Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam do Was pytanie bo wybieram się do Łojko w przyszłym tyg jak już na spokojnie będę po @ ale idę prywatnie tutaj u nas na rubinkowie> Wiem że podobno tutaj nie ma usg więc pewnie tylko opowiem mu swoją historię i pewnie poproszę o jakieś skierowanie na badania ale w sumie na prywatnej to nie da mi na refundację. W którym dniu cyklu kazał Wam zrobic te podstawowe badania? Nie wiem ale bez usg to chyba bez sensu bo nawet się nie dowiem czy była owulka nie wiem co tu zrobic.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:
dzień jeszcze się nie skończył a ja już nie wyrabiam!!!!
Dodstałam maila z kliniki!!! o Treści:
"Dzień dobry Pani Iwono,
Jest mi strasznie, strasznie przykro ale na razie musimy odwołać Pani wizytę lub przełożyć ja na jakiś czas – decyzja oczywiście należy do Pani....."
Cooo? A przyczyna? Chyba Rah masz rację!Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie bo wybieram się do Łojko w przyszłym tyg jak już na spokojnie będę po @ ale idę prywatnie tutaj u nas na rubinkowie> Wiem że podobno tutaj nie ma usg więc pewnie tylko opowiem mu swoją historię i pewnie poproszę o jakieś skierowanie na badania ale w sumie na prywatnej to nie da mi na refundację. W którym dniu cyklu kazał Wam zrobic te podstawowe badania? Nie wiem ale bez usg to chyba bez sensu bo nawet się nie dowiem czy była owulka nie wiem co tu zrobic.
Do poczytaniaIwka, rah lubią tę wiadomość
-
Już kiedyś czytałam ten poradnik tylko że i tak każdy lekarz inaczej mówi nasi lekarze też każdy endokrynolog mówi inaczej więc taki poradnik z netu nie bardzo pomoże ale dzięki :-)Jackowski kazał mi zrobic w 2 d.c. a ja robiłam w 4 dniu bo drugi wtedy wypadał w niedzielę Pytałam tylko w którym Łojko każe
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Ojej jestem w szoku a jaki jest powód ??!!!
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Już kiedyś czytałam ten poradnik tylko że i tak każdy lekarz inaczej mówi nasi lekarze też każdy endokrynolog mówi inaczej więc taki poradnik z netu nie bardzo pomoże ale dzięki :-)Jackowski kazał mi zrobic w 2 d.c. a ja robiłam w 4 dniu bo drugi wtedy wypadał w niedzielę Pytałam tylko w którym Łojko każe
-
Iwka wrote:Liczba miejsc ograniczona, jak miałam dostać @ to miałam dzwonić by wyznaczyli wizytę na przyjmowanie już zastrzyków do stymulacji a że ta franca jeszcze nie przylazła przez późną owulację, miejsca dla nas zabrakło. Piszę z kobietą dalej może na grudzień coś się zwolni więc już trochę nadzieja powróciła tyle lat już czekam że te 2- 4 miesiące dam jeszcze radę
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:A w sumie niepotrzebnie pytam i zawracam głowę pójdę do niego to się dowiem
edit: i z tego co wiem to i tak na badanie krwi dostaniesz na nfz i krew będą Ci pobierały w poradni i usg też za darmo w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:11
-
Ja u Łojko miałam robioną tylko prolaktynę i nie pamiętam który, a reszte robiła mi ta wcześniej babeczka, do której chodziłam. I nie pamietam, ale PRL LH i FSH miałam robić między 2-4 dc, progesteron 7dpo, testosteron chyba obojetnie.
Pójdziesz do Łojko to zapytaj o wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:22
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka mam pytanie a u Ciebie co takiego wyszlo w HSG ze też od razu robili Ci laparoskopie?
Nie wiem juz sama czy nie odpuscic na chwile bo jestem juz na skraju zalamania nerwowego
Miałam podejrzenie zrostów. -
Miałam coś napisać o sobie więc piszę
Wychowałam się w Elblągu, mam 26 lat, na studiach również w Elblągu poznałam męża. 2 lata mieszkamy w Toruniu (zaraz po ślubie), wzieliśmy mieszkanie na kredyt, więc jak na razie zostajemy tutaj:) Pracuje w firmie mojego męża, który jest doradcą finansowym. Nie mam żadnych zwierząt, miałam w Elblągu psa który zdechł w zeszłym roku po 15 latach...chciałabym mieć pieska, ale nie mam czasu się nim zająć, mojego męża nie ma w domu cały dzień, a ja też jestem dosyć zalatana.
O dziecko staramy się od kwietna 2013r, badania męża rewelacyjne, u mnie była podwyższona prolaktyna, teraz od 3 miesięcy mam ją zbitą więc jest ok, jajowody drożne....także chyba jest dobrze:)
Coś o mnie? Uwielbiam kupować w lumpeksach, kocham amerykańskie seriale: Pamiętniki Wampirów, Chirurgów, The Originals, The Walking Dead....oj dużo tego, jestem od nich uzależniona. Jedyny polski serial, który mnie wciągnął to Czas Honoru (Kocham!). Uwielbiam niezdrowe jedzenie, frytki pochłaniam wszędzie i w każdych ilościach:)misia79, toca81, Iwka, rah lubią tę wiadomość