak na okres jestem rozdrażniona nudzi mnie i w ogóle czuję się zblazowana. Dziś długo nie posiedzę niedługo się położę. Mężuś zrobił mi herbatkę z miodem zjadłam tylko banana.
Iwka gratulacje dla Twojego mężusia.
Kaśka trzymam kciuki za jutrzejsze badanie i od razu pisz nam na forum jak Ci poszło i czy coś czułaś mocno wspieram Cię duchowo
A mój mężuś też jest z zawodu elektrykiem Ale nie pracuje w zawodzie bo ma drugi zawód jeszczeKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
już się spakowałam do szpitala i lekki stresik mnie bierze hehe
jutro jak przeżyję to napiszę może będę jeszcze jakieś biedaczki ze mną na to badanie w kupie raźniej
byłam po koszulę i przy okazji dupereli nakupowałam w rossmanie chyba dla wyłączenia myślenia ale kosmetyków mam już zapas na rokmisia79, Iwka, toca81 lubią tę wiadomość
-
misia79 jutro będzie lepiej :* Dziękuję za gratulacje mąż happy
Kaśka będzie dobrze, ja na HSG leżałam z kobietkami które miały podejrzenie nowotworów, więc moje hsg wydawało się cudownym i wspaniałym badaniem.
Pamiętaj to wszystko dla fasolek naszych, oddychaj głęboko i myśl o koniach i łące mi pomagało, starałam się umysł i myśli wyłączyć, patrzyłam sobie w okno i nie skupiałam się na tym co robią. Całym sercem jestem z Tobąmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Wszystko by było dobrze gdyby nie to, że to badanie jest bolesne Mało która odczuwa niewielki ból są różne metody np przy użyciu soli fizjologicznej miało byc kiedyś bezbolesne a jednak ból jest duży przynajmniej tak kobietki mówią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:09
misia79 lubi tę wiadomość
-
Hej witam Was oczywiście z kawą
Dziś mam gorszy dzień bo wiem że franca czeka za mną już za rogiem boli mnie już brzuch temperatura spada więc trzeba tylko czekac na @. Ech a założyłam sobie że do końca roku zajdę w ciążę.
Dziś na śniadanko kawa i będzie w ciągu dnia tylko jedna zaopatrzyła się w kilka litrów wody starczy mi na 2-3 dni. Na śniadanie na razie tylko banan bo nie jestem głodna a miałam zjeśc normalne śniadanie.
Kasiu trzymaj się Kochana jesteśmy z Tobą
Iwka może Twój sen się spełni już długi cykl Ci się robi Może teścik
Miłego dnia dla wszystkichIwka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Nie było mnie, bo w piątek imprezowałam z teściową a w sobotę i niedzielę obiadkowaliśmy u teściów
Kaśku Rybko! Trzymam kciuki! Przeleci i poleci i popołudniu będziesz zdrowa jak ryba!
Iwka gratulacje dla męża!
Przyjemnego poniedziałku!
PS. Pisałyście o wieku... Ja w tym roku 30tkę obchodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:59
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Hej witam Was oczywiście z kawą
Dziś mam gorszy dzień bo wiem że franca czeka za mną już za rogiem boli mnie już brzuch temperatura spada więc trzeba tylko czekac na @. Ech a założyłam sobie że do końca roku zajdę w ciążę.
Dziś na śniadanko kawa i będzie w ciągu dnia tylko jedna zaopatrzyła się w kilka litrów wody starczy mi na 2-3 dni. Na śniadanie na razie tylko banan bo nie jestem głodna a miałam zjeśc normalne śniadanie.
Kasiu trzymaj się Kochana jesteśmy z Tobą
Iwka może Twój sen się spełni już długi cykl Ci się robi Może teścik
Miłego dnia dla wszystkich
A Ty jedź, mi dietetyk powiedziała że jak się nie je to można przytyć bo jak organizm w końcu dostanie kalorii to wie że może ich nie dostać i je magazynujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 10:08
rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hej dziewczynki! Nie było mnie, bo w piątek imprezowałam z teściową a w sobotę i niedzielę obiadkowaliśmy u teściów
Kaśku Rybko! Trzymam kciuki! Przeleci i poleci i popołudniu będziesz zdrowa jak ryba!
Iwka gratulacje dla męża!
Przyjemnego poniedziałku!
PS. Pisałyście o wieku... Ja w tym roku 30tkę obchodziłam -
Rudziutka7 wrote:a mój 32 w listopadzie! wszyscy w okól trąbią, że czas na dzidzi...
Kaśka pewnie nie długo będzie miała badanie. . .
misia79 lubi tę wiadomość