Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie już nic nie ćmi, ale właśnie ta sytuacja była dziwna. Już się bałam że zapalenie pęcherza i będę się męczyć, a wszystko odpuściło Chyba jutro zrobie test idąc Twoim śladem czyli w 10 dc Najwyżej sobie zapłaczę cichutko i będę czekać na @.
A no i jeszcze od kilku dni mam katar ale to raczej lekkie przeziębienie. No i razem z tym katarem już 3 razy incydent z krwią z nosa, ale to pewnie mi jakieś naczynka popękały przez smarkanie w chusteczki
Cóż jeszcze.... cycki większe i wrażliwsze, ale to jak co cykl przed @, więc nie biorę pod uwagę...
Także wiele objawów nie ma, ale to dobrze, bo się nie nakręcam tak mocno jak w poprzednich cyklach...
A właśnie przywołuje Lizzinkę, Anię i Elficzkę ! Jak się dziewczyny czujecie ? Pochwalcie się proszę Elficzka wyszłas ze szpitala ? Wszystko ok ?
-
no sprawdze sprawdze dla swietego spokoju zobaczymy jutro ide też na rozmowe w sprawie pracy zobaczymy najbardziej boje sie że dostane prace i okaże sie test pozytywny a prace miałabym zacząć od 1 marca ale na prazie nie gdybam zobaczymy co sie stanie jutro
-
ja tak miałm w grudniu nawet nie wiedziałm czy to okres wsumie kilka godzin krwawienia bardzo lekkiego potem 3 dni zabarwiony sluz a ciazy nie było
-
Ania ja tak ostatmio mialam 2 dni plamienia w sumie. Same wkladki wystarczyly. Nie ma sie co martwic. Raz do roku moze taka byc podovno
-
Boże ... Dziewczyny nie mam pojecia co sie ze mną dzieje. Jestem diablem wcielonym, i placzaca duszyczka. Zachowuje sie jak maly rozpuszczony dzieciak. Ze mój mąż to wytrzymuje to chwalą. Ja sama ze sobą nie wytrzymuje. Ponadto wszystko mi od wczoraj leci z rak. Zbilam mu nowiutki telefon a on nic...
-
hehe ja miałam tak samo w 1 ciązy jak jeszcze pracowałam i nie wiedziałam że w niej jestem to jak rozkładalismy towar to j amusiałam być sama na alejce bo inaczej dziewczyna sie dostawało za nic a maz to tez już na mnie patrzeć nie mógł
a ja dzis latam co chwile siku ( wypiłam dzis tylko 2 kubeczki kawki inki )
na winko nadal patrzeć nie moge za to już dzwoniłam do mojego że chcę Colę Jezu jak mam na nią ochotę -
Hej dziewczyny , sledze Was na biezaco jak tylko znajde troche czasu , tylko nie pisze bo jestem tak zmeczona ze czasami siedze z zamknietymi oczami . U mnie ogolnie ok , poza ogromnym zmeczeniem i paskudnymi wymiotami . Smierdzi mi wszystko , nawet perfumowac sie nie moge. Z jedzenia przyjmuje tylko owoce , lody i slodycze - reszte zwracam - katastrofa Mam nadzieje ze po 3cim miesiacu sie to skonczy .
Kamika trzymam kciuki za egzami n i za zielonego kropka.
Karola u Ciebie tez trzymam kciuki za pozytyw - jutro testujesz ,tak ?
Antylopka glowa do gory , jak to mawiala Scarlett O'Hara " Jutro też będzie dzień."
Zapodaj sobie jakis fajny film ktory lubisz , wszystko sie ulozy :*
Inaa czemu Cie jeszcze nie ma na pierwszej stronie ? Wskakuj zaraz !
-
hej Ania001 no jak nie bedzie @ rano i do południa to kupiętest i zrobie najpierw mnie czeka rozmowa w sprawie pracy a potem zobaczymy
ja w ciazy z Julką miłam mdłosci od 6 do 10 tc o ciązy dowiedziałam się we wrześniu a dziwnym zbiegiem okoliczności w listopadzie zwracałam obiady tylko w niedzielę i swieta czymi 1 listopad i 11 listopad i wszystkie niedzielę dziwne nic a żeby było smieszniej w poniedziałki juz mogłam jeść wszystko a obiad zawsze mieliśmy ten sam co w niedzielę a potem mi przeszło bedzie ok ciesz się tymi mdłościami wymiotami to sa oznaki ciązy i tak naprawde najpiekniejsze tygodnie i miesiące -
Inaa! Ty to idziesz po bandzie ))
Gratulacje!
A u mnie niespodziewanka i po testach praktycznie bez drugiej kreski dzis test owu pozytywny w sumie to sie zgadza, bo we wt najwiekszy pecherzyk mial 10mm jezeli przyrasta 2mm na dzien to pasi. Powiem Wam ze te wit dla facetow dzialaja cuda! Tak jak poprzednie cykle to byla walka, bo zmeczony itd tak od czasu witaminek super. Malo tego, u mnie po tych paru dniach z wit D samopoczucie duuzo lepsze! -
cookiemonster wrote:Inaa! Ty to idziesz po bandzie ))
Gratulacje!
A u mnie niespodziewanka i po testach praktycznie bez drugiej kreski dzis test owu pozytywny w sumie to sie zgadza, bo we wt najwiekszy pecherzyk mial 10mm jezeli przyrasta 2mm na dzien to pasi. Powiem Wam ze te wit dla facetow dzialaja cuda! Tak jak poprzednie cykle to byla walka, bo zmeczony itd tak od czasu witaminek super. Malo tego, u mnie po tych paru dniach z wit D samopoczucie duuzo lepsze!
jakie witaminy mezowi dajesz bo moj to też wiecznie zmeczony pracuje po 8 godzin dziennie w domu nic nie robi a zmęczony jakby zapierdzielał po 24 godz na dobę może mu tez czegos brakuję