X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie nigdzie się nie zapisałam nie wiem czy to ma jakiś sens :-)
    muszę jeszcze raz Łojko zaatakować żeby wytłumaczył mi na chłopski rozum co ze mną nie tak bo już sama nie wiem :-) dziwne że jakoś zaszłąm a teraz nie mam szans praktycznie tego nie mogę skumać ale może za głupia jestem :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za głupia, tylko to nie Ty tu jesteś specjalistą a on, na pewno dobrze Ci to wytłumaczy i rozjaśni Ci się sytuacja.

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Rudziutka7 super że masz tyle wesel u mnie szał pał był w latach 2006-2008 teraz jedno na rok jak się trafi to jest super :)
    Kaśka a zapisałaś się już na konsultacje?
    misia podziel się energią!
    Nam dzisiaj rano rybka zdechła, i chyba pojedziemy do cerfa po nowe bo tylko trzy nam zostały a akwarium mamy duże i teraz świeci pustkami...
    UU kocham rybki my mamy ich chyba ze 20 albo więcej

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Mój mąż chciałby mieć duże akwarium na nowym mieszkanku... kupiłabym mu na urodziny ale się wstrzymam, może na święta prędzej!
    Super zobaczysz jak rybki odstresowują :-)
    Rudziutka a ja nieśmiało pytam czy macie już wybrane mieszkanko ?

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    na razie nigdzie się nie zapisałam nie wiem czy to ma jakiś sens :-)
    muszę jeszcze raz Łojko zaatakować żeby wytłumaczył mi na chłopski rozum co ze mną nie tak bo już sama nie wiem :-) dziwne że jakoś zaszłąm a teraz nie mam szans praktycznie tego nie mogę skumać ale może za głupia jestem :-)
    Myślę że to nie jest tak że nie ma szans myślę że te zrosty absolutnie nie są przyczyną niepowodzeń ale skonsultuj to i się nie zamartwiaj :-)

• misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Myślę że to nie jest tak że nie ma szans myślę że te zrosty absolutnie nie są przyczyną niepowodzeń ale skonsultuj to i się nie zamartwiaj :-)
    Kasiu a jak u Ciebie sytuacja jesteś już po owulce?

• misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziewczyny i nie wiem jak tam u Was nasze forum przebiega ale ja właśnie piszę na 100 stronie :-):-)

Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 stuknęła nie to tamto :-)
    ja chyba już po owulce Misia nie mierzyłam tempki i testow też nie robiłam ale śluż w gaciach wskazywałby że już po ;-)

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu może się teraz uda :-)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wypiję jeszcze jedną kawkę i skuszę się na kawałek ciasta i będę się zbierać do roboty :-) a coś czuję że nie będzie lekko :-)
    wiecie może to śmieszne ale jakoś lepiej mi jak zaczęłam odmawiać tą nowennę, nie ma co jak trwoga to do Boga :-)
    zawsze mówiłam co to za Bóg co daje i zabiera matkom dzieci no potwór a teraz jak się modlę do Matki Boskiej to mnie olśniło że ona też musiała oddać swojego syna Bogu może i żył dłużęj niż nasze aniołki ale ból był na pewno straszny, pocieszam się teraz że jednak nie było to bezsensu i zaczynam wierzyć że kiedyś będę mamą i wam też tego życzę <3

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zaczęłam modlic do św Dominika już dawno tak mi lepiej :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka sorki że męczę ale ja taka panikara jestem że szok :-)
    z technicznego punktu widzenia ile czasu miałaś wolne po laparo czy jak będę mieć w piątek to możliwe że w pon pójdę do pracy bez problemów czy lepeij zaplanować sobie dłużęj wolne od pracy??
    a i co tam Ci majstrowali czy wszystko było ok i tylko na zwiadach byli :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty Misia dziś wolne? :-)
    muszę zapolować na jakiś płaszczyk na zimę i kurtkę albo coś dwa w jednym :-)
    widziałyście coś gdzieś fajnego?? bo zakupy nie są moją dobrą stronę lubię szybko i na temat :-P

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po laparo miałam 2 tyg wolnego, lepiej się goi jak unikasz siedzenia przy biurku, chodzi o gojenie wewnętrznych ran. Ale serduszkowaliśmy po 1,5 tyg :)

Mieszkanko wybrane, wnioski o kredyt złożone i teraz czekamy... boimy się czy damy radę z remontem!
    A, no i jest 100 strona!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:03

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    a Ty Misia dziś wolne? :-)
    muszę zapolować na jakiś płaszczyk na zimę i kurtkę albo coś dwa w jednym :-)
    widziałyście coś gdzieś fajnego?? bo zakupy nie są moją dobrą stronę lubię szybko i na temat :-P
    Hmm jeszcze się nie rozglądałam szczerze mówiąc będę chodzic w tym co kupiłam w ubiegłym roku

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Ja po laparo miałam 2 tyg wolnego, lepiej się goi jak unikasz siedzenia przy biurku, chodzi o gojenie wewnętrznych ran. Ale serduszkowaliśmy po 1,5 tyg :)

Mieszkanko wybrane, wnioski o kredyt złożone i teraz czekamy... boimy się czy damy radę z remontem!
    A, no i jest 100 strona!
    To fajnie że już macie swój większy kącik a z remontem dacie radę ja jestem właśnie miesiąc przed remontem i wybieranie kolorów na ściany przyprawia mnie o zawroty głowy bo nie jestem w tym dobra szukam w necie ładnych zestawień kolorów ale na nic nie potrafię się zdecydowac :-(
    Jak dobrze mają Ci którzy mają dobrego doradcę ale to duży koszt a poza tym wcale nie chcę miec mieszkania jak z żurnala bo to nie o to chodzi. Ale z drugiej strony jakaś dobra koleżanka po architekturze by się przydała ;-)
    Oczywiście żart :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:15

Iwka lubi tę wiadomość

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolory to pół biedy, ale do tego płytki, panele, gładzie, tynki, sufit chce mój mąż podwiesić... no i jak to zgrać...

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj na ovufriend była dziewczyna po architekturze wnętrz :-) Ale już zaciążyła urodziła i daaawno jej nie widziałam tutaj :-)
    A ja mam właśnie problem z kolorami i chyba skorzystam z porady siostry albo kumpeli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:20

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Mój mąż chciałby mieć duże akwarium na nowym mieszkanku... kupiłabym mu na urodziny ale się wstrzymam, może na święta prędzej!
    Mój właśnie dostał dwa lata temu na urodziny 120 l o coś takiego http://olx.pl/oferta/akwarium-120l-rybki-pompki-grzalka-kamyczki-statek-CID103-ID3NfLT.html

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne, takie mi się podoba!

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