Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz rację ja też za bardzo nie wierzę że by mi się udało za pierwszym ale u niej się udało bo ona jest zdrowa pod tym względem a facet kiepsko może po takim testosteronie faktycznie się powiodło trudno mi to stwierdzic ja tylko piszę to co ona mówiła więc nie mnie oceniacemka@ wrote:A ja słyszałam że inseminacja jest mało skuteczna. Pewnie zależy od przyczyny niepłodności. Przyznam się szczerze że już też biorę to pod uwagę bo trzeba wszystkiego spróbować. Ale czytałam że ogólnie Toruń i Bydgoszcz w tych sprawach nie są polecane. Lepiej podobno przejechać się do Gdańska, Łodzi czy Warszawy.
-
Hahaha, dziewczyny "internetowe" ;p
Nawet nie bierzecie pod uwagę tego, ze ktos moze nie miec neta w telefonie
Ja np. korzystam z nokii 7070 i nawet mmsa nie moge odebrać;p
Iwka, misia79, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio gdzieś czytałam że 10% kończy się ciążą.misia79 wrote:Masz rację ja też za bardzo nie wierzę że by mi się udało za pierwszym ale u niej się udało bo ona jest zdrowa pod tym względem a facet kiepsko może po takim testosteronie faktycznie się powiodło trudno mi to stwierdzic ja tylko piszę to co ona mówiła więc nie mnie oceniac
-
Ale jak?rah wrote:Hahaha, dziewczyny "internetowe" ;p
Nawet nie bierzecie pod uwagę tego, ze ktos moze nie miec neta w telefonie
Ja np. korzystam z nokii 7070 i nawet mmsa nie moge odebrać;p
emka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie może też by puścili po 14 ale ja przeciw bólowe dostałam po HSG i im spałam i spałam i spałam obudziłam się chyba o 16Rudziutka7 wrote:Mi net działał dobrze, wypuścili mnie o 14ej, ale do końca dnia byłam otępiała... dajmy jej faktycznie odsapnąć! Kaśku! Pytulamy!
-
Emka @ u mnie też przedłuża się fl biorąc oczywiście pod uwagę to że owulkę miałam prawdopodobnie w 11 d.c. Ale lepiej dłuższa niż krótsza

Wiecie co muszę znów zakupic conseive plus w cyklu, w którym zaszłam właśnie to stosowałam
Tylko cholera drogi no.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Nie!!!!rah wrote:Telefonu używam do dzwonienia ;p
Ewentualnie wysłania smsa

Śmieje się ja internetu z komórki zaczęłam używać w Tatrach i nawet zintegrowałam sobie z pocztą
rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
no hej jestem !!

byłam o 7.00 o 8.30 na sali potem jak Iwka pisała koło 11 ten cewnik mi doktorek założył ale był bardzo delikatny w ogóle nie czułam super potem zeszłąm na dól z doktorkiem do pracowni rtg bo nie chciałam na wózku
badanie przeżyłam nie było źle i 11.40 już na łóżku w sali potem pospałam trochę i o 17 do domku
wynik badania drożna jejeje!!!
ale mam jakieś zrosty zewnętrzne czyli macica trochę zrośnięta z pęcherzem, jelitami ale to będzie dopiero dokładnie co i jak na opisie badania pewnie w środę do odebrania, no i kurde jak mnie przyjmowali to taka młoda robiła usg i coś się doczepiła że mam polipowate endometrium masakra jakaś nikt nie widział a ta zobaczyła może to być po dupku??
Łojko kazał się zgłosić z wynikiem i jak nic nie ruszy przez 3-4 mcr to laparoskopia i zobaczymy co z tym polipem czy jest czy nie, kurde jak nie urok to sraczka haha już powoli wymiękam
a i dziewczyny Łojko mówił że mogę spróbować w tym cyklu ten młody co mnie wypuszczał mówił że lepiej nie co prawda nie ma żadnych badań na ten temat ale jakby poszło coś nie tak żebym się nie obwiniała i już sama nie wiem, zdam się na los chyba nic nie mówię mojemu M co i jak i jak na się zachcę to się pykniemy hehe a czy coś będzie z tego się zobaczy
pewnie będę rozkminiać co z tym fantem jeszcze kilka dni
misia79, emka@, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zadzwoniłam się umówić i się dowiedziałam że miejsca brak!
Mam zadzwonić jutro i zapisać się na listopad
Wściekła jestem jak nie wiem.
Dodam tylko że byłam się zapisać osobiście 23 września i wtedy mi pani powiedziała że mam dzwonić jak dostane @ więc tak też zrobiłam. I się zawiodłam.
Kolejny miesiąc do tyłu.
Wykorzystam chyba ten czas na wszelakie badania, bo co innego mi pozostaje.
Och Kaśka zazdroszcze ci, że już jesteś po
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Toca, Ty byłaś wtedy co ja prawda? Mi juz Łojko mowil zeby od razu sie zapisać, a potem potwierdzić, albo zrezygnować, czy przesunąć jak przyjdzie okres. Czyli w sumie babka Cie nie oklamala bo miałaś dzwonić jak dostaniesz okres...
Iwka lubi tę wiadomość
-
Tak byłam w tym samym czasie.
Mi powiedział Łojko na wizycie że mam zadzwonić na Izbę Przyjęć jak dostane okres.
Ale moja znajoma i chyba tu też ktoś pisał żeby zapisać się wcześniej i przełożyć w razie czego. Dlatego pojechałam tam osobiście i pani powiedziała, że wystarczy jak zadzwonie jak dostane okres. Więc zadzwoniłam i się okazało że nie ma miejsca już.
I że na listopad mnie zapisze. Jeżeli teraz można z wyprzedzeniem to czemu wtedy tego nie zrobiła?
Iwka lubi tę wiadomość
-
Tak, nawet ja pisałam ze poszłam od razu ze skierowaniem i sie zapisalam.
No to nie wiem...pewnie to kwestia niezrozumienia sie....bo za mną tez stała dziewczyna, ktora chciała sie zapisać...
A Łojko od razu mnie pytał kiedy ma wypaść 1 dzien okresu i sam mi powiedział, ze na środę mam sie zapisać. Ale pani w izbie przyjęć powiedziała, ze dla bezpieczeństwa zapisze na piatek. I ze mam dzwonić, to jak cos przesuniemy na poniedziałek.
Ale moze dzieki temu, ze masz długi czas oczekiwania, to fasolka zaskoczy i ominie Cie ta przyjemność
toca81 lubi tę wiadomość
-
Ja w sumie moze na nierozgarniętą czasami wychodzę, ale zawsze ze 2 razy na wizytach pytam co mam po kolei robić, gdzie i kiedy zadzwonić, kiedy co zacząć jesc, kiedy następna wizyta i jakie okoliczności moga ja przesunąć itp. Itd.
Łojko tez prosiłam zeby mi na karteczce napisał co z tymi antybiotykami, kiedy wizyta, jaki numer do izby przyjęć. Oczywiście miło odpowiedział, ze on to wszystko moze ;p nawet mi zapisać moze
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć. Super Kasiu że tak wszystko się udało. I ja bym na Twoim miejscu nie czekała. Po poronieniu też mówią żeby czekać a mój lekarz powiedział że guzik prawda. Róbcie swoje a co wyjdzie to wyjdzie
.
A powiedzcie mi dziewczyny do Łojko prywatnie to długo się czeka na wizytę?
Iwka lubi tę wiadomość

11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg