Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:Chyba tak zrobię i skonsultuje jeszcze ten wynik sorki ze tak smece ale mam wisielczy nasroj chyba w weekend musze sibie dziabnac jakas chetna do towarzystwa?
misia79 lubi tę wiadomość
-
Mkl też lubię lumpeksy a jaka radość jak coś markowego znajdę mąż biega a ja walczę z sobą by w końcu cos do nowych mebli schować... Lecz brak weny, ząb tzn jego brak juz nie boli to zasmarkana jestem, czlowiek się wykończy!
misia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Dawno mnie nie było bo i mało czasu mam ostatnio. Ale już was nadrobiłam.
Iwka kochana trzymam kciuki żeby klinika przyjęła Ciebie jak najszybciej. Tylko się nie poddawaj i nie rezygnuj.
Kaśka najważniejsze że wszystko masz drożne, działajcie dalej a na laparo wbijaj jak tylko będzie termin. No i koniecznie skonsultuj wyniki. Nos do góry i już się nie smutaj a jeśli chodzi o towarzystwo do dziabnięcia to jestem chętna .
U mnie przyszła okropna franca ale trudno. Walczę dalej.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwcia a co dobrego robisz do jedzonka ?
...jeszcze nie wiem dawno jarzynowej nie robilam. Mój wymyślił ze moze na działce obiad zrobimy to mi trochę plany z jedzeniem popsuli. A jeszcze w niedzielę rocznica śmierci teściowej, msza jest rano wiec gosci będę miala o 10.30 i teraz nie wiem czy moze śniadanie podać czy kawe ? Pisze x Tele sorki za bledymisia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż był dziś na badaniach nasienia i u androloga. Wyniki ma chyba bardzo dobre i androlog mu powiedział że w sumie niema się czego przyczepić i jeśli nam się nie uda przez następne 3 miesiące to mam sobie zrobić test PCT. Czy któraś z Was już to robiła?
Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
No pieknie nam się mkl rozpisała
Hehe, troszkę nadrobiłyśmy to, czego nie zdążyłyśmy przegadać od początku wątku
Cieszę się, że w gruncie rzeczy nie macie za bardzo problemów. Wszystko wygląda dobrze, a po tym jak poznałam Łojko, i jak dziewczyny tu o nim pisały, to pewnie powiedziałby, że nic tylko zakasać rękawy i porządnie się zabrać do roboty!
A to o co pytasz, to nawet nie wiem co to jest...;/
Ale chętnei się dowiem!
U mnie bez zmian. Piersi wrażliwe, sutki prawie nie bolą,lekkie plamienie, raczej brązowe...coś czuję, że @ tuż za rogiemIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Ja nie dam rady? Dam ! A jak nie to mąż pomoże emka to jest na wrogość śluzu? To nie robiłam, a byliście na filtrowej ?
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to o co pytasz, to nawet nie wiem co to jest...;/
Ale chętnei się dowiem!
U mnie bez zmian. Piersi wrażliwe, sutki prawie nie bolą,lekkie plamienie, raczej brązowe...coś czuję, że @ tuż za rogiem [/QUOTE]
Rah mówisz i masz
Test pct ( test postkoitalny )
Polega na ocenie stopnia przenikania plemników przez śluz okołoowulacyjny w kanale szyjki macicy. Badanie przypomina cytologię z tą różnicą, że przeprowadza się je 6 do 12 godzin po stosunku.
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
emka@ wrote:My używamy conceive plus od 3 cykli, nie zaszkodzi a może pomóc. Cena nie jest przyjemna ale czego się nie zrobi dla fasolki.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Aleście się rozpisały!
Iwka! Oczy Carycy są zajebiste! Zrobiłam na urodziny do pracy i wszystkim musiałam dać przepis a ostatnio robiłam dla babci na jej 81 urodziny i bardzo jej się podobało! Nie jest trudne do zrobienia, tylko wcześniej trzeba zrobić galaretkę, żeby mocno stężałą nakładać! Jest super smaczne, a ja jeszcze nawilżałam placki sokiem z cytryną!
Polecam! Robi szał!misia79, Iwka lubią tę wiadomość