Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Do 5 tygodnia nic nie badzie jak wypijesz piwko czy lampke wina.
Antylopa ja tez dzien ciulowy. Jak przeczytalam o Inie to zaczelam beczec i caly dzien do dupy. Ogolnie na plus to moge zaliczyc,ze pierwszy raz-powtarzam pierwszy raz w zyciu nie wzielam tabletki przeciwbolowej jak do stalam @. Tylko mam lekki bol brzucha. A krwawienia to jakby nie bylo. Jednak czasem oplaca sie lekarza zmienic,bo zaczal leczyc i juz sa efekty -
hej Polly To bardzo dobrze, że okres nie bolesny ) Ja zazwyczaj takie mam, ale raz na jakiś czas mi przywali z grubej rury i boli...ale to rzadko
U mnie dziś nie ma plusów strasznie się męczę przed jutrzejszym egzaminem Ten temat do dla mnie jakaś masakra Nawet bym powiedziała, że gorszy niż termodynamika z poprzednich semestrów
No ale już mam dośc na dziś...jeszcze jutro rano będę powtarzać bo egzamin w południe....Ah już marze żeby było jutro po egzaminie...Wróce do mieszkania, posprzątam i walnę się do łóżka i tak będę odpoczywać do soboty rano weekend znów z nauką niestety, ale cóż
Zaczynają mi się lekko odzywać jajniki. Na owu jeszcze za wcześnie bo to 8dc. Zreszta robiłam dzis test owu ale zero drugiej kreski bo za wcześnie Chciałam tylko zobaczyc jak te testy z allegro wyglądają ;P Strasznie się zdziwiłam jak zobaczyłam że ten papierek jest cieńszy niż 5 mm -
Inaa kochana , zobaczysz, wszystko bedzie dobrze . Sciskam Cie mocno i tule Pomodle sie o Twoje zdrowie , badz silna i mimo wszystko postaraj sie miec optymistyczne nastawienie a wszystko sie ulozy . Jeszcze bedziesz cieszyc sie zdrowiem i upragniona dzidzia u boku - tego Ci z caleeego serca zycze :*
kamika23, inaa lubią tę wiadomość
-
Kamika bedzie dobrze na egzaminie!
Antylopa - serio z tym alkoholem? Ja bym juz nie Piła od ovu, ale kurcze w następnym tygodniu mam dwie imprezy, alkohol bedzie sie lał strumieniami, wiec ....
Ja dziś zauważyłam dziwna rzecz: rano śluz był rozciągliwy, ale przezroczysty z białym, potem zauważyłam taki pięknie przezroczysty, czyściutki - chyba pierwszy raz taki miałam (co prawda parłam z powodu zaparć, wiec moze sie pojawi jeszcze) ale teraz znowu widzę ten z rana -
Czesc Kamika ,jutro mam wizyte (29go ) u swojego lekarza rodzinnego , on dopiero mnie skieruje do poloznej . Czuje sie w sumie dobrze , newet bol plecow minal ,tylko mam jakies hustawki nastroju. W pracy kolezanki poznaly ze jestem w ciazy, wiec sie przyznalam . Jestem z tych osob ktore nie lubia plakac publicznie . A teraz becze z byle powodu , pozniej sie smieje - nie jestem w stanie powstrzymac tych emocji .
A jak tam Twoje egzaminy ? W sumie to pytanie retoryczne bo wiem ze zdolniacha z Ciebie P.s zycze zdanych wzorowo egzaminow oraz szczesliwie zakonczonego cyklu :* -
Witam ja w ciazy z córcia praktycznie co dzinnie piłam piwko bo nie wiedziałam że jestem w ciazy nawet dzień przed robieniem testu wypiłam 3 piwka bo kłóciłam sie z moim M dopiero jak dowiedziałm sie o ciazy zrezygnowałam z kawy alkoholu teraz powiedziałm sobie że sie nie bedę nakręcać i jak mam ochote to i wypije piweczko czy 2 do czasu @ nawet nie wiedziałabym czy jestem w ciąży czy nie
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki u mnie @ juz chyba poszla. 2 dni byla.
Ania powodzenia u lekarza.
Kamika zdasz wszystko pieknie i odpoczniesz
Inaa walczymy
Antonna i Antylopa prosze dac znac po testowaniu -
Ja chciałabym zatestować pewnie jakoś w przyszłym tygodniu. Teraz mam 6dc, więc jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość teraz nie notuję żadnych objawów, stwierdziłam, że pierdolę, bo to i tak nie ma sensu. Tempkę mierzę nadal, dla statystyki i ogólnej wiedzy
Wczoraj widziałam się z moją przyjaciółką, która teraz wchodzi w 5 miesiąc ciąży. Dużo rozmawiałyśmy o staraniach, bo oni starali się ponad 2 lata - ostatni rok z pomocą medyczną (to jest ta, o której Wam mówiłam, że mieli z mężem duże problemy z płodnością). Naprawdę jej historia mnie pociesza i daje nadzieję wybrali właśnie mebelki do pokoju dziecięcego, więc powoli zaczyna to do nich docierać. Poza tym parę dni temu pierwszy raz poczuła kopniaka i ruchy dziecka. Mówi, że mega dziwne uczucie, jakby ją ktoś "smyrał" po macicy Nie mogę się doczekać jak my będziemy w takiej sytuacji! Już mam cały pokoik zaplanowany, a Wy?
No kamika, jeszcze trochę i ferie, dasz radę!
Ja bym się antonna nie zastanawiała - jeśli masz ochotę to wypij sobie, myślę, że niewielka ilość % nie zaszkodzi A też mam podejście, że nie chcę całego życia podporządkowywać staraniom i dziecku. Chociaż ja akurat bardzo bardzo mało piję, bardziej mam problem z jedzeniem i aktywnością fiz
No elficzko, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się układa!!
Ania, super, że dobrze się czujesz, mam nadzieję, że tak już pozostanie nudy życzę! A na L4 kiedy chcesz iść? Myślałaś o tym?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Aha, a jeszcze patrzyła na moje wykresy (ona sama też prowadziła tutaj wykres i ogólnie jest obcykana w temacie) i mówiła, że mam wysoką temperaturę w fazie lutealnej. Hm, jeszcze nie miałam czasu się zagłębić w temat (w pracy jestem, a wczoraj mi się nie chciało już ), ale może któraś z Was też tak ma? Albo wiecie dlaczego tak jest? To źle czy dobrze? Co myślicie?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
Hej hej )
Polly @ 2 dni ? Nie wydaje Ci się to trochę dziwne ?
Lizz pocieszająca historia z tą Twoją przyjaciółką Ohhh ja też już bym chciała pokoik lub kącik urządzać Lubię ogólnie oglądać rzeczy dla dzieci Ostatnio się zapędziłam na dział dziecięcy w Ikei ;P
Nie zdam tego dzisiejszego egzaminu na bank! Wszystko mi sie miesza....zagadnień za dużo, nie zdążyłam wszystkich ogarnąć...ehh... no nic najwyżej będzie 2 termin za tydzień.