Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa!!! szybciutko!!! biegaj do apteki!!
ja dziś już mam plamienia, więc lipa, robię listę najpotrzebniejszych witamin. Kiedyś trochę czytałam o tym oleju z wiesiołka - ma super właściwości! nie wiedziałam, że aż tak dużo!
no więc tak:
- olej z wiesiołka
- folik
- witaminy prenatalne wystarczą czy uzupełnić je jeszcze jakimiś innymi osobnymi? albo może zamiast nich całkiem osobno je dokupić?
co tam łykacie?
i kurczę... nie wiem co z tym mężulem... wysyłać go na te badania? ja jeszcze muszę raz skontrolować prl, mam już dość tych igieł -
oki wiec ... o to mój test ... 11 dpo? albo 10 albo 9 nie wiem hahaha
http://zapodaj.net/ab81a3be839e5.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 11:23
Rosolina, antylopaa, polly8725, Ania001, kamika23, Ania-nowa, Miki85, antonna lubią tę wiadomość
-
No więc jako prawdziwy troll kupiłam mnustwo testow z roznych firm i ..
te facelle paskowe faktycznie sa najczulsze...
Pink - z lupa tej drugiej kreski szukac chodz jak sie przyjrzec to jest.
Ładna druga bledziusią kreske pokazał mi vitam?
Facelle normalny pokazał ale troche gorzej niz ten paskowy ...
Ciut lepiej od Pinka pokazał Quixx
Edit .. po czasie juz na wszystkich sa lepsze kreseczki, nawet na pinkuantylopaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochana... :* Ja póki co ciesze sie, ale ogarnął mnie strach . Tak to chyba jest :* !
Każdej trollince się nalezy i tak będzie czy sie to komu podoba czy nie ! Predzej czy ciut później. Ja wiem mogłabym teraz pisać i sie wymadrzac jak to było i jest. Zawsze mnie to drażniło. Sama nie wiem jak to sie stało ( halo... nie wiesz? a kto pchał ciulika ? krasnoludek?) ! Nie mam dla nikogo recepty. Niestety -
Inaa bardzo ogromnie sie cieszymy duzo bym dala zeby za okolo 4 tygodnie tez zobaczyc || kreski to juz bedzie wtedy czas na testowanie akurat. Maz by mial prezent na urodziny troche szybciej he
-
Rosolina ja biore kwas foliowy,wit d3,magnez+b6+b12 i rutinoscorbin albo rutinacee. Endokrynolog kazal tez jesc rutinace mezowi bo "sprawia,ze plemniki sa bardziej waleczne-ma cynk,to dlatego" Slowa lekarza
-
Hehe dzieki kochane. Kamila ja po 2 latach tez nie umiałam odpuścić bo zawsze po owulce byl szal . Mnie sie wydaje ze nam tez pomigl ten androvit. Bo maz po nim pierwszy raz miał preejakulat. Polecam go
-
Kamilka, wiedzma to ja nie jestem- wątek wiedzmowy tego forum omijam szerokim łukiem - z racji wiadomej. :-p
Ale z chęcią wam mogę dawać wróżby- horoskopy
Wspaniała , leniwa sobota. Idę w odwiedziny do rodziny:-)
Inaa, nie szaleje tam teraz za bardzo z radościinaa lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
wielkie gratikacje piekna kreseczka super
Ja sieje panikę bo mam nadzieje że @ przyjdzie tego 15 oby bo mam duże szanse na pracę zobaczymy w poniedziałek dopiero się zdziwie jak mi test pokaże 2 kreski a @ nie będzieinaa lubi tę wiadomość