Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamika robilas tylko facelle?
Musze wam powiedziec ze z ciekawosci cieni na facelle zrobilam go dzis 4 dc a on? On pokazal cien.. Wiecej go nie kupie. Przed tym cyklem pokazal tez cien ale inne testy tez pokazaly. Te inne to wiem ze jak nie ma to nie ma a jak jest to sie pojawia bo juz je sprawdzalam.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No ja nasikalam dzis a jutro go kupie i poleje woda. Jestem ciekawa co pokaze. Moze kran w ciazy bedzie? Dzis sprawdzalam testy ktore robie. Te z neta duzo i tanio kreska jedna drugiej nawet cienia. W ciazy byla druga. Pregnafix dzis z jedna kreska a w ciazy byl cien. No i oczywiscie ukochany zaklamany facelle ktory stwierdzil ciaze w trakcie miesiaczki
antylopaa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No jasne że sie denerwowałam przed ślubem Głównie przez to że w ten sam dzien było tour de pologne i wjazd do centrum był zamknięty, a tam mielismy kościół wszedzie były korki, wiec wyjechaliśmy z aż za dużym zapasem czasu, szliśmy pieszo przez rynek do koćioła, było 40 stopni i masakryczne słońce ;P nie wiedzieliśmy czy wszyscy trafią na czas przez objazdy wiec nerwów troszke było ale poza tym radośnie
Jak już zaczniesz rano przygotowania w TEN DZIEŃ to nie będziesz miala czasu żeby się mocno stresować wiec bedzie okej zobaczysz
Moge dać tylko jedną radę: nawet jak coś pójdzie nie do końca tak jak chciałaś, jakieś drobne rzeczy cie beda wkurzać czy coś to po prostu to olej bo ten dzień tak szybko zleci, że szkoda nerwów i czasu Łap każdą chwile -
Rosax Ty testerko no powiem Ci że przydatne te eksperymenty kran w ciąży ? to by było naprawdę coś
Ja właśnie dziś zamówiłam 50 testów owu i 10 ciążowych (hah mogłam w odwrotnej proporcji to zamówić) z allegro, więc bedzie szał testowania jak wreszcie zaczne nowy cykl -
Mialam i przez stres jak mielismy juz wchodzic to cofalam sie do bryczki po bukiet bo zapomialam a na schodach sie wyrabalam jak dluuuga
07.11.2012 Julian
Haha ja tez tak zamawialam ale 25 i 5 ciazowych a w dodatku +12 ciazowych jeszcze. Ale na amazon. No ciekawa bylam czym testuje. I skad te cienie.
07.11.2012 Julian
ja sukienke mialam taka jaka chcialam no i zakrywala lekko wielki brzuchol z synkiem w srodku mialo byc 140 osob (potwierdzily przybycie) a przyszlo ok120. Gdyby moja cala rodzina z polski byla to by bylo 180 ale niestety wiekksza wiekszosc nie dojechala... Tzn 180 zaproszonych bylo 140 mialo byc na 100 % a dotarlo okolo120..
07.11.2012 Julian
Ja chcialam by bylo z 40 u nas ale rodzina mojego meza nie ma konca... no i tesciowa wszystkich chciala..
Szkoda tylko ze dokladac kasy nie chciala... Mielismy juz w planie odwolac wszystko i wyjechac za ta kase gdzies.. Ale slub wziac. Swiadkowie i rodzice.
Jestem zdania ze im mniejsze wesele tym malzenstwo szcuesliwsze.. Ludzie robia czasem wesela na pokaz po 300+ osob a za miesiac sie rozwodza.. A inni robia na 5 i zyja latami. I noe przejmuja sie ze nie mieli chucznego wesela bo starcza im ich milosc a nie goscie na pokaz.
07.11.2012 Julian
Ania no to podobnie miałyśmy Ej ja też w kościele sie stresowałam. Było tak ze bylismy prawie godzine wcześniej pod kościołem, bo przez to tour de pologne sie balismy jak bedzie z dojazdem. Koło kościoła był park. Jak tam doszliśmy to siedzielismy na ławce ze świadkami, fotografem i kamerzysta. No i ludzie sie zaczeli schodzić do nas do tego parku iiiii nagle jak zobaczyłam ze idzie cała moja rodzina, bo przyjechali jednym busem to sie poplakałam poprostu nawet nie wiem dlaczego chyba ze wzruszenia.... potem kancelaria....jak juz bylismy w kosciele ( bazylika franciszkańska wiec mega wwielki długiii kościół....50 gości z przodu na krzesełkach a my czekalismy na wejscie na ławeczce przy drzwiach...to widziałam ta długaśną drogę do ołtarza, pomyslałam sobie jak długooo bedą wszyscy na nas patrzeć jak idziemy i tak mnie to przeraziło że nogi mi się zaczęły trząść hihi ledwo doszłam pod ołtarz ale potem juz było super
-
Antonna dobrze mówi dzien przed sie nie wyspisz ;P My mielismy tak ze znajomi męża którzy byli aż z Torunia i kilku innych miast nie mogli przyjechać na jego kawalerski, wiec zapytali czy mogą mu zrobić niespodzianke i czy ich wpuszczę w noc przed slubem koło 24 żeby go zaskoczyć. No i ja sie zgodziłam co by się cieszył, bo na jego kawalerskim było tylko 2 kolegów. Jak przyjechali to ja juz tak chciałam spać, no ale chwile posiedzielismy i o 1 w nocy lulu.....hah lulu nie było bo nie moglam usnac przez ponad godzine takze spij jak najwięcej dla zdrowia i urody :*
No i czekamy na relacje z wielkiego dnia -
Dziękuję kochane za dobre rady tak uczynie. Ja osobiście chciałam mniejsze wesele ale rodzina narzeczonego jest bardzo duża i tak zostało
Tylko u nas jest coś nie tak 3tyg przed ślubem a kłótnie są straszne o głupoty o obiad o koszenie trawy o wszystko ! Mieszkamy już rok razem i nie było takich kłótni jak teraz właśnie w tym momencie narzeczony po kłótni wsiadł w samochód i odjechał nie wiem gdzie i zostałam sama nie wiem już co się z nami dzieje -
Doskonale Cię rozumiem u mnie jest podobnie nie jest kwestią to czy mi się chcę czy nie ale ostatnio bardzo się źle czuję sama ze sobą a od niego mam bardzo mało wsparcia to jest nasza pierwsza noc gdy jesteśmy osobno ciężko mi jest tym bardziej ze bardzo się boję być sama w nocy w dużym domu on o tym wie a mimo to pojechał ,,gdzies" eh jest dobrym człowiekiem ale zna moje słabe punkty i czuję ze je dziś wykorzystał by mi dopiec.
Ale dziś wam marudze ale nie mam komu się wygadać jesteśmy uważani za idealną parę i nie mam ochoty wysluchiwac tekstów koleżanek