Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
a potem jak bedziecie już "bogaci " bedzie dobra praca dom i to co chcieliście to na dziecko może być za późno my czekalismy 6 lat na córke ale zaczeliśmy sie starac jak ja skończyła 21 lat miedzy czasie był slub leczenie zabiegi poronienie odpuszczanie i w wieku 26 lat udało się zaszłam w ciążę ale była zagrożona jest Julka nie warto czekać tyle lat ze staraniami
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
my tez moglibysmy powiedzieć że nie byłodpowiedni moment na dziecko jak mieszkaliśmy z teściami i do tego teściu alkoholik ale udało sie po 1.5 od narodzin Julki wyprowadziliśmy sie żyjemy z jednej pensji meża wynajmujemy mieszkanie ale jesteśmy szcześliwi i nie żałuję że mamy Julkę jest cudownym dzieckiem i wiem że doczeka sie braciszka lub siostrzyczki bedzie cięzko ale damy radę
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
weź go z zaskoczenia a tak na serio nie myśl że kochcsz się z facetem by zrobić dziecko ja tak robiłam i pewnie wiele innych tez tak myśli al to nie jest dobre w tym miesiącu kochaliśmy se bo oboję tego chcieliśmy dla przyjemniści a nie dla dziecka tak jest najlepiej
Armadilko lubi tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Karola ładna historia:)
Armadiko, tak staramy się, oboje marzymy,żeby zostać rodzicami,ale mój podchodzi do tego bardziej racjonalne,ja niestety jestem bardzo emocjonalna i przeżywam wszystko,zwłaszcza kolejne nieudane cykle..
Na pewno Wam sie uda, trzymam kciuki;-)Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:weź go z zaskoczenia a tak na serio nie myśl że kochcsz się z facetem by zrobić dziecko ja tak robiłam i pewnie wiele innych tez tak myśli al to nie jest dobre w tym miesiącu kochaliśmy se bo oboję tego chcieliśmy dla przyjemniści a nie dla dziecka tak jest najlepiej
Dzieki;-)
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:weź go z zaskoczenia a tak na serio nie myśl że kochcsz się z facetem by zrobić dziecko ja tak robiłam i pewnie wiele innych tez tak myśli al to nie jest dobre w tym miesiącu kochaliśmy se bo oboję tego chcieliśmy dla przyjemniści a nie dla dziecka tak jest najlepiej
-
no ja tez zawsze myslałam czy plemniczki juz dotarły wyobrażalam sobie nawet jak wchodzą w to jajeczko jak się dzieli za dużo filmów z poczacia sie naogladałam hehe aż w końcu nie myslałam o tym i udało się inaa tez odpusciła i sie udało wiem łatwo mówić odpuscić nie mysleć ale taka jest prawda macie już 2 dowody na to
-
Armadilko wejdź sobie na zapodaj.net czy jakos tak i tam załaduj zdjecie - później skopiuj link z okienka i wklej tutaj :* !
Jutro Was nadrobie kochane bo leci serial hehe i tak tylko okiem ogarnęłam
Dobrej nocki moje trolliny-praliny
a kamika jak tam? Halooooo -
Hej hej jestem jestem Chyba dużo naskrobałyście. Postaram się jutro nadrobić.
U mnie nic nowego. Dzisiaj jest 9dc. Zobaczymy jak będzie dalej. Jakoś w tym cyklu nie bardzo mam ochotę na seks. Olewam wszystko. Testow owu tez chyba robić nie będę. Chyba muszę odpocząć. Jak się coś tam wydarzy to niech się dzieje, ale juz mi sie nie chce starać i o tym myśleć. Zobaczymy.
Póki co idę spać z papilotami na głowie, które kupiłam dziś w rossmanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie Jak się sprawdzą to Wam polecę. Przy okazji widziałam że jest znów promocja na facelle więc jak któraś z Was potrzebuje to radzę tam pędzić -
Matko... Zostawić Was na kilka godzin
Chciałam sie tylko wyżalić... Byłam u nowej gin... z pakietu medycznego... nie chciała mi Robić usg, bo nie widziała sensu, zbadała tylko, mówiąc, ze ok i dała skierowanie na badania. Jestem załamana. Na NFZ zawsze mam usg robione, a ta mnie olała, powiedziałam jej, ze endo podejrzewa Pco, a ta... no to zbadamy krew wrrrrrr!