Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, noo...można tak powiedzieć, że grzebałam
hahah, sprawdzałam tylko chusteczką
I tak, mamy przesrane, tym bardziej w miesiacach gdy nie wiadomo czego się spodziewać ;/
Ja to z moim i tak gadam jak z psiapsiółą i się musi mnie nasłuchać ;p
Więc ciężko z tymi niespodziankami, skoro i tak dobrze wie, co, gdzie, kiedy mnie zabolało, mi się wydawało, co sobie pomyślałam, o mi się przyśniło, że cycek boli, że mam dylematy czy robić testy, że dłuży mi się czekanie na @. Ja jestem taka, że dużo mu mówię, właściwie absolutnie wszystko, więc jedyną niespodzianką mogłoby być to, który z testów które mam, pierwszy wyjdzie pozytywnyIwka lubi tę wiadomość
-
Mnie też gardło boli!!
Ale to ogólne rozbicie przechodzi zawsze po miksturce z miodu, czosnku, mleka, masła i cynamonu. Zaraz lecę na noc sobie zrobić. No i bez względu na stan brzucha, takie specyfiki raczej nie szkodzą, jak tablety ;p
Jeszcze wit. C jem, ale też taką 100%, a nie rutinoscorbin, bo rutyna nie jest zdrowa dla fasolek.Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Kasia też jestem ciekawa, jeśli ma mnie to czekać ;p
A tak a propo! Toca...jesteś??
Bo tak sobie pomyślałam, że jak u mnie się tak wszystko rozregulowało, to może nie będę miała w piątek tego hsg (17.10)- i nie mówię tu o ciąży, tylko może po prostu okres później przyjdzie, jeśli owu była później...no nie wiem....ale do rzeczy.
Gdyby się zdarzyło, że będę przekładała, to umówimy się tutaj kiedy będę dzwoniła. Zadzwonię, odwołam, a Ty zadzwonisz po minutce i może Cię wrzucą na moje miejsce.
Och bardzo dziękuję za tą propozycje ale to będzie za poźno. Oddziałowa mówiła że robią do 12 dc.
Po za tym wstępnie już się zapisałam na 12.11 i już się tak jakoś psychicznie na to nastawiłam
Ale dzięki raz jeszcze
Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Mnie też gardło boli!!
Ale to ogólne rozbicie przechodzi zawsze po miksturce z miodu, czosnku, mleka, masła i cynamonu. Zaraz lecę na noc sobie zrobić. No i bez względu na stan brzucha, takie specyfiki raczej nie szkodzą, jak tablety ;p
Jeszcze wit. C jem, ale też taką 100%, a nie rutinoscorbin, bo rutyna nie jest zdrowa dla fasolek. -
Aaa, to nie wiedziałam że do 12 dc. No ale listopad to już tuż, tuż A może Cię ominie
Iwka, dobrze że mówisz, już przełączam tv A mój wyjechał i wraca w sobotę ;((
Szklanka mleka, w to drobno pokrojony /wyciśnięty ząbek czosnku, do tego płaska łyżka miodu (zależy jak słodkie lubisz), większa szczypta cynamonu i mała łyżeczka masła.
Oczywiście najlepiej jak masło jest masłem, a miód miodem, ale zastępniki też mogą być, bo to czosnek jest najważniejszy ;p
Byłam pewna, że nie wypiję tego, a tak się "wlubiłam", że i bez choroby czasem popijam, zamiast kakao.Iwka lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa!!!!!!!!!!!!!! kreeeeeeeeew!!! kreeeew!!!
Jednak mi się nie wydawało, że coś się zanosi!!
Normalna, bardzo krwista krew! Niezbyt dużo, ledwo ze 3 cm plamka.
Temperatura wysoko, cycki bolą sutki bolą, podbrzusze leciutko gniecie, ale nie boli! Leciuteńko sprawdzałam, szyjka średnio miękka, wysoko i zamknięta.
Do okresu powinny zostać jeszcze 2 dni, a ze względu na przesunięcie owu, to może nawet i 4 dni!!!!!!
Oj chyba spokojnie nie zasnę.... -
Krew, no bo nie plamienie
Plamienie to na moje może być brązowe, czy lekko czerwonawe...a tu była "żywa krew" ja kto niektórzy mówią ;p
Już teraz to nie wiem jak sobie nie wkręcać ;(
Idę do wyrka ;p
Buzioleee ;** -
Rah slodkich snów mnie pewnie tez czerwień rano nawiedzi :* piksturka stoi i patrzy na mnie a ja na nią. A mój od samego patrzenia ma odruch wymiotny nie ma jak wsparcie ukochanego odwdzięczę sie mu w łóżku i zabiję oddechem czosnkowym dobranoc moje torunianki
rah lubi tę wiadomość
-
witam !!
oj pewnie jakiś zepsuty masz Iwka ten teścior
ja ledwo żyję już odliczam do weekendu jakoś chyba przeciążenie jesienne daje mi się we znaki, chociaż ostatnio mama lenia non stop
wczoraj jeszcze plamiłam dziś zobaczymy bo już mam dość
miłego dzionka dziewczynyIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:witam !!
oj pewnie jakiś zepsuty masz Iwka ten teścior
ja ledwo żyję już odliczam do weekendu jakoś chyba przeciążenie jesienne daje mi się we znaki, chociaż ostatnio mama lenia non stop
wczoraj jeszcze plamiłam dziś zobaczymy bo już mam dość
miłego dzionka dziewczyny
Rah czekam na Ciebie!! Masz dwie krechy?? -
Oczywiście, że nie
I tak jak mówiłam, od razu mnie ocuciło ;p
Głupia sobie wkręcam nie wiem co ;/
Nadal mam natomiast plamienie...rano brązowe, trochę się poruszałam, to czerwone. Ale mało...Z rana znowu sutki nie bolą, są delikatnie wrażliwe przy mocniejszym dotknięciu, lewa pierś zrobiła się troszkę bolesna, no ale to tak samo jak przed okresem. Tempka 37 - wczorajszy skok był jednorazowy, może dlatego że trochę podziębiona jestem.Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Oj! Ale się naśmiałam z tego grzebania w gaciach
Dziewczyny! Pamiętajcie! Nowy cykl = nowa szansa! Coś musi w końcu pyknąć! Wy w tym roku, a ja ostatnia będę spóźniona w styczniu! Taki jest plan!misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:No coś wisi w powietrzu ;/ ja oficjalnie mogę powiedzieć że mnie rozłożyło, łeb, gardło i mnie łamie, no i katar...do domu!!!! A Kaśka test na pewno felerny bo za 5 zł Ja w weekend mam gości i w sobotę rodzeństwo a w niedziele starszyzna, więc dzisiaj muszę zacząć już coś pichcić.
Rah czekam na Ciebie!! Masz dwie krechy??Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:To na pewno te testy są oszukane bo za piątaka !!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif
Iwka lubi tę wiadomość