Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie miałam pisać to co Sylwia. Dopiero 10dpo,więc nic przesądzonego Kamika
Cookie ta wit.D to cuda działa Biore drugi tydzień i już od kilku dni czuję się jakby wiosna już zawitała do nas A wogóle to mam żelazo 292 przy normie 145 he. Pani doktor powiedziała,że teraz to wystarczy na pół roku co najmniej(mam okresowe spadki żelaza,bo nie wchłaniam prawidłowo-nie wiadomo czemu) Raz do roku przez 3-4 m-ce muszę zelazo zażywać niestety. Juz od kilku lat tak mam, ale takiego wyniku jeszcze nie miałam
Czekam sobie na @-jutro ostatnia tabletka.Obstawiam sobotę,że przyjdzie. -
słuchajcie a ta wit D to jakas konkretna bo ja tez jestem jakaś osowiała wiecznie zmęczona nic mi się nie chcę może warto spróbować ?
ja czekam na @ delikatnie boli mnie brzuch mam nadzieje że @ przujdzie dzisiaj koło 11.30 ide na rozmowę o pracę może się uda potem po córcie do przedszkola i do koleznaki na kawusie trzeba się troszkę odchamić -
Najlepsza jest wit.d3. różne są praparaty. Brałam zwykła wit.d a teraz biorę d-vitum forte. Naprawde daje efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:34
-
No tak dziewczyny dziś 10dpo, więc może za wcześnie....ale kurcze czemu innym wychodzą 10dpo a naawet 9 dpo testy a mi nie mogą ??? Hm no pewnie dlatego że ciąży nie ma no ale Zrobie jutro kolejny
Wychodziły Wam kiedyś cienie na tych testach allegrowych ?
Karola powodzenia na rozmowie -
Też biorę D-vitum (1000 jednostek), bardzo tanio wychodzi - ok 11 zł za chyba ponad 200 tabletek. Moja przyjaciółka która bierze wit D powiedziała, że nawet paznokcie jej się wzmocniły i przestały rozdwajać no i nastrój sto razy lepszy.
Tak jak Rosalina napisała, te dla facetów są bez recepty. Rosalina, Twój bierze?
Inaa, w której restauracji byliście w Katowicach? Mogę polecić Little Hanoi (wietnamska/fusion - ale nie jako fast food, tylko taka raczej na wyższym poziomie) i LaCantinę (chociaż nie lubię tam obsługi).
-
kamika23 wrote:No tak dziewczyny dziś 10dpo, więc może za wcześnie....ale kurcze czemu innym wychodzą 10dpo a naawet 9 dpo testy a mi nie mogą ??? Hm no pewnie dlatego że ciąży nie ma no ale Zrobie jutro kolejny
Wychodziły Wam kiedyś cienie na tych testach allegrowych ?
Karola powodzenia na rozmowie -
Ja dzis zakupiłam pestki dyni, suszone morele i jeszcze olej z wiesiołka i ten androvit musze dokupić, cena w superpharmie mnie przeraziła. Oddałam krew do zbadania PRL i szukam co jeszcze bym zjadła na poprawę endometrium (wina nie, bo biore bromka a migdały za twarde na moje aparaty)
Cookie ... Jadł ale powiedział, ze nic mu to nie daje nie da sie przekonać do suplementów.
Btw... RosOlina -
Kurde no w tym cyklu co mi się teraz udało mam wrażenie ze pare rzeczy mogło pomóc.. po wierwsze zaczełam jeśl jod ( kelp) bo miałam tsh 2,8 . Po drugie mąż brał androvit plus, ja brałam magnez , dit. D vitrum 3 czy jakos tak, kwas foliowy i rutinoscorbin. Wczesniej nic takie nie braliśmy i sie nie udawało Hmmm
kamika23 lubi tę wiadomość
-
Inaa no to ja koniecznie zakupie ten jod o którym piszesz, androvit plus dla męża. Witamine D3 biorę tą samą już długi czas no i kwas foliowy oczywiście. Ah ale poczekam z zakupem do @.
Kurde tak bym chciała żeby się udało
Słyszałyście o kolejnej aferze na forum ? Dokładnie na belly....Jakaś masakra;/ -
Inaa a jak się czujesz ? Jak świętowanie tego wielkiego szczęścia z mężem ? Byłaś juz dzis na becie czy dopiero się wybierasz ?
EDIT: I ja się pytam dlaczego Cię nie ma na 1 stronie z nagrodą ? Proszę sobie osobiście wstawić nagrodę Myślę że ciąża założycielki forum przyniesie nam szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:06
-
Nic nie słyszałam bo nie pisze czesto na belly wole Was !
Tak byłam rano na becie i progesteronie ciekawa jestem. U mnie albo owulka była szybciutko albo bardzo szybko zagnieżdżenie !
Ano ja sie czuje dobrze, tylko nastrój mam tak zmienny a na męża chyba jakie uczulenie Śpię na stojąco, a najgorsze te skurcze nawet na oku jak maluje rzesy mimo brania magnezu. Także uważam , że starająca powinna go brać... ja chyba wezme 2 dawki i to mogę podpiac pod objaw bo juz tak tydzien mam z tymi skurczami . -
Wczesniej sie zastanawiałam czy kupiłam jakis felerny magnez bo nie działa hahah a tu groszek ode mnie juz ciągnął witaminki ... co za... tego magnezu mógłby troszke zostawic bo zwariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:16
-
No to daj znać jak będziesz miała wyniki Może dobrze prawisz z tym magnezem. Tym bardziej go chyba powinnam zacząć brać bo nie mogę jakoś pożegnać się z kawą, a wiadomo wypłukuje Własnie się kapnełam że mam w domu magnez z witaminą B6, więc zacznę łykać. Kiedyś kupiłam mojemu....no ale jak go nie przypilnuje to on zapomina i nie bierze. Jak zakupię wszystko to zrobie jakąs tabelke na lodówke co byśmy oboje o tych witaminach pamiętali i odznaczali...może to jest jakiś sposób co ?
No to jak miałaś szybką owulkę lub zagnieżdzenie to pewnie dlatego Ci już w 10dc wyszedł teścior Mam nadzieję, że u mnie jeszcze coś z tego cyklu będzie...no ale zobaczymy.
Wczoraj wieczorem i dzisiaj zaczeły mi się jajniki lekko odzywać. Sutki też mam nieźle spuchnięte, ale nie potrafie ogarnąc czy bardziej niż zawsze przed @ czy tak samo. Żyłki też już są.....kurde nie chce tej wrednej @ !!!!!!!!! -
No ja też na belly nie siedze, bo nie mam ku temu powodów ale na OF zobaczyłam na innych wątkach że dziewczyny o tym piszą....Chodzi w skrócie o to, że jakaś dziewczyna okłamywała na wątku że ma bliźniaki a okazało się że ukradła zdjęcia i tożsamość jakiejś kobiety zza granicy ....