Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Kamika jak nie jestes pewna dnia owulacji to mozesz zrobic 3 badania proga. W odstepie co dwa dni. 5-7-9 dpo. Albo 7-9-11 np. Wtedy bedziesz widziała zmiany proga i w ktorym momencie byl najwyzszy wylapiesz.
Hm to jest dobra myśl Dzięki za podpowiedź. Póki co startuje z mierzeniem tempki na nowo jak tylko ta dziwna @ się skończy i robieniem testów owu... Proga i tak muszę zrobić, więc albo tak jak mówisz 3 razy, albo 7 dpo raz jeżeli i temperatura i testy owu wyznaczą mi ten sam dzień owulacji. -
nick nieaktualny
-
Ech Kamika to znowu durny lekarz. Ja pier*** czy ro tak trudno zrozumieć,ze nie żyjemy w czasach gdzie baba na polu rodziła i szla dalej ziemiaki sadzic!! Kuźwa przeciez teraz poronienia i inne gowna sa na porządku dziennym i lekarze powinni sie dostosować do tego. No szok normalnie
-
No niestety. Już do niej nie pójdę. Zapisałam się na nowo do mojej gin. szkoda że nie pomyślałam o tym wcześniej, bo teraz muszę poczekać na wizyte do 18.04 (to będzie koniec obecnego cyklu lub już kolejny) ale to nic...odpocznę od wizyt.
Cytrynka trollami to my jesteśmy, więc chyba trzeba wymyśleć inne nazewnictwo dla takich jak fuunnyfish -
kamika23 wrote:No niestety. Już do niej nie pójdę. Zapisałam się na nowo do mojej gin. szkoda że nie pomyślałam o tym wcześniej, bo teraz muszę poczekać na wizyte do 18.04 (to będzie koniec obecnego cyklu lub już kolejny) ale to nic...odpocznę od wizyt.
Cytrynka trollami to my jesteśmy, więc chyba trzeba wymyśleć inne nazewnictwo dla takich jak fuunnyfish
A ta rybla to prawdziwy troll -
Hej dziewczyny
Jestem po wizycie i takiego widoku chciałabym zyczyć Wam wszystkim naprawdę
Maluszek już nie jest kropkiem który 8 marca miał 2,46mm i do końca nie wiadomo co bedzie dziś już jest fasolką z mocno bijacym serduszkiem który ma 11,97mm
termin na 5 listopada :)teraz możemy już Julci powiedzieć ale wytrzymamy do świat
Dziewczyny bardzo bym chciała byscie wszystkie tego doświadczyły naprawdę i wierze że w tym roku każda zobaczy toco ja widziałm dziś na usgantonna, Lizzinka, elficzka, Ania-nowa, cookiemonster, Miki85, kamika23 lubią tę wiadomość