X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalina ja sie nie znam ale moze lepiej 1 dzien zaczekac. Poczytaj w necie

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina wrote:
    Hello! Ale cisza dziś. :) ja jutro ide na badania... ale rzecz jest taka... wypiłam dziś moze dosłownie 4 łyki szampana, na urodzinach w rodzinie.. zjadłam bardzo mały kawałek ciasta.. Jutro powinnam zrobić PRL i glukozę... Mam mieszane uczucia, ale moze nie wpłynie to tak drastycznie na wyniki? Oczywiście lepiej byłoby czekać jeszcze jeden dzień.. Wiem

Powinnas odczekać. Zaleca sie, zeby odmawiac sobie słodyczy i alkoholu przed badaniem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ale dziś dzien...nie mam na nic energii.
    A do tego pogoda taka ze człowiek najchętniej by z łóżka nie wychodził. A ja juz w pracy od 8, ale jakoś nie moge sie zabrac za nic :/

Szczerze, to tak sobie pomyslałam, ze moje życie od kilku miesięcu kreci sie od owulacji do owulacji :). Tez tak macie? :)

Teraz czekam na wizyte w czwartek, zobaczymy czy cokolwiek sie pokazało, chociaz w sumie to dopiero bedzie 7dc, więc cudów nie oczekuje ;)

Jak ja juz bym chciała zajść w ciaze w tym miesiącu...wyliczyłam juz sobie ze popracowałabym do konca czerwca a potem lub labę bym sobie zrobiła :D

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ja za godzinke z mężem jade do szpitala. :* Trzymajcie kciuki. Póki co twierdze ze na zabieg sie nie zgodze. Niech mi daja tabsa i juz :* ! Buziaki

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa, koniecznie daj znać, trzymam kciuki zeby było ok, jakkolwiek bedzie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów po poradę.
    Czy któraś z Was brała gonadotropiny i nie brała pozniej nic na pekaniecie?

W cyklu w którym zaszłam w ciaze byłam 1 miesiac na CLO, nie miałam nic podanego, pecherzyki popekały same. Jeden miał 29mm i drugi 23mm. Nie wiem który zaskoczył.

Teraz parę razy miałam sytuacje ze mam stymulacje, podany preparat i torbiele...

A teraz najciekawsze. Lekarz z wieloletnim stazem w leczeniu niepłodnosci, pracujacy tez w klinice leczenia niepłodnosci / inseminacje, in vitro itp/, powiedział mi, ze razem z kolega napisali publikację, w której wskazują, ze częściej przy stymulacji powstaja torbiele przy podaniu preparatu z hcg niz gdy zostawimy pecherzyki w spokoju. On nawet mówił, ze inseminacje robił bez podania preparatu...

Ja za 2 miesiące bede brała gonadotropiny, stad pytanie- spotkałyscie się z takimi opiniami?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa trzymaj się kochana:*
    Rosolina tak jak radzą dziewczyny,poczekaj jeden dzień z badaniami.
    Sylwia niestety nie pomogę,nie znam się:(
    Dalej nie mam @,testy negatywne,31dc.
    A moja bratowa jest w ciąży z trzecim dzieckiem.. Cieszę się,wiadomo,ale chciałabym też przeżywać to samo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a robisz cały czas te same testy? Może zmien?
    Ja juz pisałam, ze kiedys miała podany pregnyl i chciałam sprawdzic 3 dni po podaniu ile go jeszcze zostało na tescie kupionym na allegro a tam dupa- NIC. test z apteki- 2 wyraźne krechy...
    Mnie lekarka mówiła zeby robic testy na kilku sztukach, różnych ;), bo one lubią sie mylić :)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa różne robiłam,jeden o czułości 10 a drugi 25. Chyba po prostu @ się opóźnia:/

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja Dziś wzięłam wolne , zaziebilam się okropnie. Nic nie czuję, smaku ani zapachu, woda się leje z nosa, suchy kaszel. Zarazilam się od jednego z dzieciaków na korkach:-/

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina, trzymaj się słońce

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
    Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus...

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopaa współczuję:(,przechodziłam w ubiegłym tygodniu to samo.
    Kamilka trzymam kciuki,oby się udało:*

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Oj wspolczuje Antylopkooo:( kuruj sie.
    Aniu znam ten bol bo raz mi sie cykl do 35 dni wydluzyl a testy z jedna kteska:( U mnie dzis 26 dc. Jutro powinna byc @. Jak nie bedzie to testuje zeby wiedziec co z tym bromkiem robic.... Nie chce testowac bo nie wierze ze moglo sie udac no ale mus to mus...

No w sumie mój cykl tez teraz trwał 32 dni a zawsze 28...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    Ehh zostalam leżeć. Zarodka nadal brak ale pęcherzyk urusl 4 mm i cialko zolte i 3 . Lipa i tak pewnie będzie hehe we czekają. Dzisiaj mi zrobili betę i jutro. Jak będzie spadać a będzie to zabieg mnie czeka eh. Ciekawe ile poleze. Masakra tu jest. Co chwila ktoras leży na ktg i słyszę glosy serduszek. Leze sama. Bez telewizora i światełka nad głową. Jestem tu 2 h a juz sienbudze

Inaa, ale co to znaczy, że może jeszcze cos sie tam pokaze?
    Jejuuu, ale by było...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Hej dziewczyny. Ja Dziś wzięłam wolne , zaziebilam się okropnie. Nic nie czuję, smaku ani zapachu, woda się leje z nosa, suchy kaszel. Zarazilam się od jednego z dzieciaków na korkach:-/
    Kuruj się dziewczyno, ja sie nie wykurowałam i jak pisałam wczesniej przeszłam przez zapalenie oskrzeli :/

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Inaa, ale co to znaczy, że może jeszcze cos sie tam pokaze?
    Jejuuu, ale by było...
    No właśnie też nie rozumiem..

• inaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie rozumiem i jeszcze wlaczyli mi moim zdaniem niepotrzebnie duphaston. Ja tu specjalnie tydzień temu luteine odstawiam to po co ten duphaston i no spa :(

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci powiedzieli?

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