Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc :* Jutro msza za św. Teściową a potem dalsze część gościny wiec pewnie wieczorem dopiero wejdę chyba że o 18 pójdę z mężem na kosza to dopiero w poniedziałek sie "zobaczymy" Jeszcze raz dobranoc i słodkich dzidziusiowych snów
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
hejka torunianki
witam się z kawusią i bólem podbrzusza
mój piesek szaleje on rana wstał o 5 i wypił cała miskę wody a potem panią od rana budził na siusiu
dziś mam na 14 dobrze że po weekendzie rozkręcam się powoli
pozdrawiamIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
spaaaaaaaaaaaaać!!!
Kaśka zazdroszczę godziny pracy
india witamy witamy... z tymi straniami to chyba każda odkładała a teraz jest placek.
Jeśli chodzi o dwurożność, duża jest dysproporcja? co Ci lekarz powiedział?Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Hej hej! Witam się ja - przemęczona i wybawiona niesamowicie! Weselicho było zajebiste!!! Wyskakałam się, wyszalałam, było z kim! No cudnie! Młodzi cudni! Nawet to, że ciekło ze mnie jak z kranu nie przeszkadzało mi!
India witaj! Ja też mam już 30tkę i tez u Łojka jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:22
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej hej ja też witam się z poranną kawą piękny dzionek ile energii człowiek ma na dzień dobry
Rudziutka7 świetnie że się wybawiłaś na weselu ja też na chcę na wesele
Kasiu jak Twoje samopoczucie i w ogóle dla wszystkich miłego dzionkaIwka lubi tę wiadomość
-
Fajnie! Październik zje mi całą wypłatę, bo jeszcze 29 mam przegląd i ubezpieczenie samochodu.... masakra!
Ale w sobotę przed weselem pojechałam do Cerefera i w Pretty Girl kupiłam sobie sukienkę Ponieważ jestem wysoka to sukienka jest dość krótka i robiłam szał z długimi nogami na weselu
misia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 super że masz tyle wesel u mnie szał pał był w latach 2006-2008 teraz jedno na rok jak się trafi to jest super
Kaśka a zapisałaś się już na konsultacje?
misia podziel się energią!
Nam dzisiaj rano rybka zdechła, i chyba pojedziemy do cerfa po nowe bo tylko trzy nam zostały a akwarium mamy duże i teraz świeci pustkami...
misia79 lubi tę wiadomość