Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
na razie nigdzie się nie zapisałam nie wiem czy to ma jakiś sens
muszę jeszcze raz Łojko zaatakować żeby wytłumaczył mi na chłopski rozum co ze mną nie tak bo już sama nie wiem dziwne że jakoś zaszłąm a teraz nie mam szans praktycznie tego nie mogę skumać ale może za głupia jestem -
Iwka wrote:Rudziutka7 super że masz tyle wesel u mnie szał pał był w latach 2006-2008 teraz jedno na rok jak się trafi to jest super
Kaśka a zapisałaś się już na konsultacje?
misia podziel się energią!
Nam dzisiaj rano rybka zdechła, i chyba pojedziemy do cerfa po nowe bo tylko trzy nam zostały a akwarium mamy duże i teraz świeci pustkami...Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Mój mąż chciałby mieć duże akwarium na nowym mieszkanku... kupiłabym mu na urodziny ale się wstrzymam, może na święta prędzej!
Rudziutka a ja nieśmiało pytam czy macie już wybrane mieszkanko ?Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:na razie nigdzie się nie zapisałam nie wiem czy to ma jakiś sens
muszę jeszcze raz Łojko zaatakować żeby wytłumaczył mi na chłopski rozum co ze mną nie tak bo już sama nie wiem dziwne że jakoś zaszłąm a teraz nie mam szans praktycznie tego nie mogę skumać ale może za głupia jestemKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
zaraz wypiję jeszcze jedną kawkę i skuszę się na kawałek ciasta i będę się zbierać do roboty a coś czuję że nie będzie lekko
wiecie może to śmieszne ale jakoś lepiej mi jak zaczęłam odmawiać tą nowennę, nie ma co jak trwoga to do Boga
zawsze mówiłam co to za Bóg co daje i zabiera matkom dzieci no potwór a teraz jak się modlę do Matki Boskiej to mnie olśniło że ona też musiała oddać swojego syna Bogu może i żył dłużęj niż nasze aniołki ale ból był na pewno straszny, pocieszam się teraz że jednak nie było to bezsensu i zaczynam wierzyć że kiedyś będę mamą i wam też tego życzęmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka sorki że męczę ale ja taka panikara jestem że szok
z technicznego punktu widzenia ile czasu miałaś wolne po laparo czy jak będę mieć w piątek to możliwe że w pon pójdę do pracy bez problemów czy lepeij zaplanować sobie dłużęj wolne od pracy??
a i co tam Ci majstrowali czy wszystko było ok i tylko na zwiadach byliIwka lubi tę wiadomość
-
Ja po laparo miałam 2 tyg wolnego, lepiej się goi jak unikasz siedzenia przy biurku, chodzi o gojenie wewnętrznych ran. Ale serduszkowaliśmy po 1,5 tyg
Mieszkanko wybrane, wnioski o kredyt złożone i teraz czekamy... boimy się czy damy radę z remontem!
A, no i jest 100 strona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:03
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:a Ty Misia dziś wolne?
muszę zapolować na jakiś płaszczyk na zimę i kurtkę albo coś dwa w jednym
widziałyście coś gdzieś fajnego?? bo zakupy nie są moją dobrą stronę lubię szybko i na tematIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Ja po laparo miałam 2 tyg wolnego, lepiej się goi jak unikasz siedzenia przy biurku, chodzi o gojenie wewnętrznych ran. Ale serduszkowaliśmy po 1,5 tyg
Mieszkanko wybrane, wnioski o kredyt złożone i teraz czekamy... boimy się czy damy radę z remontem!
A, no i jest 100 strona!
Jak dobrze mają Ci którzy mają dobrego doradcę ale to duży koszt a poza tym wcale nie chcę miec mieszkania jak z żurnala bo to nie o to chodzi. Ale z drugiej strony jakaś dobra koleżanka po architekturze by się przydała
Oczywiście żartWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:15
Iwka lubi tę wiadomość
-
Tutaj na ovufriend była dziewczyna po architekturze wnętrz Ale już zaciążyła urodziła i daaawno jej nie widziałam tutaj
A ja mam właśnie problem z kolorami i chyba skorzystam z porady siostry albo kumpeliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:20
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Mój mąż chciałby mieć duże akwarium na nowym mieszkanku... kupiłabym mu na urodziny ale się wstrzymam, może na święta prędzej!
misia79 lubi tę wiadomość