Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:No rah nie powiem ciekawe objawy ja też w tym cyklu wariuje!!!!
Kasia też jestem ciekawa, jeśli ma mnie to czekać ;p
A tak a propo! Toca...jesteś??
Bo tak sobie pomyślałam, że jak u mnie się tak wszystko rozregulowało, to może nie będę miała w piątek tego hsg (17.10)- i nie mówię tu o ciąży, tylko może po prostu okres później przyjdzie, jeśli owu była później...no nie wiem....ale do rzeczy.
Gdyby się zdarzyło, że będę przekładała, to umówimy się tutaj kiedy będę dzwoniła. Zadzwonię, odwołam, a Ty zadzwonisz po minutce i może Cię wrzucą na moje miejsce.Iwka, toca81 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:No może coś jest na rzeczy dziewczyny trzymam kciuki fajnie by bylo żeby się zazielenilo w końcu u kogoś to może będzie juz z górki dla reszty bo jak wiadomo najgorzej zacząć
A pytanie do was jak dlugo mialyscie plamienia po hsg ? -
rah wrote:Iwcia a u Ciebie co?? Bo tak po Twoim wykresie/opisach mało co widać ;p Chyba,że wcześniej pisałaś a ja nie czytałam
Kasia też jestem ciekawa, jeśli ma mnie to czekać ;p
A tak a propo! Toca...jesteś??
Bo tak sobie pomyślałam, że jak u mnie się tak wszystko rozregulowało, to może nie będę miała w piątek tego hsg (17.10)- i nie mówię tu o ciąży, tylko może po prostu okres później przyjdzie, jeśli owu była później...no nie wiem....ale do rzeczy.
Gdyby się zdarzyło, że będę przekładała, to umówimy się tutaj kiedy będę dzwoniła. Zadzwonię, odwołam, a Ty zadzwonisz po minutce i może Cię wrzucą na moje miejsce.
-
No tak, rozumiem...Mi się też przesunęła owu (albo i nie!) i ciężko mi do czegoś teraz dojść. Gdyby faktycznie się przesunęła o 2 dni, to okres też powinnam dostać w niedzielę...
Człowiek głupi, czeka tyle miesięcy, a 3-4 dni nie może poczekać ;p
U Ciebie jutro 13dzień po owu. Zrób test!
Jeżeli będzie negatywny, to ostudzi troszkę Twój zapał, a zawsze możesz go powtórzyć jeśli @ nie przyjdzie
No a jeśli będzie choćby blada kreska...
A masz jakieś inne niż zwykle objawy?Iwka lubi tę wiadomość
-
A propo krzywdzenia, dlatego starałam się tutaj nie wchodzić, nie wpatrywać w wykres, nie szukać objawów. Zamiast czekać na kolejny dzień mierzenia temperatury, to czekam na inne, miłe rzeczy tego dnia.
A z tym testem, to poważnie. Jeśli gdzieś w głowie obija mi się myśl, że niepotrzebnie sobie wkręcam, to od razu robię test ;p Wychodzi negatywny i sprowadza mnie troszkę na ziemię, dzięki temu później (gdy przychodzi @) nie ma aż takiego zawodu...Najgorzej, gdy sobie wkręcam 1,5 tygodnia, a potem krew się leje strumieniami...razem ze łzami...Iwka lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś "przystopowało" plamienie i ustąpienie tego piekielnego bólu sutków, który mnie trzymał kilka dni. teraz, to w ogóle czuję jakby na @...takie "rozpulchnienie" w podbrzuszu. Już 2 razy szłam do wc specjalnie żeby sprawdzić czy nic tam się nie dzieje...
