Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Więc póki co ... staranka na bok ... płakałam cały wieczór, mąż mnie bardzo wspierał ... juz nie mam siły płakać. Już dość, trzeba sie wziac w garść i ... poczekac na wynik biopsji.
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Czemu podły nastrój?
Kochane no wiec... wyniki moje... nie są zbyt dobre
To nie torbiel, a nowotwór. Potrzebna biopsja czy złośliwy.
O matko Inaa, nawet nie wiem co napisać. Ale przeciez MUSI byc dobrze, MUSI. I będzie, zobaczysz. A kiedy ta biobsja? Kiedy wyniki? Trzymam kciuki za pomyślność!inaa lubi tę wiadomość
-
inaa... tak smutno wszystko na pewno skończy się dobrze! Przegonisz ten szajs! Też wspieram i trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie :* nie załamuj się, bądź dobrej myśli, pozytywne nastawienie jest bardzo ważne!
inaa lubi tę wiadomość
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Inaa Kochanie. Wszystkie jesteśmy z Toba. NIe wyobrażam sobie co czujesz, jednak wiem,że jesteś silną Kobietą i to przezwyciężysz. Zobaczysz biopsja powie,że to nie jest złośliwa zmiana. Jestem z Tobą myślami. Kurcze no,że takie gowna się przyklejają do dobrych ludzi a szumowin to nic nie rusza. Antonna ma rację, jakby to było żlośliwe to bys już widziała. Daj znać co z biopsja. Buziaki
inaa lubi tę wiadomość
-
przepraszam że mnie wczoraj nie było wieczorem Inaa biopsja wszystko wyjaśni. Będzie niezłośliwy i wszystko bedzie dobrze :* Wierze w to naprawde 3maj się mocno i nie załamuj, bo to nic nie pomoże. Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać...
Pamietaj że nam sie zawsze mozesz wygadacinaa lubi tę wiadomość
-
Inna, trzymam kciuki mocno mocno jak najmocniej! Oby to był fałszywy alarm.
Najważniejsze, że nie jesteś sama, masz wspierającego męża i masz nas - swoje prywatne trollątka, które właśnie wysyłają Ci miliony dobrych myśli i zaciskają palce u rąk i nóg, żeby wszystko było ok!inaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia ,nie prowadziłam w tym miesiącu wykresu. Obrażam się na mierzenie temperatury, na testy owu, na mierzenie, badania, sprawzanie, liczenie.. i się udało..
Byłam dzisiaj na usg, bo jak mój gin dowiedział się o pozytywnym teście (byłam spytać jak odatawiac leki) to od razu mnie na wizytę wziął pecherzyk ciążowy 2mm szukal, szukał aż znalazł powiedział, że to jeden z najmniejszych pęcherzyków jakie udało mu się znaleźć.
Był tylko zmartwiony płynem w zatoce douglasa, bal się ciąży pozamacicznej, ale jednak pecherzyk jest w jamie macicy. Endometrium około 17mm. Za tydzień będziemy szukać zarodka
Ja jeszcze się nie cieszę, chyba jak zobacze serduszko to odetchnę trochę...
A i dostałam luteine 100 2x doba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:55
Lizzinka, cookiemonster, inaa, kamika23, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Ah dziękuję kochane za wsparcie !!! emocje dziś troszkę ochłonęły ... wizyte mam na wtorek, nie wiem kiedy dokładnie biopsję. Wolałabym zeby to wycieli i posłali na badania. Nie chce żeby to jeszcze kłuli dodatkowo
kamika23 lubi tę wiadomość
-
Elficzka gratulacje pecherzyk to już jest cos bedzie dobrze
Inaa bedzie ok trzeba wierzyć jakby co my tu jesteśmy nam możesz sie wygadać wypłakać bedzie dobrze musi być trzymam mocno kciuki
ja jestem już wykończona była dziś u mnie siorka z córeczką dziewczyny się ładnie bawiły ja sobie pogadałam z siostrzyczka a jutro czeka mnie wizyta bratowej to tez sobie pogadamy -
Hej elficzka to bardzo dobre wieści za tdzien będzie serduszko
Inaa super ze dzis Ci lepiej do wtorku nie daleko, będzie git
Ja tez mialam ten cykl odpuścić ale skoro już mam testy owu to poobserwuje. Naszlo mnie dziś i jeden zrobilam ale za wcześnie bo ani sladu 2 kreski :p -
Ja miałam bardzo burzliwy dzień. Od rana ryczalam jak bóbr , bo poklocilam się z chlopem.. szkoda gadać, kiedyś wam napiszę . Potem kolega z pracy, który twierdzi że od półtora roku mnie kocha, pisał mi smsy, że nie daruje sobie ze ze mną nie jest, tęskni każdego dnia i kocha mnie bardzo, chociaż bierze za niedługo ślub, potem przez cały czas bolał mnie łeb, przez to plakanie rano, teraz już jestem w domu i zastanawiam się nad sensem życia, bo kurwa ja już tego wszystkiego nie ogarniam
Udało się w cyklu