Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:Hej laseczki
Mialam troche pomarudzic ale widze Iwka mnie już uprzedzila i humor lepszy
Jade dziś ogarnąć temat w nowej pracy spotkam sie z moim ulubionym przedstawicielem także spoko
Wywalczylam termin na laparoskopie w przyszlym miesiacu już, najpierw się cieszyłama teraz dopada mnie wątpliwość czy nie dac sobie chwili po hsg i dopiero bo jakoś jednak zaszłam wczesniej a jak sie nie uda mimo laparo to co? Nowe zrosty i mniejsze szanse sama juz nue wiem z kim to skonsultowac na trzeźwo
Cieszę się że masz już lepszy humor przespałaś się z tym problem i bardxziej trzeźwo na to patrzyszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:43
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:OO a ja mam tesco blisko może u nas będzie dziś podjadę albo jutro czyli cenowo wychodzi jak z allegro bo liczyc z przesyłką to tyle samo wychodzi Dzięki Kochana
misia79 lubi tę wiadomość
-
W poniedziałek podjadę to kupię bo dziś na reja nie zdążę chyba że męża wyślę jutro ale w sumie do poniedziałku i tak nie będzie serducha bo leczymy się fluconazolem bo miałam grzybka ja jestem już po a mąż jutro jeszcze dwie tabsy po nich chociaż 72 godz postu i luzik akurat do pon
A zresztą my tylko stosujemy około owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:07
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:W poniedziałek podjadę to kupię bo dziś na reja nie zdążę chyba że męża wyślę jutro ale w sumie do poniedziałku i tak nie będzie serducha bo leczymy się fluconazolem bo miałam grzybka ja jestem już po a mąż jutro jeszcze dwie tabsy po nich chociaż 72 godz postu i luzik akurat do pon
A zresztą my tylko stosujemy około owulacji
Postanowiłam że kupimy I jeszcze kupię znowu te testy owulacyjne Polubiłam je a teraz są w promocji w rossmanie za 5 sztuk 16,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:13
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka jasne że po pierwsze za drogi interes na to aby cały czas stosowac po drugie nie ma takiej potrzeby aby cały czas aplikowac bo to ma zadziałac w owulację A po trzecie też nie ma sensu w innym czasie
Ja lubię te w aplikatorach bo wiem że podaję tyle ile potrzeba i jest wygodne w użyciu Tych w tubce nigdy nie miałam ale w sumie to takie też można kupic bo wtedy wiesz dla męża
Ale kupię aplikatory starczą mi na dwa cykle
A w testy owu też muszę się zaopatrzyc bo mi się skończyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:20
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka jasne że po pierwsze za drogi interes na to aby cały czas stosowac po drugie nie ma takiej potrzeby aby cały czas aplikowac bo to ma zadziałac w owulację A po trzecie też nie ma sensu w innym czasie
Ja lubię te w aplikatorach bo wiem że podaję tyle ile potrzeba i jest wygodne w użyciu Tych w tubce nigdy nie miałam ale w sumie to takie też można kupic bo wtedy wiesz dla męża
Ale kupię aplikatory starczą mi na dwa cykle
A w testy owu też muszę się zaopatrzyc bo mi się skończyłymisia79 lubi tę wiadomość
-
Kurcze mam pytanie do kogoś kto jest specem w komputerach a raczej laptopach. Otóż ja korzystam teraz z laptopa i mam problem literowy. To znaczy nie mogę pisac c z kreską bo jak wciśnę c z alt to mi wyskakuje jakiś komunikat catalyst control centrel no co za cholera a potem ktoś pomyśli że robię byki lub nie umiem pisac na klawiaturze.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Na dwa? No to tym bardziej dzieląc cenę na dwa to jest wspaniała cena zwłaszcza że przed chwilą na moje witaminki katarowe wydałam 38 zł. Kochane muszę kończyć bo tak patrze na zegarek i wychodzi że ja jeszcze za robotę się dzisiaj nie wzięłam...a jeszcze dzisiaj szybciej wychodzę, buziaki i udanego piątku :*
Iwka lubi tę wiadomość
-
Misia jest to skrót sterownika do karty graficznej ATI.
Uruchom ten program Calatyst Control Center (tym skrótem ctr + c) i poszukaj gdzie zmienia się skróty (hotkeys), zmień sobie np. na ctr+k.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Na szybko wpisałam na forum to wyskoczyło mi np. to:
1. Uruchom panel CCC i z menu Hotkeys wybierz Hotkeys Manager, następnie odznacz opcje: Enable Hotkeys feature, List active Hotkeys only, Lunch Catalyst Control Center - pole na liście poniżej. Zamknij oba okna.
2. Klikasz Start -> Uruchom, wpisujesz msconfig i klikasz Enter. Przejdź do zakładki Uruchamianie i upewnij się, że na liście jest odznaczone pole przy pozycji CLIStart. Potem zakładka Usługi - odznacz na liście pozycje ATI HotKey Poller i ATI Smart.
3. Klikasz Zastosuj, a potem Zamknij. Uruchamiasz ponownie komputer.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hehe, pracuję w firmie, w której na co dzień mam do czynienia z kompami i muszę różne rzeczy tłumaczyć klientom. Sama się uczę, ale doceniłam wiedzę wujka Google, jak się wie gdzie warto szukać
misia79, Iwka lubią tę wiadomość