Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powtorz jutro. Nie ma co na zapas sie zalamywac.
-
Ania-nowa nie lubie,oby szybko @ poszla.
-
no inaa gratki
ja tez mam obawy co do tego cyklu i czekam na @ mam nadzieje ze będzie a te objawy to wynik przeziebienia w poniedziałek ide na rozmowę w sprawię pracy i nie chciałabym tak na dzień dobry dawać L4 bo to by było swinstwo ale zobaczymy co i jak będzie jak na razie dziwnie boli mnie w dole brzucha nie jak na @ takie dziwne uczucia -
ok kochane... ja juz mam dzisiaj dziwnie na żołądku.. haha jade po kolejne testy.. jak beda pozytywne to kupie mężowi buciki dla dziecka i tam ja ładnie włoże. Dzisiaj po południu przyjedzie hehe oczywiście już wie i wydzwaniał do mnie wczoraj z 5 razy. Bardzo się cieszy... nie myslałam nawet ze az tak . Ok narazie nic nie mówie... bo moze tamte były wadliwe..
Poza tym , ja nie czułam miesiączkowego bólu tylko taki jak z zapalenia pęchrza. Chciałam nawet wczoraj kupic urofuraginum ale odrzuciła mnie kolejka w aptece. Hahaha w życiu bym teraz nie przypuszczała...
kamika.. ja czekam tez na ciebie !
Haha a propo ... gadam wczoraj mezowi przez telefon... kochanie, ale teraz bede jak ksiezniczka- bedziesz mi musiał usługiwac ... na to on taki przejety : Taaaak ! Oczywiście kochanie , ja wiem !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 08:28