Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:A może... ja miałam około 11:30 cewnik zakładany z balonikiem a o 12:10 leżałam już na sali i umierałam dalej...
I co z tym znieczuleniem??? Bo jak pytałam Łojko to powiedział, ze to nic takiego (badanie) i więc nie dają...Iwka lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Cześć dziewczyny.
Iwka takie sny często są prorocze. Życzę Ci tego z całego serduch i wszystkim pozostałym też .
Ja z niecierpliwością czekam na @. Niech już franca przyjdzie bo ile można czekać...emka@ lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Jaki cewnik???
I co z tym znieczuleniem??? Bo jak pytałam Łojko to powiedział, ze to nic takiego (badanie) i więc nie dają...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eb2414534af.jpg przez który jest wprowadzany płyn aby na zdjęciach rtg była widoczna macica i jajowody. Od razu jak Cię przyjmą na oddział, założą Ci wenflon a w zabiegowym spytają czy chcesz znieczulenie. Ogólnie zdarza się że kobiety nie odczuwają bólu przy tym badaniu, jednak nikt nie jest wstanie przewidzieć jak będzie w Twoim przypadku, dlatego jak zaproponują to grzecznie przyjmij jerah lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Misia mówisz!!! Testa zrobić? Nie bo jeśli ovu była 23dc to @ będzie 37 dc czyli około 11 października...a może zrobie? NIE !!! Nie robię sobie nadziei!!!!!!
A Ty jedź, mi dietetyk powiedziała że jak się nie je to można przytyć bo jak organizm w końcu dostanie kalorii to wie że może ich nie dostać i je magazynujeIwka lubi tę wiadomość
-
Cewnik tylko z pęcherzem mi sie kojarzy ;p
I co? Oni to zakładają i potem tak czekasz z tym??? Myslalam ze dopiero przed samym zabiegiem...Iwka lubi tę wiadomość
-
No jakieś 10 minut przed BADANIEM zakładają Ci to silikonowe ustrojstwo, potem wracasz na salę i po chwili położna przyjeżdża po Ciebie i zawozi na rtg wózkiem inwalidzkim, a tam pod drzwiami czeka na Ciebie uśmiechnięty Łojko
rah lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Uśmiechnięty Łojko, to mi sie podoba!
Ale pewnie inni lekarze tez robią te badania... -
Rudziutka7 wrote:mmmmm Iwka, a co on jeszcze Ci robił?
Ręce, które leczył wykorzystywał?
Mi zaproponowały pielęgniarki znieczulenie, lekarz nie ma nic do gadania
Nie zdecydowaliśmy się na bydgoszcz, czekamy na odpowiedź z Warszawy, jesteśmy na etapie zbierania badań. To jest to za co prosiłam Was abyście kciuki trzymały....bo k*rwa miałam przeboje - zresztą jak zawsze.misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Łyżekowanie, HSG i laparoskopie + ponowne szycie rany. Częste USG bo np. nie mogłam wyjść z pracy to po 7 rano mi zrobił, to po 17 czy w weekendy.
Nie zdecydowaliśmy się na bydgoszcz, czekamy na odpowiedź z Warszawy, jesteśmy na etapie zbierania badań. To jest to za co prosiłam Was abyście kciuki trzymały....bo k*rwa miałam przeboje - zresztą jak zawsze.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Już wszystko macie pozałatwiane ?
A z resztą badań czekam na @ która jak na złość będzie później ....ale się denerwuję...misia79 lubi tę wiadomość