X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna nadziei... i jak po nocy? Mam nadzieje, ze wrócił.
    Kamika... matko ile testów :D przy takiej ilości, to codziennie po dwa razy możesz :D

My tez mieliśmy mało osób.. Hmm, 41 albo 44 nie pamietam, był to najcudowniejszy dzień, zero stresu całym przyjęciem, no ale dreszczyk emocji był, bardziej denerwowała sie mama niz ja. Bardzo chciałabym jeszcze raz przeżyć taki dzień.

A co do naszego domu.... to mój małż jest chyba nietypowy, uwielbia gotować, lubi sprzątać w domu, prasować... ma tylko jedna wadę... Nie znosi obcinać thui i kosić trawy :D i wszystkie rzeczy typu przymocowania czegoś, naprawy to odciąga wiekami z tym muszę sie munprzypominac co chwile.

p19uqqmzk4ecto70.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, jak ja Was dobrze rozumiem...:-) pełna nadziei- przeżyjesz, wytrwasz, a później... Będzie ci smutno i przykro, że to wszystko się już skończyło , tak jak mi. Będzie ok:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócił o godzinie 6 rano przebral się i pojechał do pracy i jest bardzo obrażony z tego co widziałam ciężko będzie się pogodzić.

Zmieniając temat chyba mnie coś pobiera czujesię przeziebiona chyba czas brać jakieś witaminki. Dziś któraś chyba miała testować z tego co pamiętam ? :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania miała testować bo coś się u niej dzieje no i ja też miałam ale odpusciłam. dzis ostatni dzien brania duphastonu...zobaczymy kiedy @ przyjdzie

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc czekamy na wieści od Ani. Ja chyba testuję w poniedziałek tylko brak u mnie objawów cycki nie bolą a po ovu zawsze bolały nie wiem czy jest sens .

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:29

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to czekamy na wasze 2 kreski dziewczyny :) Ej jestem tak dumna z mojego męża że aż mnie rozpiera :) niby to sprawa oczywista, że powinien zrobić badania, ale serio.....przez tydzien nie tknął alkoholu, wszystkich wytycznych sie trzymał i nie marudził ani trochę że musi tam jechac:) pojechał dziś do PARENTSA sam (pytałam czy jechać z nim, ale stwierdził ze da sobie radę) i załatwił wszystko w 10 min, bo jak wyszedł to od razu zadzwonił ;)

Pytałam jakie tam warunki były to mówił, że był pokój z fotelem, umywalką, telewizorem, płyty dvd i gazety i że wszystko git. Wyniki mają być do tygodnia czasu, ale Pani powiedziała że zazwyczaj są wczesniej. Upoważnił mnie do odbioru, a jak będą wyniki to mają mu wysłać smsa ;)

Uf mam nadzieje, że wyjdą dobrze :)

antonna lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanko: olej z wiesiołka - zażywacie ? tabletki czy w płynie ? czy są jakieś efekty i po jakim czasie ? no i jakiej firmy i gdzie kupujecie ?

zastanawiam sie czy się tym nie wspomóc. niby nie narzekam jakoś bardziej na śluz ale czasami widze że mogloby być zdecydowanie lepiej w tej kwestii...

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika ja nie pomogę bo nie suplementuje się niczym ale brava dla Twojego męża pamiętam jak się martwilas ze nie poszedł jeszcze na badania :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wkurzalo mnie to :p bo odwlekal. Ale wreszcie zrobil co obiecal :) ja to juz mam taka liste supli na kolejny cykl ze glowa mała

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna nadziei, no to lykaj lekarstwa, żeby cię teraz żadne chorobsko nie rozlozylo:-)

Oficjalnie stwierdzam, że jak ktoś powie, że "ciąża to nie choroba" , to go pukne w łeb. Autentycznie, czuję się okropnie. Siedzę dziś w domu bo w nocy miałam rewolucję i nie wiem Sama ile nie spałam ale jak w końcu zasnelam i obudziłam się o 6, to byłam nieprzytomna.

