Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Czekam na @ i do Wawy tam niech mnie zapładniają !!! Jak ja sama nie mogę
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Was jest piękna pogoda aż się buzia śmieje Ja mam dziś wolne i mam mega lenia nic nie robię bo nawet obiad mam z wczoraja tylko żeberka podsmażę na drugie danie i git Muszę tylko posprzątac i umyc podłogi i to wszystko.
Kuchnię wczoraj zamówiłam wpłaciłam zaliczkę kolor wybrany teraz w sobotę idziemy oglądac sprzęt agd, popatrzec na farby, i na kafle na podłogę i trzeba się czymś zając żeby nie myślec bo po prostu znów się nie udało ale liczę tak jak Rodziutka że do końca roku albo w styczniu będę widziała dwie krechy. I Wy też oczywiście Iwka kuruj się Kochana w współczuję bo i ząb i przeziębienie to nie jest dobrze. Najlepiej dla Ciebie to leżenie lb chociaż jeden dzień
Kasiu zobacz to już czwartek jeszcze tylko jutro i weekendzik wypoczniesz sobie. Miłego dzionka dla wszystkichKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Odebralam wyniki badan i generalnue jestem w czarnej dupie juz poryczalam troche musze sie ogarnąć bo pacjenci uciekna
Niby jajowody drozne ale oba krete i sa zrosty zewnetrzne. Doktor od razu zaproponowal laparoskopie ze nie ma na co czekac czyli jyz dal do zrozumienia ze se mozesz ale i tak gucio z tego masakra jakas, pytal jak to mozliwe ze zaszlam ostatnio od razu a teraz nic tylko rece rozlozone w gescie bezradnosci. I jeszcze musze powalczyc o termin bo w tym roku to juz klopot bedzie ale nie ma rzeczy niemozliwych moze zajde tak staram sobie tlumaczyc raz sie udalo to i teraz mize sie uda.
A i nie smiejcie sie ale dzis ruszylam z midlitwa nowenna pompejska moze pomoże nie tracić nadziei. -
Nikt się nie będzie śmiał z Ciebie!
Kasiu, a może warto powalczyć o ten termin laparo, bo po laparoskopii łatwiej zajść! Ciekawe skąd te zrosty u Ciebie? Miałaś jakieś zakażenia, zapalenia czy co?
Będzie dobrze, tylko dociekaj u lekarza co i jak!
Buziolki!Kaśka lubi tę wiadomość
-
Kasiu nie wiem co Ci powiedziec oprócz tego że bardzo mi przykro ale ja uważam że najważniejsze że są drożne przecież już w ciąży byłaś to powinno w zasadzie się udac nie wiem czy te zrosty są aż takim przeciwwskazaniem skoro są zewnętrzne no ale nie wiem spróbuj powalczyc o ten termin laparo może ktoś się wykruszy i wpadniesz na czyjeś miejsce im szybciej tym lepiej nie wiem już sama może skonsultuj to z innym lekarzem zobaczysz co Ci powie.
A modlitwa zawsze wskazana ja chyba sobie kupię obrazek ze św Dominikiem i będę się modlic może otoczy mnie swoją aurą i zauroczy brzuszek. Jestem z Tobą Kasiu.Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:To na urodziny męża tak bo chyba Twój kończy 30 dobrze pamiętam
misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej dziewczyny
Odebralam wyniki badan i generalnue jestem w czarnej dupie juz poryczalam troche musze sie ogarnąć bo pacjenci uciekna
Niby jajowody drozne ale oba krete i sa zrosty zewnetrzne. Doktor od razu zaproponowal laparoskopie ze nie ma na co czekac czyli jyz dal do zrozumienia ze se mozesz ale i tak gucio z tego masakra jakas, pytal jak to mozliwe ze zaszlam ostatnio od razu a teraz nic tylko rece rozlozone w gescie bezradnosci. I jeszcze musze powalczyc o termin bo w tym roku to juz klopot bedzie ale nie ma rzeczy niemozliwych moze zajde tak staram sobie tlumaczyc raz sie udalo to i teraz mize sie uda.
