Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalina ja sie nie znam ale moze lepiej 1 dzien zaczekac. Poczytaj w necie

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina wrote:
    Hello! Ale cisza dziś. :) ja jutro ide na badania... ale rzecz jest taka... wypiłam dziś moze dosłownie 4 łyki szampana, na urodzinach w rodzinie.. zjadłam bardzo mały kawałek ciasta.. Jutro powinnam zrobić PRL i glukozę... Mam mieszane uczucia, ale moze nie wpłynie to tak drastycznie na wyniki? Oczywiście lepiej byłoby czekać jeszcze jeden dzień.. Wiem

Powinnas odczekać. Zaleca sie, zeby odmawiac sobie słodyczy i alkoholu przed badaniem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ale dziś dzien...nie mam na nic energii.
    A do tego pogoda taka ze człowiek najchętniej by z łóżka nie wychodził. A ja juz w pracy od 8, ale jakoś nie moge sie zabrac za nic :/

Szczerze, to tak sobie pomyslałam, ze moje życie od kilku miesięcu kreci sie od owulacji do owulacji :). Tez tak macie? :)

Teraz czekam na wizyte w czwartek, zobaczymy czy cokolwiek sie pokazało, chociaz w sumie to dopiero bedzie 7dc, więc cudów nie oczekuje ;)

Jak ja juz bym chciała zajść w ciaze w tym miesiącu...wyliczyłam juz sobie ze popracowałabym do konca czerwca a potem lub labę bym sobie zrobiła :D

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ja za godzinke z mężem jade do szpitala. :* Trzymajcie kciuki. Póki co twierdze ze na zabieg sie nie zgodze. Niech mi daja tabsa i juz :* ! Buziaki

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa, koniecznie daj znać, trzymam kciuki zeby było ok, jakkolwiek bedzie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów po poradę.
    Czy któraś z Was brała gonadotropiny i nie brała pozniej nic na pekaniecie?

W cyklu w którym zaszłam w ciaze byłam 1 miesiac na CLO, nie miałam nic podanego, pecherzyki popekały same. Jeden miał 29mm i drugi 23mm. Nie wiem który zaskoczył.

Teraz parę razy miałam sytuacje ze mam stymulacje, podany preparat i torbiele...

A teraz najciekawsze. Lekarz z wieloletnim stazem w leczeniu niepłodnosci, pracujacy tez w klinice leczenia niepłodnosci / inseminacje, in vitro itp/, powiedział mi, ze razem z kolega napisali publikację, w której wskazują, ze częściej przy stymulacji powstaja torbiele przy podaniu preparatu z hcg niz gdy zostawimy pecherzyki w spokoju. On nawet mówił, ze inseminacje robił bez podania preparatu...

Ja za 2 miesiące bede brała gonadotropiny, stad pytanie- spotkałyscie się z takimi opiniami?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa trzymaj się kochana:*
    Rosolina tak jak radzą dziewczyny,poczekaj jeden dzień z badaniami.
    Sylwia niestety nie pomogę,nie znam się:(
    Dalej nie mam @,testy negatywne,31dc.
    A moja bratowa jest w ciąży z trzecim dzieckiem.. Cieszę się,wiadomo,ale chciałabym też przeżywać to samo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a robisz cały czas te same testy? Może zmien?
    Ja juz pisałam, ze kiedys miała podany pregnyl i chciałam sprawdzic 3 dni po podaniu ile go jeszcze zostało na tescie kupionym na allegro a tam dupa- NIC. test z apteki- 2 wyraźne krechy...
    Mnie lekarka mówiła zeby robic testy na kilku sztukach, różnych ;), bo one lubią sie mylić :)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa różne robiłam,jeden o czułości 10 a drugi 25. Chyba po prostu @ się opóźnia:/

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja Dziś wzięłam wolne , zaziebilam się okropnie. Nic nie czuję, smaku ani zapachu, woda się leje z nosa, suchy kaszel. Zarazilam się od jednego z dzieciaków na korkach:-/

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina, trzymaj się słońce

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
    Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus...

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopaa współczuję:(,przechodziłam w ubiegłym tygodniu to samo.
    Kamilka trzymam kciuki,oby się udało:*

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
    Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus...

No w sumie mój cykl tez teraz trwał 32 dni a zawsze 28...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze

Inaa, ale co to znaczy, że może jeszcze cos sie tam pokaze?
    Jejuuu, ale by było...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Hej dziewczyny. Ja Dziś wzięłam wolne , zaziebilam się okropnie. Nic nie czuję, smaku ani zapachu, woda się leje z nosa, suchy kaszel. Zarazilam się od jednego z dzieciaków na korkach:-/
    Kuruj się dziewczyno, ja sie nie wykurowałam i jak pisałam wczesniej przeszłam przez zapalenie oskrzeli :/

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Inaa, ale co to znaczy, że może jeszcze cos sie tam pokaze?
    Jejuuu, ale by było...
    No właśnie też nie rozumiem..

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie rozumiem i jeszcze wlaczyli mi moim zdaniem niepotrzebnie duphaston. Ja tu specjalnie tydzień temu luteine odstawiam to po co ten duphaston i no spa :(

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci powiedzieli?

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