Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
dzięku emka za miłe słowo
ja się zapisywałąm prywatnie, dzwoniłam w pon a już w czwartek chciał mnie zapisać ale że miałam @ wtedy to poprosiłam w przyszły czwartek więc krótko tylko jak dziewczyny pisały on prrywatnie nie ma usg idziesz tam się tylko z nim zaprzyjaźnić a potem ściąga do szpitala na badaniaIwka, misia79, emka@ lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej
ja się zapisywałąm prywatnie, dzwoniłam w pon a już w czwartek chciał mnie zapisać ale że miałam @ wtedy to poprosiłam w przyszły czwartek więc krótko tylko jak dziewczyny pisały on prrywatnie nie ma usg idziesz tam się tylko z nim zaprzyjaźnić a potem ściąga do szpitala na badania
Cieszę się że to już za Tobą :* Wyniki HSG dają na płycie....ile ja się namęczyłam żeby to odczytać na kompie to głowa mała, ale w końcu się udało To terazmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Toca na jakąś nie doinformowaną babę trafiłaś, ja też miałam tak, że trzeba było się od razu zapisać i dzwonić jak @ przylezie żeby ewentualnie przesunąć termin. I mi nawet mówiła, że lepiej jest się nawet źle zapisać bo przesunąć jest im łatwiej niż wciskać kogoś.
Toca moim zdaniem tak miało być nie denerwuj się http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif -
emka@ wrote:Cześć. Super Kasiu że tak wszystko się udało. I ja bym na Twoim miejscu nie czekała. Po poronieniu też mówią żeby czekać a mój lekarz powiedział że guzik prawda. Róbcie swoje a co wyjdzie to wyjdzie .
A powiedzcie mi dziewczyny do Łojko prywatnie to długo się czeka na wizytę?emka@ lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej
ja się zapisywałąm prywatnie, dzwoniłam w pon a już w czwartek chciał mnie zapisać ale że miałam @ wtedy to poprosiłam w przyszły czwartek więc krótko tylko jak dziewczyny pisały on prrywatnie nie ma usg idziesz tam się tylko z nim zaprzyjaźnić a potem ściąga do szpitala na badaniaKaśka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Witam Was dzisiaj poranną herbatą i życzę udanego dnia Ja lecę pod kołderkę bo jestem na maksa zmęczona po robocie wpadnę do Was wieczorkiem
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:No jestem przed owulka bedzie kolo 15 dnia a teraz mam 10 dzien takze mozna piszalec jeszcze
A to ze sa zrosty z pwcherzem i jelitamu na zewnatrz to mam nadzieję ze nic nie robi bo powoli mam dosc tych badan
Jak będziesz u Łojko to pogadaj z nim jak on to widzi ale nie zdziwię się jak będzie chciał je usunąć przez laparomisia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:No tez tak myślę a ja już nie wiem czy chcę to wszystko robić dopadlo mnie pierwsze poważne zrezygnowanie i nie chce już o tym myśleć nawet
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Tak powinny być, tzn ja byłam w 2 dobie to przy mnie nagrywała na płytę i leciała do lekarza po opis...ale nie wiem czy one tak zawsze robią czy po prostu nie było a że już przyszłam to załatwiły. Ja od razu jak odebrałam wyniki poszłam z nimi na oddział do Łojko.
-
Kaśka wrote:A oki też tak zrobię dzięki.
Dziś już w swoim zywiole to mnie się boją haha
Wyniki odbierałam za 3 dni i też nagrywała na miejscu...
Toca, mi też kazali się zapisać a potem potwierdzić w I dzień @, przesunąć, lub
odwołać.
Miłego słonecznego dzionka!Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kasiu trzymam kciuki za Twoją owulkę i działajcie
A do mnie znów przyszła @. Tego się spodziewałammisia79, rah lubią tę wiadomość