Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosolina wrote:Hello! Ale cisza dziś. ja jutro ide na badania... ale rzecz jest taka... wypiłam dziś moze dosłownie 4 łyki szampana, na urodzinach w rodzinie.. zjadłam bardzo mały kawałek ciasta.. Jutro powinnam zrobić PRL i glukozę... Mam mieszane uczucia, ale moze nie wpłynie to tak drastycznie na wyniki? Oczywiście lepiej byłoby czekać jeszcze jeden dzień.. Wiem
Powinnas odczekać. Zaleca sie, zeby odmawiac sobie słodyczy i alkoholu przed badaniem -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ale dziś dzien...nie mam na nic energii.
A do tego pogoda taka ze człowiek najchętniej by z łóżka nie wychodził. A ja juz w pracy od 8, ale jakoś nie moge sie zabrac za nic
Szczerze, to tak sobie pomyslałam, ze moje życie od kilku miesięcu kreci sie od owulacji do owulacji . Tez tak macie?
Teraz czekam na wizyte w czwartek, zobaczymy czy cokolwiek sie pokazało, chociaz w sumie to dopiero bedzie 7dc, więc cudów nie oczekuje
Jak ja juz bym chciała zajść w ciaze w tym miesiącu...wyliczyłam juz sobie ze popracowałabym do konca czerwca a potem lub labę bym sobie zrobiła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znów po poradę.
Czy któraś z Was brała gonadotropiny i nie brała pozniej nic na pekaniecie?
W cyklu w którym zaszłam w ciaze byłam 1 miesiac na CLO, nie miałam nic podanego, pecherzyki popekały same. Jeden miał 29mm i drugi 23mm. Nie wiem który zaskoczył.
Teraz parę razy miałam sytuacje ze mam stymulacje, podany preparat i torbiele...
A teraz najciekawsze. Lekarz z wieloletnim stazem w leczeniu niepłodnosci, pracujacy tez w klinice leczenia niepłodnosci / inseminacje, in vitro itp/, powiedział mi, ze razem z kolega napisali publikację, w której wskazują, ze częściej przy stymulacji powstaja torbiele przy podaniu preparatu z hcg niz gdy zostawimy pecherzyki w spokoju. On nawet mówił, ze inseminacje robił bez podania preparatu...
Ja za 2 miesiące bede brała gonadotropiny, stad pytanie- spotkałyscie się z takimi opiniami? -
Inaa trzymaj się kochana:*
Rosolina tak jak radzą dziewczyny,poczekaj jeden dzień z badaniami.
Sylwia niestety nie pomogę,nie znam się
Dalej nie mam @,testy negatywne,31dc.
A moja bratowa jest w ciąży z trzecim dzieckiem.. Cieszę się,wiadomo,ale chciałabym też przeżywać to samo.. -
nick nieaktualnyAnia, a robisz cały czas te same testy? Może zmien?
Ja juz pisałam, ze kiedys miała podany pregnyl i chciałam sprawdzic 3 dni po podaniu ile go jeszcze zostało na tescie kupionym na allegro a tam dupa- NIC. test z apteki- 2 wyraźne krechy...
Mnie lekarka mówiła zeby robic testy na kilku sztukach, różnych , bo one lubią sie mylić -
Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus... -
Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus...
No w sumie mój cykl tez teraz trwał 32 dni a zawsze 28...
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze
Inaa, ale co to znaczy, że może jeszcze cos sie tam pokaze?
Jejuuu, ale by było... -
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Hej dziewczyny. Ja Dziś wzięłam wolne , zaziebilam się okropnie. Nic nie czuję, smaku ani zapachu, woda się leje z nosa, suchy kaszel. Zarazilam się od jednego z dzieciaków na korkach:-/