Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Łyżekowanie, HSG i laparoskopie + ponowne szycie rany. Częste USG bo np. nie mogłam wyjść z pracy to po 7 rano mi zrobił, to po 17 czy w weekendy.
Nie zdecydowaliśmy się na bydgoszcz, czekamy na odpowiedź z Warszawy, jesteśmy na etapie zbierania badań. To jest to za co prosiłam Was abyście kciuki trzymały....bo k*rwa miałam przeboje - zresztą jak zawsze.
Ilka88 witamy!Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:A widzisz! Trzymałyśmy trzymałyśmy! Bardzo bym chciała happy endu! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/copains-9247.gif
Ilka88 witamy!misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka trzymamy kciuki
W sumie to na spokojnie możesz czekac na @ skoro mąż dopiero 14 do androloga Kurcze a może już nie będzie procedur bo właśnie teraz jesteś w ciąży ? Ale byś była w szoku takim pozytywnym
Iwka mam nadzieję że już więcej problemów nie będziesz miała z tym związanych jak już będziesz po wizycie kwalifikacyjnej to poleci ciekawe na kiedy termin transferu byś miała bo jeszcze leczenie przed tym jakieś leki itp.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka trzymamy kciuki
W sumie to na spokojnie możesz czekac na @ skoro mąż dopiero 14 do androloga Kurcze a może już nie będzie procedur bo właśnie teraz jesteś w ciąży ? Ale byś była w szoku takim pozytywnym
Iwka mam nadzieję że już więcej problemów nie będziesz miała z tym związanych jak już będziesz po wizycie kwalifikacyjnej to poleci ciekawe na kiedy termin transferu byś miała bo jeszcze leczenie przed tym jakieś leki itp.
No mam nadzieję że w listopadzie, leczenia nie będzie bo nie jesteśmy chorzy od razu stymulacja, pobieranie jajeczka i transferWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:11
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Dziewczyny a jak to jest z inseminacją? Lekarz kieruje? Jakieś badania dodatkowe trzeba robić? Płaci się czy są jakieś programy?
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Za inseminację u nas w Toruniu się płaci nie słyszałam o refundacji bo jeszcze się tym nie interesowałam ale wiem że przed tym zabiegiem robi się badania oczywiście andrologiczne komputerowe nasienia my plik hormonalny grupa krwi chyba moja kumpela miała robioną u Mizarewicza nie wiem ile płaciła ale wiem że jej facet miał problem z nasieniem to na podstawie wyniku poziomu testosteronu brał testosteron przez jakiś czas i po 3 miesiącach mieli inseminację i udała się za pierwszym razem. Będzie miała chłopczyka w grudniu rodzi
Jak by mnie to miało dotyczyc to na pewno bym jej podpytała o procedury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:14
Iwka lubi tę wiadomość
-
Podobno do 6 razy sztuka.
Kaśka!!!! Żyjesz?
edit. Mi Łojko i Matopat powiedzieli żeby kasy w Toruniu nie tracić. No ale misia jak Twojej kumpeli się udało to super. W nowak&nowak to koszt 600 złWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:31
misia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja słyszałam że inseminacja jest mało skuteczna. Pewnie zależy od przyczyny niepłodności. Przyznam się szczerze że już też biorę to pod uwagę bo trzeba wszystkiego spróbować. Ale czytałam że ogólnie Toruń i Bydgoszcz w tych sprawach nie są polecane. Lepiej podobno przejechać się do Gdańska, Łodzi czy Warszawy.
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emka@ wrote:Kaśka odezwij się bo my tu się martwimy!
Ale mi net na oddziale w szpitalu też nie działał bo zasięg miałam tam za słaby więc może tu tkwi przyczyna. -
emka@ wrote:A ja słyszałam że inseminacja jest mało skuteczna. Pewnie zależy od przyczyny niepłodności. Przyznam się szczerze że już też biorę to pod uwagę bo trzeba wszystkiego spróbować. Ale czytałam że ogólnie Toruń i Bydgoszcz w tych sprawach nie są polecane. Lepiej podobno przejechać się do Gdańska, Łodzi czy Warszawy.
misia79, emka@ lubią tę wiadomość