A i nie smiejcie sie ale dzis ruszylam z midlitwa nowenna pompejska moze pomoże nie tracić nadziei.Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:No właśnie dziewczyny powtórzcie test ten w normalnej cenie może drugie testy pokażą chociaż bladą drugą krechę tak bym chciała abyście już rozpoczęły tą nasze zaciążanie
Cena nie równa się jakość
Tony tych testów już zrobiłam (licząc z owu) i nieraz te tanie były dokładniejsze... ;/misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:
Cena nie równa się jakość
Tony tych testów już zrobiłam (licząc z owu) i nieraz te tanie były dokładniejsze... ;/Iwka lubi tę wiadomość
-
Kasiu....tulę mocno...ale dziewczyny dobrze piszą! Ważne, że drożne!!!!! Najważniejsze!!!
Reszta to już kwestia "kosmetyki"
Swoją drogą jeszcze bardziej boję się swojego badania....jeszcze tydzień...Iwka lubi tę wiadomość
-
Witam was, mieszkam w Toruniu od 2 lat z mężem:) Za dużo znajomych tu nie mam;p w sumie nikogo z kim mogłabym się spotkać, pogadać, także tym bardziej się cieszę, że jest nas tak dużo:)
Mieszkam na Stawkach;)rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do was dziewczyny,potrzebuje dobrego ginekologa z Torunia, może być z NFZ, ale wolałabym prywatnie, jeździłam do ginekologa do Bydgoszczy, ale z dojazdami mam teraz problem.
Chcę się wybrac na monitoring cyklu w listopadzie i nie wiem do kogo się udaćIwka lubi tę wiadomość
-
Witaj mkl napisz nam coś o sobie ile się staracie ?
Z tym doradzaniem ginekologa jest różnie bo każda kobieta ma subiektywną opinię na ten temat ja do tej pory chodziłam do Jackowskiego i nadal jestem pod jego kontrolą jest dobrym fachowcem ale niestety nie w sprawach zajścia w ciążę bo za dużo nie pomaga. Natomiast dziewczyny chodzą do Łojko bo on zajmuje się sprawami rozrodczości. Ja jeszcze u niego nie byłam ale zamierzam pójśc może da skierowanie na jakieś ponowne badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:01
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka mocno trzymam kciuki za to zapłodnienie i będziesz pierwszą z nas a my za Tobą polecimy z brzuszkami tylko dużo wirusów powysyłasz
dzień jeszcze się nie skończył a ja już nie wyrabiam!!!!
Dodstałam maila z kliniki!!! o Treści:
"Dzień dobry Pani Iwono,
Jest mi strasznie, strasznie przykro ale na razie musimy odwołać Pani wizytę lub przełożyć ja na jakiś czas – decyzja oczywiście należy do Pani....."
-
mkl wrote:Witam was, mieszkam w Toruniu od 2 lat z mężem:) Za dużo znajomych tu nie mam;p w sumie nikogo z kim mogłabym się spotkać, pogadać, także tym bardziej się cieszę, że jest nas tak dużo:)
Mieszkam na Stawkach;) -
Witaj mkl
Przyłączam się do prośby o wiecej info Co ciekawego porabiasz? Czy dopiero zaczynacie staranka, czy to już trwa dłuzej? Ile masz latek? Czy masz pieska? ;p hahhaha - takie "złote myśli" Bawiłaś się w to w podstawówce?
Co do lekarza, to na pierwsze wizyty, badani, polecam Jackowskiego i Lucynę Marchwińską-Palacz. Ona przyjmowała mnie, oglądała, badała mnie przez 50 minut! Super babka!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:
"Dzień dobry Pani Iwono,
Jest mi strasznie, strasznie przykro ale na razie musimy odwołać Pani wizytę lub przełożyć ja na jakiś czas – decyzja oczywiście należy do Pani....."
Why????????????????????
Oni już wiedzą, że będziesz niebawem w ciąży, tak??misia79, Rudziutka7, Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:
"Dzień dobry Pani Iwono,
Jest mi strasznie, strasznie przykro ale na razie musimy odwołać Pani wizytę lub przełożyć ja na jakiś czas – decyzja oczywiście należy do Pani....."Iwka lubi tę wiadomość