Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa a powiedz mi co cie skłoniło do tego testu ? ja się czuje zupełnie inaczj niż w cyklach w których liczyłam na ciąże takie dziwne uczucie mam w brzuchu jakby rozpychanie czy cos kurcze jak nie będzie @ w poniedziałek z rna to bedę się już martwić no oczywiście gdyby okazało sie że jestem w ciąży bardzo bym się cieszyła bo tak czy tak damy radę
-
Miałam okropny skurcz który trwał pól minuty. Później bylam pewna ze mam znowu zapalenie pęcherza. Ja nie dopatrywalam sie objawów. Chciałam kupic urofuraginum ale kolejka w aptece mnie dobiła i wyszłam. W Rossmanie przy zakupach pomyślałam ze ... A sikne bi to tradycja
-
Kochane jestem tak roztrzęsiona jak bym normalnie zobaczyła dwie kreski ale na teście ciążowym ! Podpowiedzcie mi proszę czy to już pozytywny i czy dzisiaj czy jutro owulacja ? i czy już nie brać olejku z wiesiołka bo dzisiaj wzięłam dwie tabletki i poszłam zrobić test owu. i wyszło ! a w nocy z wczoraj na dzisiaj doszło do przytulasek i czy to coś też da ? jejku jestem taka podekscytowana !!
Wklejam linka do zdjęcia file:///C:/Users/Lechu/Desktop/12735976_616037445210708_642840006_n.jpg -
inaa no ja w tym cyklu tez sie niczego nie dopatruję ale np. jak myje naczynia i opieram sie o zlew to takie dziwne uczucie mamtaki jakby delikatny ból brzucha ja tak miałam w 1 ciązy ale gdzies koło 7 tc a nie na poczatku nie mam mdłości tak jak zawsze hmm zobaczymy czekam do poniedziałku jak na razie winko pizza na kolacyjkę i spokojny wieczorek z mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:10
-
widzę że dziewczynki juą świetuja walentynki
A ze mną coś się dzieję nie tak otworzyłam sobie winko czerwone słodkie takie jak lubie i zawsze mogła butle wypić w ciągu 2-3 godzin a dziś ? dzis wypiłam jeden kieliszek a 2 stoi już od kilku godzin i co zanurzę dziób to mi sie niedobrze robi kurcze o co chodzi czyzby jednak się udało oszaleje do poniedziałku -
32 dniowe nie mam jak zrobic u mnie apteki sa pozamykane w niedzielę a w sklepie tez nie kupie testu zastanawia mnie to że mi moje ulubione winko nie wchodzi kurcze ale teraz ciaża ? masakra
-
Hej,my caly dzien przed twlewizorem
Raze zrobimy obiadek. I jakos zleci -
A ja znowu popadlam w jakiegoś doła. Leżę pod kocem. Moja twarz wygląda fatalnie. Syf na syfie . Jak ja się jutro pokaże w pracy? Mam dosyć wszystkiego. Nie robię nic, nie chce mi się nic. Wiecie może jak sobie z tym poradzić? Już mam dosyć sama siebie, czuję że jest coraz gorzej. Te chwilowe poprawy nastroju są naprawdę chwilowe. Nienawidzę tego wszystkiego.
Udało się w cyklu
-
kamika.. ja nie mierzyłam i bardzo się ciesze.. ! Nic przesądzonego :* ! Trzymam kciuki. Ja już sama zwariowałam kiedy mogłabym miec owulke ale chyba zaskoczyła mnie dużo wczesniej :>
antylopaa skad ja to znam... tez mnie w tym cyklu troche wypryszczyło. Teraz juz to schodzi na szczescie. zły nastrój miewam czesto. Trzeba popatrzec przez okno lub usmiechnac sie do lustra ;-0 i pomyslec jaki piekny jest swiat i zycie.
My dzisiaj jedziemy do Katowic na obiad :> a potem jakis fajny film mysle wieczorkiem z picollo haha
Dziewczyny... nie wiecie jakie może być zmeczenie. To , że nie raz mi sie wydawało jak byłam zmeczona ze gorzej juz byc nie może to to jakis pikuś był. Czuje sie non stop jakbym nie spała z 48 godzin i nie da sie tego opanować. Oczy to jak na bani same... okropnosc a takie ładne słonce na slasku swieci ! Ano i nawet jak zawiazuje buty to mam mega zadyszkeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:59
-
Inaa ale temp. masz teraz wysoką z tych dwoch dni U mnie nigdy takich temp. nie bylo
Oj to współczuje zmęczenia. W krakowie też ładne słońce, ale jakoś mnie nie napawa optymizmem Wszystko przez ten egzamin, który mam w piątek...o niczym innym nie mogę myśleć...no poza myślami, że pewnie znów się nie udało
Zaczyna się u mnie świrowanie i szukanie objawów. Jak przeczytałam że pisałaś o takim bólu jak przy zapaleniu pęcherza to już mi się nadzieja zapaliła, bo coś takiego miałam o 4 nad ranem w piątek. Obudziłam się właśnie i czułam pełny pęcherz (nigdy sie nie budze na siku). No to poszłam do łazienki i tak mnie cos tam lekko bolało....Wrociłam do łóżka i nie moglam zasnąć bo coś ten pęcherz wariował. Więc znów poszłam do łazienki, bo niby mi się chciało a tam nic....i tak kilka razy aż w koncu usnełam. A jak już rano wstałam o 8 to było wszystko wporządeczku....dziwne co nie ????
No i też mnie wypryszczyło, więc Antylopa nie przejmuj się Każda z nas będzie się musiała pokazać ludziom w tym kiepskim stanie skóry
-
kamika no własnie tak czułam jak piszesz przez pare godzin. Potem juz siaknie pusciło, ale dalej lekko ćmi tak dziwnie.. napewno nie jest to bol owulacyjny ani miesiaczkowy. . Kamika ja robiłam test z głupot i jak sie pierw pokazała jedna kreska to nawet mnie to nie rozczarowało bo byłam pewna ze znowu nic bo jakby miało cos byc skoro przed ponad 2 lata nie było. Psikam na Was wiruskami ... ile sie da !
A co do tempki to ja zmierzyłam po przebyciu drogi na doł i wysikaniu wiec to nie podstawowaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 12:32