Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak samo jak teraz Rudziutka7 faktycznie poza Toruniem jest taniej tak samo jak domki są tańsze i działki dlatego ludzie najczęściej wyprowadzają się poza Toruń szczególnie Ci, którzy się budują
Moi teściowie też mieszkają poza Toruniem też moglibyśmy tam mieszkac bo mają domek ale my wolimy sami i na razie w Toruniu
Wszędzie dobrze byleby z ukochaną osobą obokIwka lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana z krwawą Meery
Śmieję się nie jest źle przyzwyczaiłam się do tej @ że nie chce mnie opuścić. Właśnie koleżanka do mnie dzwoniła że w poniedziałek ma popieranie jajeczka cieszę się razem z nią i to będzie ostatnia koleżanka z towarzystwa....
Weekend dzisiaj a ja lece dzisiaj do notariusza sformalizować spółkę, BOJĘ SIĘ jak cholera...ale trzeba sobie stawiać wyzwania Prawda
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Sie rozpisałyście !!!!
Rudziutka7 no właśnie Ty się ostatnio chwaliłaś tym ciastem i od tamtej pory mam na niego smaka chociaż nigdy nie jadłam
Żel chyba sobie kupię w tym miesiąc znalazłam najtaniej w http://www.i-apteka.pl/product-pol-41115-CONCEIVE-Plus-Lubrykant-75-ml.html za 63 zł. Jeszcze podjadę zobaczyć w aptece na reja, z doświadczenia wiem ze jest najtańsza, tam też najtańszy jest dupek!!
rah ja miałam krzywą badaną w przychodni Łojko mi zlecił, nic nie płaciłam ale pobieranie miałam tylko dwa razy. Ja wypiłam tą glukozę chyba w 3 sekundy po każdy mnie rzygiem straszył i kobitki się przestraszyły że za szybko i od razu miskę podały.
misia czyli pracujesz w laboratorium
My mamy ogromne szczęście i jesteśmy bez kredytu. Męża rodzice w latach 90 kupili mieszkanie za 12 tys, spłacili je w dwóch ratach. Jesteśmy im bardzo wdzięczni że pomyśleli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:20
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się z rana z krwawą Meery
Śmieję się nie jest źle przyzwyczaiłam się do tej @ że nie chce mnie opuścić. Właśnie koleżanka do mnie dzwoniła że w poniedziałek ma popieranie jajeczka cieszę się razem z nią i to będzie ostatnia koleżanka z towarzystwa....
Weekend dzisiaj a ja lece dzisiaj do notariusza sformalizować spółkę, BOJĘ SIĘ jak cholera...ale trzeba sobie stawiać wyzwania Prawda
Jasne Iwka kto nie ryzykuje ten nic nie maIwka lubi tę wiadomość
-
Ja mam odwrotnie...nie mogę się przyzwyczaić...
Niby nie wierzę, nie wkręcam sobie, nie doszukuję...ale gdy przychodzi kolejna @ to "podkówka" na buzi i ten wewnętrzny żal...nic tylko płakać...to jest zawsze ten dzień, kiedy najlepiej upiłabym się do nieprzytomności...Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Sie rozpisałyście !!!!
Rudziutka7 no właśnie Ty się ostatnio chwaliłaś tym ciastem i od tamtej pory mam na niego smaka chociaż nigdy nie jadłam
Żel chyba sobie kupię w tym miesiąc znalazłam najtaniej w http://www.i-apteka.pl/product-pol-41115-CONCEIVE-Plus-Lubrykant-75-ml.html za 63 zł. Jeszcze podjadę zobaczyć w aptece na reja, z doświadczenia wiem ze jest najtańsza, tam też najtańszy jest dupek!!
rah ja miałam krzywą badaną w przychodni Łojko mi zlecił, nic nie płaciłam ale pobieranie miałam tylko dwa razy. Ja wypiłam tą glukozę chyba w 3 sekundy po każdy mnie rzygiem straszył i kobitki się przestraszyły że za szybko i od razu miskę podały.
misia czyli pracujesz w laboratorium
My mamy ogromne szczęście i jesteśmy bez kredytu. Męża rodzice w latach 90 kupili mieszkanie za 12 tys, spłacili je w dwóch ratach. Jesteśmy im bardzo wdzięczni że pomyśleli.
Iwka Kochanie koniecznie daj mi znac czy ten żel można gdzieś kupic w aptece bo ja nigdzie nie mogłam tego znaleźc i zawsze zamawiałam przez neta i to jeszcze wychodziło drożej bo trzeba za przesyłkę zapłacic.
Nie jestem laborantką
Rodzice mojego męża też kiedyś pomyśleli może uda się z czasem ten kredyt spłacic aby nie ciążył ale to w swoim czasie, ale nie chce zapeszac bo nie lubię się chwalic jak również nie przepadam za przechwalającymi się koleżankami.
Iwka powoli tracę nadzieję na ciążę.Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Ja mam odwrotnie...nie mogę się przyzwyczaić...
Niby nie wierzę, nie wkręcam sobie, nie doszukuję...ale gdy przychodzi kolejna @ to "podkówka" na buzi i ten wewnętrzny żal...nic tylko płakać...to jest zawsze ten dzień, kiedy najlepiej upiłabym się do nieprzytomności...
Rah nie powiem też ma chwile załamania i zwątpienia, przecież jesteśmy tylko ludźmi - nie ze stali, ale ta myśl o ivf powoduje u mnie uśmiech na twarzymisia79 lubi tę wiadomość
-
Laski!!!! Co to za wisielcze humory!!! Zachowujecie się jak baby kiedy mają okres!!!!
Posłuchajcie przychodzi czas, że każda znas nie daje już rady, przychodzi moment że nic nie ma sensu i wszystko wydaje się bezwartościowe. Brak emocji, radości i uśmiechu...to jest normalne jesteśmy tylko ludźmi. Ja miałam załamanie w kwietniu kiedy gin wywiesił białą flagę. . .i jak tu się trzymać kiedy on już się poddaje, nie wytrzymałam tego, było źle, nadal się z tego podnosze i nie jest to łatwe. Małymi kroczkami staram się odnaleść nadzieję w natłoku spraw. Jedyne kochane co mogę Wam powiedzieć że na to potrzeba czasu aby nauczyć się cierpliwości i radzenia sobie w tak trudnych dla nas chwilach. TORUNIANKI!!!! więc teraz głowa do góry, klata do przodu i uśmiech na twarz i powiedźcie sobie głośno. . . "dam radę !! no bo kto jak nie ja!!!"
Przecież te starania mają być cudownym okresem w naszym życiumisia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:No kochana ja dzisiaj się napiję Muszę dobrze oblać założenie spółki :)Co by dobrze się rozwijała
Rah nie powiem też ma chwile załamania i zwątpienia, przecież jesteśmy tylko ludźmi - nie ze stali, ale ta myśl o ivf powoduje u mnie uśmiech na twarzyIwka lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
Mialam troche pomarudzic ale widze Iwka mnie już uprzedzila i humor lepszy
Jade dziś ogarnąć temat w nowej pracy spotkam sie z moim ulubionym przedstawicielem także spoko
Wywalczylam termin na laparoskopie w przyszlym miesiacu już, najpierw się cieszyłama teraz dopada mnie wątpliwość czy nie dac sobie chwili po hsg i dopiero bo jakoś jednak zaszłam wczesniej a jak sie nie uda mimo laparo to co? Nowe zrosty i mniejsze szanse sama juz nue wiem z kim to skonsultowac na trzeźwoIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Cieszę się że się uśmiechnęłaś kurcze tylko trzymaj termin na grudzień !!!! Żeby nikt Was już nie ubiegł
misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej laseczki
Mialam troche pomarudzic ale widze Iwka mnie już uprzedzila i humor lepszy
Jade dziś ogarnąć temat w nowej pracy spotkam sie z moim ulubionym przedstawicielem także spoko
Wywalczylam termin na laparoskopie w przyszlym miesiacu już, najpierw się cieszyłama teraz dopada mnie wątpliwość czy nie dac sobie chwili po hsg i dopiero bo jakoś jednak zaszłam wczesniej a jak sie nie uda mimo laparo to co? Nowe zrosty i mniejsze szanse sama juz nue wiem z kim to skonsultowac na trzeźwo
Staram się kochana z gilunem do pasa ale staram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:34
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Oki dziękuję spytam czy to wchodzi w grę bo mam mieszane uczucia co do dalszej ingerencji w moją osobę hehe czytaj boję się że znowu wyjdą jakieś rewelacje i dupa blada