Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i żeby nie było, że przenoszą się na fb nie udzielamy się tutaj, pozwalam sobie wkleić dzisiejszy test (13dpo) i proszę o kciuki!
Antonna-jak Twój test??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:38
inaa, Rosolina, polly8725, ojejku, Ania-nowa, antylopaa lubią tę wiadomość
-
Antonna, spokojnie dopiero 8dpo:) u mnie 9dpo byl cien cienia zupelny.
Z badan: badanie nasienia zwykle i z posiewem. Dla Ciebie w 3dc (mozna miedzy 2 a 5dc): FSH, LH, estradiol, prolaktyna(na czczo po 8h snu bez wspolzycia i cwiczen dzien wczesniej!), testosteron i TSH. Na poczatek tyle wystarczy. Potem 7dpo progesteron koniecznie. -
Cookie :* przepiekne II kreseczki :* ! Chcesz żebym już Cię dała na pierwsza strone? :* !
Antonna... za wczesnie zeby coś wyszło myślę :* ! Trzymam kciuki również za Ciebie :*!cookiemonster lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane... czy mogę się was poradzić... szukałam odpowiedzi w necie ale mam dość czytania co niektórych bzdur. wizyte u ginekologa mam dopiero za tydzień a może znajdzie się tu ktoś co ma lub miał podobną sytuację...
otóż, może ktoś kojarzy moje "objawy", i moją sytuację. Po krótce przypomnę, że biła iskierka nadziei na ciążę. Po samoobserwacji swojego ciała i organizmu wydawało mi się że to są jakieś sygnały. Natomiast stało się inaczej. w piątek dostałam okresu a dziś rano zobaczyłam że z nocy mam czystą wkładkę. a jest przecież dopiero niedziela. przeważnie jest od 5 aż do 7 dni i plamienia... nie było to raczej plamienie ponieważ miałąm silny okres ale krótki.. jeden dzień i noc (?) o co chodzi..
zaczynam się martwić czy ze mną aby wszystko ok... temperaturę mam niską także nie podejrzewam już ciąży wogóle, robiłam też test dzień przed okresem i negatyw,... myślę że istotne jest to że w dniu kiedy dostałam okres strasznie kręciło mi się w głowie, dawno tak nie miałam, chciało mi się wymiotować. a dziś biegunka, w żołądku mam rewolucję.. niby już przeszło...
jajniki bolą mnie cały czas, piersi już nie bolą i miałam jak zwykle bół menstruacyjny. Boję się że coś ze mną nie tak..
Miała tak któraś z was?
Pozdrawiam -
cookiemonster wrote:No i żeby nie było, że przenoszą się na fb nie udzielamy się tutaj, pozwalam sobie wkleić dzisiejszy test (13dpo) i proszę o kciuki!
Antonna-jak Twój test??
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Ja za to nie wiem w ogóle nic w tym cyklu. Nie robiłam testów owu, nie mierzylam temp, ledwo wiem, który dzień cyklu (musiałam sprawdzić). Sama więc nie wiem co się dzieje i kiedy testować. Cóż, testów trochę w domu mam, więc może sobie dla sportu zatestuje jutroKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
Antonna rozumiem- bo ja na kazda ciaze w rodzinie i wsrod znajomych tak reaguje emocjonalnie i w sumie irracjonalnie.
Lizzinka trzymam kciuki :-* Antylopo rowniez :-*
Ja mam zle przeczucia, podbrzusze caly czas mnie boli, jestem przerazona, ze znowu bedzie to samo... Moj jak widzi, ze ide do kibelka (a chodze z taka czestotliwoscia,ze masakra) to jak wychodze bacznie obserwuje jaki mam wyraz twarzy-a on jest typ naprawde silny-widze, ze stresuje sie tez mocno. Naprawde trzymajcie kciuki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:38
-
Trzymam kochana mocno trzymam za Was :*
-
antonna wrote:Trzymam kciuki kochana :* Kiedy odetchniecie? Jak zaawansowane byly Twoje wczesniejsze ciaze? Bylo serduszko?
Antonna-testowalas jeszcze raz?
Kamika-jak testy owu?