TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, tez mi się wydaje ze dostaniesz trochę większą dawkę. każdy organizm reaguje inaczej ale bądź dobrej myśliBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Hej a powiedzcie mi czy podwyzszona prolaktyna ma wplyw na to ze zarodek nie trzyma sie macicy?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
A czy przy takim.wyniku anty tpo mozliwe jest zajscie w ciaze?bo jak przeczytalam jedna z was miala w 4 tyg ciazy podobny wynik TSH a ja obecnie jestem w 28 dc, testow ani bety nie robilam czekam i mam choc cien nadzieji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:53
-
Dareczka, możliwe, ale utrzymanie ciąży przy złych wynikach tarczycy jest trudne. W przypadku Hashimoto mogą pojawić się komplikacje, ale czy masz H. to nie wiem. Zgłoś się jak najszybciej do endo i zacznijcie działać, bo w razie udanego cyklu może być problem.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Wizyte mam we wtorek wiec dosyc szybko mi sie udalo i mam nadzieje ze bedzi eudana bo juz starcilam 2 cykle bo poszlam do niewlasciweog lekarza, a czy dobrze zrobilam ze zwiekszylam sobie sama dawke do 2x 25 czyli 50?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:34
-
dareczka1829 wrote:Wizyte mam we wtorek wiec dosyc szybko mi sie udalo i mam nadzieje ze bedzi eudana bo juz starcilam 2 cykle bo poszlam do niewlasciweog lekarza, a czy dobrze zrobilam ze zwiekszylam sobie sama dawke do 2x 25 czyli 50?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Witajcie, muszę się do Was przyłączyć. Jestem załamana, mam zakaz starania się póki tsh nie spadnie a nie chcą żebym brąła leki dopóki nie będzie pewne, że to przez infekcję, czyli 5 tygodni do samego badania tsh żeby wyszło prawdziwe (((( prolaktyna też ponad normę
-
Ginekolog powiedział, że nie mogę się starać dopóki niedostanę pozwolenia od endo, bo mogę mieć trudności z zajściem, niedonośić lub dziecko może być chore
Endo kazał w zależności od testu ciążowego, który muszę powtórzyć -dzisiaj 10dpo wynik był negatywny z bety HCG.
powtórzyć bete jeśli negatywna to po 2 tygodniach powtórzyć tsh, jeśli tsh będzie powyżej 2 to lek na tarczycę jeśli poniżej to bromek. Generalnie muszę robić tsh aż będzie poniżej 2, dzisiaj pytała się czy nie byłam przeziębiona lub nie miałam kataru w ciągu ostatnich 4 tygodni, bo to może wpływać na zawyżenie tsh, ale jak nie być przeziębionym w takim okresie? Zawsze tak mam od jesieni do wiosny...tak więc tsh po 2 tygodniach też wyjdzie podwyższone, bo mam 37,1 pod pachą od 7 dni tak więc według niej przez najbliższe dwa miesiące nie mogłabym się ani leczyć ani starać. To jest chore