TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę?
-
WIADOMOŚĆ
-
Demetrios jak miałam wynik Tsh 3,75 to mi powiedziała, że z taką tarczycą ciąży nie będzie więc co lekarz to inaczej mówi, idź lepiej do lekarza i zasugeruj, wysokie tsh może coś z tym zrobią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotynieniek wrote:Hej dziewczynki! TSH z 4,27 obniżyło się na 3,39 nie jest to rewelacyjny wynik ale cieszę się że jednak spadło :)Więc złe samopoczucie chyba muszę zwalić na brzydką pogodę.
Cieszę się Twoim wynikiem, to znak , że coś się ruszyło. A jak samopoczucie?Kotynieniek, MigotkaA:) lubią tę wiadomość
-
Koniecznie dalej obniżaj. Ja poczułam się rewelacyjnie dopiero przy około tsh 2. Teraz biorę dawkę 75 i jest super. Twoja endo napewno da Ci większą dawkę, a wtedy poczujesz się lepiej. Dobrze, że już niedługo Twoja wizyta tam. Czekam na wiadomości.
-
Hej dziewczyny byłam u endo i faktycznie mam za wysokie tsh 3.21 zleciłbadania. moje pytanie czy któraś zna sie na wynikach więc tak: P.ciała anty-TG <20 P.ciała anty-TPO<10 prolaktyna 21.9 i tsh 3 generacji 1.91 .tego troche nie rozumie czemu zwykle wysokie a to niższe?