Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Trollinki a czemu tu tak pusto??? czuję się samotna
rozbiłam niedawno test... negatywny.
Nie chce się już nakręcać, może to nie pora na dzidziusia.
Mój organizm daje mi wciąż sprzeczne sygnały. Ostatnio doszedł ból mięśni i krzyża, skurcze (najbardziej kiedy śpię), duszności i co dziwne piersi bolą już znacznie mniej... nie wiem co się ze mną dzieje. Jedno jest pewne, nic sobie nie wmawiam, bo dziwne by było wmówić sobie skurcz albo ból piersi... mam trzy dni do @ i spokojnie będę czekać bo czuję że niebawem zwariuję.... za dużo czytam, za dużo myślę.
Powiedzcie mi kochane, a może ja na coś choruje...? a może mam po prostu tak bolesne cykle...? to jakiś absurd. Biodra dziś mnie zaczęły "rwać", ręce drętwieć.
Czy któraś z was ma podobnie? -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Niepewna91 przecież już 16 marca u nas na wątku pisałaś,że jesteś w ciąży ???
rzeczywiście się pomyliłam już chyba z tego amoku.. niestety chodiło mi o ovu... bo to dziwne że cały cvzas wychodzi mi test ovu pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 01:03
-
Polly, nie lubię, a wręcz nienawidzę.
Ja za to mogę się pochwalić tym, że chyba zaliczam cykl bezjajeczkowy .
Bardzo mi przykro, a jednocześnie jestem wściekła, bo testy owu były pozytywne.
No cóż, pewnie organizm rozmyślił się.
Spodziewałam się, że w tym cyklu bd lipa, to wszystko pewnie przez ten antybiotyk!!!!!
Udało się w cyklu
-
Mnie piersi przestaly bolec 4 dni przed @. I dość często tak mam.Nie wiem jak to u Ciebie wygląda. Pozostaje Ci czekać chyba. A jakie masz @? Bolesne mocno,skrzepy masz obecne?
-
Antylopka czemu tak myślisz? Jakie masz objawy,tego ze bezowulacyjny jest?
-
Antylopa może być jak Kamila pisze. Opóźni sie trochę.
Czuje sie okropnie rozbita,jakbym miał kaca giganta. I smutno mi i zle. Malpowe nastroje.nic mi sie nie chce i leze sobie.antylopaa lubi tę wiadomość
-
Miki leku nie znam. A zaczely działać juz leki? Lepiej sie czujesz juz?
-
Polly i ja bym chciała polezec.. Ale: jestem w swej "ukochanej" pracy, po pracy jadę na korki do dziewczyny, którą nazywam "skwaszoną" (to, że do niej przyjeżdżam to ból świata i najgorsze męki, przez co i dla mnie jest to najgorsza męczarnia i po prostu jak pomyślę, że mam do niej jechać, to mi się odechciewa), potem wracam do domu - będę dopiero około 18. Wczoraj po tym spotkaniu z Chinolami byłam strasznie zmęczona. Chyba mam mega przesilenie wiosenne.
Na szczęście jutro ostatni dzien. W pt dał nam wolne
Udało się w cyklu
-
Miki, ja znam-biorę od tego cyklu i na pewno dużo płodnego śluzu było, owu w 14dc, bardzo wcześnie jak na mnie, ale to akurat może być zasługa bromka, albo wspólne działanie;) polecam!
Karola, gratulacje:)
Polly - nie lubię tego:(
Antylopa - tak jak dziewczyny mówią, może jeszcze będziesz mieć w tym cyklu owu, rób testy dalej poza tym, mi testy ZAWSZE wychodzą pozytywne (robię je od grudnia 2014), ZAWSZE mam wzrost temp i co z tego? także nie sugeruj się tym.