Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania a robiłas kolejny test czy to ten sam o którym juz wspominałas ? masz zdjecie tamtego testu ?
Własnie Cookie może Antonna dobrze prawi ! Może to właśnie po biochemicznej Ci się troche wyniki pogorszyły a niedługo wróci to do normy
Pytanko: Czy słyszałyscie może żeby przy torbieli jajnika wychodziły przekłamania na testach ciążowych ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 17:43
-
Antonna, oczywiście poznałaś mnie już dosyć dobrze - jestem dociekliwa i rzadko przyjmuję rzeczy "na wiarę", co ma swoje plusy, ale oczywiście może też przysparzać kłopotów:) ale ad rem, jak tylko dowiedziałam się o hiperprolaktynemii to poszperałam i myślałam, że u mnie to jest kwestia hiperprolaktynemii bez przyczyny (polecam tę stronkę: http://www.endokrynologia.net/content/prolaktyna-hiperprolaktynemia), ale teraz zerknęłam jeszcze raz i kurcze pojawia się informacja, że to może być objaw np choroby autoimmunologicznej, te wyniki z morfo, które mam obniżone też pojawia się autoimmunologia, na ostatniej wizycie ginekolog zasugerował to samo. Może prolaktyna to właśnie rezultat problemu, a nie problem sam w sobie. Dzięki Ci za tę podpowiedź! To jest coś czego można się chwycić i mam nadzieję, że immunolog w przyszłą środę połączy te elementy.
Ania, jak to jest ciąża, to rób tu test zaraz, bo już na bank musi być pozytyw! -
Pełna nadziei, myślę, że program dobrze wyznaczył Ci owu na 17 dc. Dzień po pozytywnym owu teście zazwyczaj wyskakuje jajo
Antonna, wiem, że masz temperaturę , ale WHY tak późno zaczelas mierzyć?Pełna Nadziei lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Dziewczyny cały czas was czytam nie udzielam się bo nie mam nic mądrego do powiedzenia u mnie 11cs i tyle narazie bez badań ze wzgledu na to ze 7 mają wychodzę za mąż i jestem na zwolnieniu ponieważ miałam złamaną rękę a wiem ze jak wrócę do pracy to dostanę wypowiedzenie więc to moja ostatnia szansa ale starania będą dalej tylko troszkę kasy mniej będzie
Nie potrafię przeżyć tego czemu was to spotyka Karola,Kamila,cooki jak już się udało zaciazyc to powinno tak zostać nie rozumiem i nie zrozumie czemu staraczki mają tak pod górkę!
Przepraszam za mało pozytywny post ale musiałam swoje myśli gdzieś ulokować.
I bym prosiła bardzo o zobaczenie mojego wykresu i zinterpretowanie.
KIEDYS MUSI SIE UDAC!antylopaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka, przepraszam, że wczoraj nie odpisalam , ale po prostu nagle zasnęłam.
Patrzyłam jeszcze raz na test i rzeczywiście jest tam cień. Absolutnie Nie mam pojęcia jak się to ma do pojawienia torbieli. A jak tam po duphastonie i bromku? Dobrze się czujesz?
Udało się w cyklu
-
Spoko Sylwia płakać nie będę. Już chyba przywykłam ze nic dobrego w tej kwestii mnie nie spotyka. Ciąza już chyba nie możliwa, no bo skoro w 9dpo był tylko cien na tescie a beta negatywna i 14 dpo cien na tescie to to jest niemozliwe ! Po 5 dniach juz test powinien byc duzo wyraźniejszy. Także to głupia torbiel....mam tylko nadzieje ze nie rośnie, a się wchłania.
Co do bromka i dupka Antylopa łapią mnie zawroty głowy (to na bank od bromka bo juz tak mialam) ale nie jakies mega mocne. No i lekkie mdłości czasami czuje, ale to takie naprawde leciutkie.... -
własnieeee albo jeśli jest kupiona w salonie to znajdz fotę na stronie firmy
ah przypomniał mi się mój ślub niby tak nie dawno, ale czas mega szybko leci. U nas wszyscy zaproszeni się zjawili więc były dokładnie te osoby które chcieliśmy tam z nami
Ja miałam taką kieckę: https://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Gala,Grafina,Semi-Dry-2014,item,24171.html tyle że bez trenu wersję i w kolorze ecru