Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
15 powinna być i mam nadzieje że przyjdzie co prawda dyby jej nie było cieszyłabym sie oczywiscie ale to by byl pech niesamowity az tak się nie denerwuje ale ... sama wiesz mysli sie o tym w czoraj to wypiłam litr Coli gdzie jej nie piłam już wieki a tak miałam na nia ochote tak długo marudziłąm mojemu że poszedł kupić
-
Tak patrzę na wątek z tsh i tam dziewczyna z powyżej 2 sie udawało, antylopaa sama nie wiem, moze faktycznie jesli masz możliwość to idź do endo.
Mi zostały trzy dni do testowania, ale mój wykres jest naprawdę dziwny nie nastawiam sie. Od następnego cyklu włączę jakieś witaminy. Muszę zebrać listę.
-
Dziewczyny.. !!!!!!
To jest najlepszy dzień w moim życiu !!!!!!!!
Jestem w ciąży ( nie tej prawdziwej ) ! Dostaliśmy w końcu list od ośrodka adopcyjnego ,że zaczynamy szkolenie !!!!!!! W KOŃCU !!!!!!!
Po zimie zawsze przychodzi wiosna !cookiemonster, Sylwia_80, Karola - mama Julci i ... ?, Miki85, motylek000, polly8725, Ania001, antylopaa, Zuzia1, Lizzinka lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Dziewczyny.. !!!!!!
To jest najlepszy dzień w moim życiu !!!!!!!!
Jestem w ciąży ( nie tej prawdziwej ) ! Dostaliśmy w końcu list od ośrodka adopcyjnego ,że zaczynamy szkolenie !!!!!!! W KOŃCU !!!!!!!
Po zimie zawsze przychodzi wiosna ! -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie kochane
Ja oszaleje za chwilę mdli mnie znowu jakcholera ale mówią ze mdłości sa też przed @ zobaczym mam nadzieję ze tak bedzie do tego byłam u sasiadki od 7.30 do teraz i przez ten czas byłąm 5 razy siku a wypiłam rano tylko jedna kawę zawsze jak u niej byłam nawet dłóżej to tyle nic chodziłam co teraz mam nadzieje że to jakies przeziebienie mam katar boli mnie gardło oby to ni była fasolka nie teraz jak jestem bez pracy ale znającmojego pecha wszystko jest mozliwe
Spokojnie, ja mysle ze bedzie ok, tzn ze tak jak wolisz nic nie bedzie. Zreszta temperaury sa dosc niskie jak na ciąże.
Ja przed @ w ym cyklu wyjatkowo miałam mega mdłosci, zawroty głowy, piekły mnie cycki i takie tam . Siku tez robiłam częściej , ja mysle ze to wszystko kwestia psychiki i tyle... -
Sylwia_80 wrote:Spokojnie, ja mysle ze bedzie ok, tzn ze tak jak wolisz nic nie bedzie. Zreszta temperaury sa dosc niskie jak na ciąże.
Ja przed @ w ym cyklu wyjatkowo miałam mega mdłosci, zawroty głowy, piekły mnie cycki i takie tam . Siku tez robiłam częściej , ja mysle ze to wszystko kwestia psychiki i tyle... -
słuchajcie... ten ośrodek to ekspres .. w porównaniu z innymi na śląsku. Poszliśmy tam 14 października na pierwsza rozmowe ( taka ktora cie kwalifikuje bądź mówią ci ze jeszcze nie jestes gotowy) . Zakwalifikowaliśmy się mimo malego stażu małżeńskiego i młodego wieku. Przed nami ponoc sie nie zakwalifikowała para wiec drżałam ze strachu. Mielismy czekac na info zwiazane ze szkolenie. Słyszałam ze w innych ośrodkach czekaja nawet po 1,5 roku na szkolenie. Myślałam, że będą dzwonić wiec poszłam z niepewnoscia na poczte ( awizo) bo myśle kurka tylko banki wysyłaja na nas obu list.. co znowu ! Myślałam ze dostane tam zawału kiedy przeczytałam pieczatke na kopercie. No wiec mamy sie wstawić 1 marca na spotkanie organizacyjne, 3 lub 4 marca na testy psychologiczne. Nastepnie jak je przejdziemy czeka nas szkolenie od 10 kwietnia do 26 ( w innych osrodkach trwa pół roku) . Później już czeka się na dziecko ! łaaaaaaaa
Pani nas ostrzegała, że u nich szybko idzie i na dzieci tez sie nie czeka latami , powiedziała akurat wtedy ze wczoraj ( 13.10) jedna grupa skonczyła szkolenie a juz jedni jada na nastepny dzien odwiedzic swoje dziecko.
Myśmy wybrali ośrodek w innym mieście bo słyselismy super opinie o nim ... mimo tego , że mieszkamy w Rybniku pojechaliśmy ciut dalej do Wodzisławia -
Inaa fantatyczne wieści Oby Wam wszystkie testy poszły jak najlepiej.
Kamika,ładnie temka skoczyła-oby tak zostało. A jeśli chodzi o pracę to facetowi jak nie pasuje to sam zmnienia,bo ma w końcu dosyc. Nie ma co,niech sam zdecyduje. Fajnie,że finansowo nie musicie sie męczyć. -
Inaa super wiadomość
Antylopaa okropnie zostałaś potraktowana,współczuję! Niestety mnie też moja gin wkurza,bo nie chce zlecić żadnych badań,każe czekać do roku ech porażka ci lekarze..
A u mnie jedna krecha,tempka dalej wysoko,nie wiem co jest grane.. -
Kurcze , antylopko faktycznie heheh no prosz... Mam nadzieje, że za ok 20 dni mi się przyśni to samo o Tobie i też będzie prorocze hehe albo niech codziennie mi się sni... najlepiej ze wszystkie tak piszą !
-
Dziewczyny mam pytanko , czy mogę zacząć brać do owulacji olej z wiesiołka ? Mam 15 dzień cyklu , testy owulacyjne nadal negatywne a ovu wyznaczył mi zielone dni od 13 czyli od soboty myślicie że wgl to coś da czy niepotrzebnie bym się teraz faszerowała . Chce by było jak najlepiej , by śluz był idealny i było go dużo i by wszystko wyszło tak jak ma wyjść...
Pozdrawiam ! -
Rossana olej z wiesiołka bierze się do owulki wiec śmiało. A co Ci szkodzi ... bierz i już ! A nóż pomoże... potem nie daj boże byś myślała " a mogłam go brać"... Jednak po owu już nie jest wskazany !
-
Dziewczyny ja też mam dziś dobre wieści ! *uj że temperatura spadła i maksymalnie jutro bd okres, bo już i śluz się barwi, *uj że mnie brzuch boli, *uj nawet ze za chwilę znów jadę do tej przebrzydlej roboty...... W czerwcu mogę już liczyć na przeprowadzkę do naszego nowego domu!!!! Mam w końcu jakiś widoczny cel i motywację, żeby się nie poddawać! Boże... To się może udać, nareszcie SAMI , to jest jak najpiękniejszy sen. Bez teściów, rozumiecie to ! Ha ha. Ale się cieszę, jak głupia! Trudno, na razie nie będziemy mieć wszystkiego, najważniejsza kuchnia, łazienka na dole i planujemy narazie spać w pokoiku w którym później urządzony nasze biuro. życzę wszystkim miłego dnia! Nie poddawajcie się kochane! Buziaki
inaa, Ania-nowa lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu