Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
elficzka masz race najważniejsze odpiścic moj maz mówi że faceta psychika tez jest ważna jeszcze nie wierzy że nam sie udało ale dzis rozmawialiśmy i mówił żeprzez te miesiącae co go molestowałam to się nie udawało bo tak na prawdę on nie miał ochoty na seks a na dziecko tym bardziej czół presję że musi teraz natychmiast w styczniu gdy odpusciliśmy kompletnie ba nawet sluzu nie było płodnego nawet nie miałam w ogóle sluzu maz jz mówił cos a jakims wspomagaczu bo tak sucho miałam ale ona miał ochote na seksik i ja tez i to jest najważniejsze kochać się z miłości i dla przyjemności a nie myslec za kazym razem po seksie czy się uda ja w styczniu nawet nie myslałam o tym i się udało inaa tez tak miała ( ale to inna sprawa) odpuściła i sie udało .bedzie dobrze ja wieże że ktraś zabierze moja mdłości
Elficzka a jak się czujesz jak mdłości u mnei 9 tydzień ale maluszek ma około 6 tyg jest dużo młodszy dlatego też mam 2 daty porodu 21 październik i 7 listopad -
Spokojnie ja tez mam tylozgiecie i udalo sie jak po stosunku lezalam na brzuchu z podkurczonymi nogami żeby unieść wyzej biodra będzie dobrze antylopko :-* wiele kobiet tak ma , a ciaza ponoć to leczy
-
W sumie to ja wiem czy to pomoglo. Juz poprostu nie miałam naszej i tak to zrobiłam od tak sobie po stwierdziłam z po pierwsze czeka mnie operacja a po drugie i tak ponad dwa lata nic nie bylo.
-
No apropo tych kobiet to ja im zazdroszczę w pozytywny sposób i wspolczuje ze z jakiegoś powodu leżą na patologii ciąży. Za to brzuszki maja piękne . Mam dobry widok bo przy moim pokoju jest lazirnka wiec mam co obserwować.
-
Inaa ciąża leczy, w sensie macica się odgina w ciąży,ale po znowu wraca do tylozgiecia ja już jestem po jednym porodzie i wróciła do swojego stanu..
Karola u mnie ok, ja mam termin w urodziny synka też na październik.
Mdłości miałam dwa dni, wymiotow zero, plamienia się skończyły (tfu tfu). Tylko cycki bolą czasami. W pierwszej ciąży miałam to samo praktycznie bezobjawowo.
Tylko teraz mnie wysypalo masakrycznieni włosy wypadają garściami... -
Inaa kochanie, daj znać jak beta. Jak ja trafiłam do szpitala w 6tyg, to położyli mnie na oddzielnej sali (potem pzyszla pani do zabiegu, jakiegoś miesniaka). Wszystkie panie z brzuszkami leżały na.drugim końcu oddziału, więc nie słyszałam ktg. Jakieś ludzkie podejście. Ale jak była jeszcze stara placówka, to nie było tak uroczo, pamietam jak pojechałam z koleżanką, której odszedł czop sluzowy, leżała pod ktg, a obok pani w trakcie wczesnego porodu w 22 tyg przyjechała z ulicy, nawet wody jej nie dali.
Teraz chyba trochę bardziej ludzko do tego podchodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:59
-
Nic nie chodzą nic nie mówią. Nie wiem jak beta. Wiem tylko ze tak mnie ten lekarz ta w środku nieczule powysciskal i usg i palcami ze teraz kręgosłup mi odpadnie . Nie wiem czy nie pojde po no spe
-
Wole sobie kobitki nie robic nadzei choc przyznam ze jak powiedzial ze teraz ma 18,5 mm to oczka soe zabłyszczały no ale nie zmienia to faktu ze i tak jest za maly hehe no ja jestem przekonana na 100% ze czeka mnie zabieg :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:07
-
Dziewczyny... Dzięki za poradę... poszłam... Bo jutro nie bede raczej dała rady, glukoza wyszła wysoka, ale w normie... Moze ja poprostu tak mam? I PRL wyższa niż ostatnio... Z 11,3 na 19, ale zmniejszyła mi endo dawkę, wiec pewnie znowu wrócę do wyższej. reszta wyników dopiero za 4 i 11 dni no i stosunek Lh do fsh sie zmniejszył... nie wiem jak, ale jest juz 1,26 a nie 1,7.
Inaa... oby wszystko poszło dobrze, bez względu na to jaka bedzie decyzja.
Ania-nowa... Cierpliwości życzę.
Jeszcze wrócę do mnie... Ja w tym cyklu tez odpuszczam, nie mierze temp i nie sprawdzam nic, męża i tak nie bedzie... albo załapie sie na ostatni dzień płodny, wiec to i tak nie ma sensu, przynajmniej odpocznę. No i Jego tez muszę w końcu wysłać na badania, niewiem jak to zrobi, ale musi isc, jutro muszę podzwonić jakie ceny itp. -
Ja pierdole co za szpital !!!!! Musze sie wyżyć !!!!! Bbyl obchód który u mnie trwał sekundę bo lekarz powiedzial. Pani jutro krew i usg. Wychodził a ja zdążyłam szybko powiedziec ze boli mnie kręgosłup po badaniu. Ok źle to ujęłam. Bo mogłam powiedziec ze odcinek lędźwiowy gdyż szanowny panie doktorze badanie usg dowcipne bylo najintensywniejsze w mojej karierze a przez tylozgiecie bol promieniuje na ten wspomniany wczesniej odcinek do kurwy ! Hahaha lekarz kuz odwrócony machnal reka i ujal to w sposób : To nie ma nic wspólnego. I wyszedł. Dobrze ze wygrzebaam z torby nospe bo nie wytrzymam !
-
elficzka to ja w ciazy z Julka tez nie miałam żadnych objawów delikatnie mdłości przez tydzień i nic wiecej nawet cycki mi nie urosły nie bolały do porodu miałam takie same cycki jak przed ciaza teraz są już o wiele większe bola szczegolnie sutki mdłosci masakryczne ale nie wymiotuje ja mysle że poród bedzie w listopadzie
Inaa kazdy szpital jest inny ja miałam dobrą opiekę przed i po porodzie ale wiem że kibiety do poronienia czy z krwawieniem bły na sali razem z ciezarnyi i to jest masakra nie pownno tak być teraz podobno w moim szpitalu tak zrobili że ciezarne do porodu sa gdzie indziej i te na patalogi i z poronieniem tez gdzie indziej
Mam nadzieje że jutro na usg cos lekarze zobaczą bo ta niepewnośc Cie zabija sciskam mocno i nadal trzymam kciuki że zobaczysz maluszka bo jak moja kolezanka była w ciazy i lekarz stwierdził że ciaza sie nie rozwija to na 2 dziej juz szybko miała zabieg bo to też chodzi o zdrowie kobiety