Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamika.. nie wiem czy to nie był 9 dpo albo nawet 8. Eh nieważne... zrobiłam eksperymentalny tescior Quixx teraz z tego moczu i ... można by rzec I kreska. Lupe trzeba wziac do tej drugiej... moze samoistnie ronie?
-
Kamilka, hm... humor o 1% tylko lepszy. Właściwie, to można rzec, że EGZYSTUJĘ, a nie ŻYJĘ. Myślę, że jeszcze trochę i odnajdę siebie, a w sobie pokłady energii i tą samą, szczęśliwą dziewczynę, jaką przecież zawsze byłam.
Najgorsze jest to, że ja doskonale wiem, co mnie unieszczęsliwia.
Pierwsza rzecz, jest wiadomo, niezależna ode mnie.
A druga to praca. Tylko boję się teraz szukać nowej. Tutaj mam umowę na zawsze więc czekam na ciążę, żeby od razu stąd iść. Znając życie, gdybym pracę zmieniła, ciąża by była od razu. Takie pieprzone koło. Muszę mieć po prostu pewność , że nie zostanę bez świadczeń. Dlatego jedyne, co teraz mi do szczęścia potrzebne to ta CIĄŻA, cholera jasna.
Tak wszystko dokładnie zaplanowalam, a tu chuj wielki z tego
A u Ciebie jak ??
Inaa, pokaż test z tą słabą kreską? Co już sobie do głowy natłukłaś? Czekaj na wynik bety cierpliwie i nie chrzań głupot!! Będzie dobrze!!! Z pewnością wypiłaś 2 litry i chcesz, żeby kreski były tak ciemne jak kolor buraczany?? Nie cuduj mi tu !! Z rana zrob dla świętego spokoju test jeszcze raz, to dopiero zobaczysz, jakie kolorki będą.
Do diaska!!inaa lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Inaa słuchaj Antylopy ! Dobrze mówi ! Taki test w południe to sama wiesz gdzie możesz go wsadzic Bedą wyniki bety i wszystko bedzie git ) Częstomocz ciążowy się kłania u Ciebie
Wiruskiiiiiiii łapie całą sobą dzieki ;P
Antylopa rozumiem rozterki z pracą. Faktycznie szkoda tracisz świadczeń....z drugiej zaś strony skoro myślisz o zmianie to znaczy że dobrze w pracy nie masz....cięzko cokolwiek doradzic
Nie martw się W ciąży niedługo będziesz Po takich wiruskach nie ma innej opcji
Hm a u mnie wielkie oczekiwanie na II kreski....oby nie na @. Humor średni bo muszę się uczyc...w piątek mam ostatnią szanse na zdanie egzaminu, więc średnio zadowolona z życia teraz jestem, no ale nic nie poradzę. Może jak to zdam to dostanę jakiegoś powera Albo jak zobacze II kreski....dość to nierealne się wydaje, ale pomarzyć zawsze można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:52
antylopaa lubi tę wiadomość
-
13? 12? 11? nie wiem ...
według norm to 6 tydzien liczac od miesiaczki , a 3- 4 tydzien ciąży ( tj.płodu) ...
Jest to możliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:50
-
Inna, jak ja robiłam betę miałam 62 w szpitalu wynik już >10000 nie wiem dokładnie ile, bo taki mi pokazali. Ale nawet jakby to było równo 10tys, to znaczyło, że podwajala się co 45h.
A progesteron masz super moim zdaniem, u mnie był niższy (16?).
A co do testu to ja dz robiłam kilka dni później Pink i pokazała się gruba kreska, ale sporo jaśniejsza... myślałam, że będzie grubsza niż kontrolną też się martwilam.
Kamilka ja robiłam test w 30dc! I była jasna kreska dopiero, a beta na następny dzień 62 właśnie i to kreska wyszła na tym najczulszym facelle.
Ja przed 20 mam wizytę kontrolną u gina, po pobycie w szpitalu.. trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że usg nie szkodzi maluchowi , dzisiaj będzie 7raz.. przez ten szpital miałam tak dużo, kontrolowali ciągle na sczescie to krótkie badanie, 1-2min.
Ps. Biorę magnez 2 razy dziennie i ciągle m am skurcze łydek, powieki.. dziwne i doszedł metaliczny posmak w buzi, tak że 3 dni temu. W pierwszej ciąży nie miałam tego objawu..