Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonna, dwie biochemiczne (jedna to chyba wczesne poronienie) w 6 i 8 cyklu starań. Winowajcy to albo progesteron niski albo moja bakteria w moczu (teoria lekarki-internistki). Potem miałam szereg badań specjalistycznych-wszystko super; badania partnera-super; na własną rękę zrobiłam hormony (LH,FSH, estradiol, PRL, testosteron, AMH) w grudniu i badanie moczu z posiewem i wyszło, że wszystko znowu super poza PRL -ok 60 przy normie do 23 i dziwna bakteria w moczu. Biorę bromergon - teraz kończę opakowanie. Mam też witD w dolnej granicy normy. Obecny lekarz (od lutego) jak zobaczył moje badania i wyniki to w ogóle stwierdził, że luz, super, na pewno się uda i na razie nalega, żeby próbować naturalnie. Potem ewent. stymulacja i histeroskopia.
Testowałam i wczoraj i dziś i widzę cienie, sprawdzę jeszcze jutro, ale nie nastawiam się na nic.
Konkluzja jest taka, że wszystko może być super, a efekty nie muszą być widoczne, niestety! I to jest najbardziej frustrujące dla mnie. -
Antonna wiem Chodziło mi o to,że gdybym ja trafiła od razu w dobre ręce już dawno miałabym dziecko. A tak po laparoskopii 1,5 roku w plecy Więc szukajcie specjalistów i jak Wam cos nie odpowiada to zmienić lekarza. To oni są dla nas a nie odwrotnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 13:48
cookiemonster, antonna lubią tę wiadomość
-
mi się udało zajsc po ponad 2 latach, ale ja to mam narazie w d*pie ja nie szukam jakichś chorób u siebie. Teraz sie udało to i kiedys też. Teraz tylko bede trzymała kciuki za to zeby udało sie do konca hehe
-
Własne,a ze ja mieszkam koło wiochy Torunia to tu specjalistów nie ma za bardzo od nieplodnosci a zwłaszcza od endometriozy dopiero w Bydgoszczy aie mną profesjonalnie zajęli.
-
Dziewczyny! Dzieki Trollinkom z grupy fb mój wczorajszy test został uznany za pozytywny (10dpo). Wiem, że to za wcześnie na radość i mówienie, że się udało, ale mam nadzieję, że to pokaże Wam, że warto być upartym, robić badania na własną rękę (w ramach zdrowego rozsądku:-) i szukać przyczyny jeśli czujecie, ze coś się dzieje. I nie powiem Wam-wyluzujcie uda się, bo wiem, że im bardziej mi ktoś tak mówi tym bardziej się napinam. Trzymajcie mocno kciuki, żeby się udało i żebym trzeci raz nie musiała podnosić się z dołka...
I radosnych Świąt:-)antonna lubi tę wiadomość
-
Trzymam mocno kciuki Cookie
-
Antonna, kciuki zacisniete.
Dziewczyny, musimy się rozmnozyc do cholery, kiedy jak nie na wiosnę!!
I tak jak cookie napisała, pierwsza w tym miesiącu postawiła zieloną kropkę a my będziemy kolejnymi, które je na swoim wykresie zaznacza. I będziemy jeszcze w tym roku mamuśkami!! Termin porodu- grudzień- idealny prezent na swięta!! A później będzie tylko lepiej, wierzę w to... Przepraszam za ten mój nagły wzrost optymizmu, chociaż nie, za to nie powinno się przepraszać chce was wszystkie nim zarazić !!!inaa, polly8725, Lizzinka lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Trollinki... Zycze Wam każdej z osobna pięknych swiat! niech ten czas swiąteczny będzie dla Nas odpoczynkiem w gronie najbliższych, odetchnijmy na chwilę, i zeby Poniedziałek Wielkanocny był obficie mokry... nie koniecznie na zewnątrz
Smacznego jajka!!cookiemonster, antylopaa, polly8725, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
:*
cookiemonster, polly8725, Ania-nowa lubią tę wiadomość