Ale kupię test, pomimo że jest za wcześnie. Jak jutro będzie tempka wysoka i wróci ból, to go zrobię.Iwka lubi tę wiadomość
-
W poprzedniej ciąży pierwszym objawem było to, że nie mogłam pić ani palić ;p
Akurat byliśmy na wakacjach i po prostu mnie odrzucało od fajek i alko. To było 12-15 dni po owu. Ledwo też dojechałam do domu tak mi było niedobrze w aucie.Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:W poprzedniej ciąży pierwszym objawem było to, że nie mogłam pić ani palić ;p
Akurat byliśmy na wakacjach i po prostu mnie odrzucało od fajek i alko. To było 12-15 dni po owu. Ledwo też dojechałam do domu tak mi było niedobrze w aucie.
edit: mdli mnie ale to pewnie po tabletkachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 15:36
misia79 lubi tę wiadomość
-
Robimy!
Stres z karku zejdzie
A jeśli to ma być ciąża, to przynajmniej przez kilka dni mniej się postresujemy myśląc, że jej nie ma
Lecę po pracy po test i jutro 7:30 daje znać o wynikuIwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Robimy!
Stres z karku zejdzie
A jeśli to ma być ciąża, to przynajmniej przez kilka dni mniej się postresujemy myśląc, że jej nie ma
Lecę po pracy po test i jutro 7:30 daje znać o wynikuKaśka lubi tę wiadomość
-
A ja się zdenerwowałam, bo specjalnie leciałam do Reala po te czułe testy, a tu dupa....babki wykupiły co do jednego!! W sumie się nie dziwię, czułość 10, a cena 3,99 chyba... No i kupiłam w Rossmannie takie o czułości 25... Taki to na 100% wyjdzie jutro negatywny, bo za wcześnie...
Chyba zacznę znowu kupować testy z Allegro o czułości 10 i chować na czarną godzinę gdzieś za szafkę ;p
P.S. Po całym dniu znowu mam obolałe cycochy, wrażliwe na każdy dotyk...Normalnie jak zdjęłam stanik to jakby ktoś uwolnił 10 ton i sutki też bolą ;/
A w Realu miałam dziwną sytuację...miałam takie uczucie jakbym okres dostała. Nie wiem czy załapiecie o co chodzi...takie uczucie w środku, nie to że w majtach mokro No, ale przez to uczucie majtki też mi się wilgotne wydawały. Byłam na sali, więc nie miała mczasu odstawiać koszyka, lecieć do kasy, czy toalety...więc poszłam sprawdzić co i jak do przymierzalni ale miałam stresa, że ktoś wejdzie, a ja tam z chusteczką w spodniach ;p ahhahaha No ale było suchutko i czyściutko...aż byłam zdziwiona, bo byłam pewna, że zaraz mi się po nogach zacznie lać....dziwne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 19:57
Iwka, toca81 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:A ja się zdenerwowałam, bo specjalnie leciałam do Reala po te czułe testy, a tu dupa....babki wykupiły co do jednego!! W sumie się nie dziwię, czułość 10, a cena 3,99 chyba... No i kupiłam w Rossmannie takie o czułości 25... Taki to na 100% wyjdzie jutro negatywny, bo za wcześnie...
Chyba zacznę znowu kupować testy z Allegro o czułości 10 i chować na czarną godzinę gdzieś za szafkę ;prah lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Też kupiłam z rossmana z promocji za 5 zł , musiałam mężowi nakłamać gdzie i po co jade...
Mój to jest przyzwyczajony...sam latał po testy już z 10 razy ;p
Oczywiście pierwsze chyba 4 albo 5, to w pierwszej ciąży.
I nie dziwi go już, że dostaję listy z 20 testami ciążowymi i np 40 owulacyjnymi
Puka się w czoło i śmieje tylko ;pemka@ lubi tę wiadomość
-
Grzebałaś sobie w gaciach w realu ? Padnę zaraz :p my mamy przesrane z ta @ ja zawsze mialam ochote na seksik w przymierzalni ale wtedy mój pukal mnie w czolo ja po testy mojego nie wysyłam chce mu zrobić niespodziankę
toca81, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Tez wzielam dwa jutro negatyw a drugi zrobie w niedziele lub w poniedzialek jak malpa mię przyjdzie, a ja ogólnie sie rozchorowalam gardło mnie tak boli ze nawet szalwia nie daje rady mój gada ze pojedzie do teściów z reklamacją bo felerny model mu sie trafil
rah lubi tę wiadomość