Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Hello! Właśnie dziś od razu czuć, że cieplej jest
Ja dziś na obiad mam gulasz z marchewką i jaglanką
Buziaki!misia79 lubi tę wiadomość
-
No podobno to normalne że po wyrwaniu 8 boli i może boleć do 6 tygodni i mnie cały czas boli i boli. Nie pisałam Wam bo już nie chciałam marudzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:29
-
misia79 wrote:Kurcze żeby Ci sie jakaś ropa tam nie wdała jeju okropny jest ból zęba może płucz szałwią
-
Iwka wrote:Rah dziewczyny z wątku https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/pomoc-dla-kumpeli-w-domu-czeka-synek-prosimy,4369.html pytają się Ciebie jak tam u Natalii
;**
Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Ja tu fioła dostaję!
Tempka w górę, zobaczymy co jutro...Ogólnie czuję się rozbita, zmęczona, jakbym się przeziębiła, albo raczej jakby mnie przewiało....Ogólnie mam lekki stan podgorączkowy. Może to po prostu choróbsko.
Dziś pojawiło się lekkie plamienie. Nic takiego, po nocy bardzo lekko brązowawy papier toaletowy. Teraz już przeszło. Najgorsze jest to, że do końca nie wiem kiedy owu była. W piątek 26.09 bardzo bolał mnie jajnik (i tu powinna być owu), ale na usg (o godz. 10:00) jeszcze jajo było całe ;p No i nie było skoku tempki (a zazwyczaj jest i ładnie widać). Skok pokazuje owu w niedzielę (28.09), no a w poniedziałek na USG faktycznie już było widać, że jest po owu i ciałko żółte.
Jeżeli owu byłaby (pomimo braku skoku) w piątek, to jutro/piątek plamienie byłoby normalne -przed okresem. Ale jeżeli owu byłaby w niedzielę, to plamienie dziś (10 dni po owu jest dziwne).
Na dodatek, razem z przyjściem plamienia, przestały tak bardzo boleć sutki i cycki stały się mniej wrażliwe. Czyli jak przed okresem, zawsze mnie wszystkie objawy puszczają dzień przed lub w 1dc.
Nie wiem co myśleć, ale nadal staram się omijać ten temat. Pewnie ten antybiotyk mi tak rozregulował tą owulację...Iwka lubi tę wiadomość
-
No może coś jest na rzeczy dziewczyny trzymam kciuki fajnie by bylo żeby się zazielenilo w końcu u kogoś to może będzie juz z górki dla reszty bo jak wiadomo najgorzej zacząć
A pytanie do was jak dlugo mialyscie plamienia po hsg ?Iwka lubi tę wiadomość