Czy ja kiedyś jeszcze zjem normalnie???:-(:-(:-(

ex2bdf9hnbh57908.png

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa pozarazaj nas ta choroba :) Z chęcią to od ciebie zabierzemy :)

cookiemonster, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Pełna nadziei, no to lykaj lekarstwa, żeby cię teraz żadne chorobsko nie rozlozylo:-)

Oficjalnie stwierdzam, że jak ktoś powie, że "ciąża to nie choroba" , to go pukne w łeb. Autentycznie, czuję się okropnie. Siedzę dziś w domu bo w nocy miałam rewolucję i nie wiem Sama ile nie spałam ale jak w końcu zasnelam i obudziłam się o 6, to byłam nieprzytomna.

Czy ja kiedyś jeszcze zjem normalnie???:-(:-(:-(

Podobnie jest z okresleniem "urlop!!!!! macierzynski" - ale to jeszcze przed Tobą ;)

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa! Ciesz się, bo takie objawy oznaczają, ze wszystko jest super!!! pamiętaj ile nas tu jest, które chciałybyśmy tak się czuć...
    Pełna Nadziei - nie stresuj się, wesele to pal licho, ważne, żeby życie po weselu było piękne i żebyście nigdy nie zapomnieli dlaczego na to zdecydowaliście się:)
    Antonna, znowu idziemy prawie równo :)
    Kamika, brawo dla męża, czekamy na wyniki!
    Karola, jesteś już po? jak się czujesz?
    Inaaa, halo? kiedy ramadam się kończy?:)

Dziś dostałam wyniki kariotypów - prawidłowe i moje i partnera. Teraz patrzę na te pary chromosomów i próbuję doczytać o co chodzi jak niektóre są poskręcane, ale chyba poczekam na lekarza. Z autoimmunologią też próbowałam się zmierzyć, ale to tylko mnie to dobiło, więc na razie "cierpliwie" czekam na środę i czwartek.

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie- widzę, że i chromosomy nie mają przed Tobą tajemnic ;) dobrze, że z badań wyszły ok.

No właśnie, gdzie jest ina? Ech, pewnie gdzieś wyleciała na wakacje ? Albo coś się dzieje ciekawego u niej?

Właśnie zazylam Lacidofil i taki proszek z elektrolitami żebym się nie odwodnila. Przepraszam, że o takich obrzydliwych rzeczach pisze, ale ja już nie wiem co się dzieje. Mam sra### nawet po krupniczku którego zjadłam z kilkoma ziemniakami i marchewką. Ale jak byłam wtedy u lekarza i mówię, co mam brać na biegunkę na to on galy wywalił i się pyta jak to na biegunkę? Boże święty, mam mu tłumaczyć jak to wygląda? Nic prawie nie jem a przelatuje przeze mnie jak przez rurkę. Ale dziewczyny oczywiście jeśli chcecie, to ja wam wysyłam w pudełku te wszystkie bakterie i wirusy co mi siedzą i ktorych nie cierpię, ale zniose to, może będzie lepiej :-( a najgorsza w tym wszystkim jest teściowa, która po mojej każdej wizycie w wc pyta się, czy robiłam kupe no heeeeeelp czy ja na serio już nie mam nic prywatności w jej domu? Ps. Nie chcę mi się tam wracać, jestem u mamy w swoim pokoiku leżę na moim łóżeczku z moim ratlerkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:14

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz gorzej znoszę mieszkanie z tą kobietą.wiem, że ona chce dobrze. Ale naprawdę marnie jej to wychodzi. Naprawdę drażnią mnie wszelkie zapachy- zwłaszcza te z kuchni. To wiecie, co wczoraj wieczorem zrobiła? Usmazyla wątróbkę i nie zamknęła drzwi od kuchni. A dziś myla podłogę mopem z wodą, która stała tydzień w wiadrze. No ręce opadają. Żałuję, że nie zdecydowaliśmy się mieszkać u mnie , ale czasu nie cofnę, poza tym jeszcze kilka miesięcy i bd na swoim. Mam nadzieję że będzie zadko przyjeżdżać

ex2bdf9hnbh57908.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec.. beta 455,6,jestem w szoku i nie wierzę że to prawda. Cholernie sie boje..

ojejku, Rosolina, Ania001, antonna, cookiemonster, antylopaa, Sylwia_80, Pełna Nadziei, Lizzinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - gratulacje <3 wszystko będzie dobrze, nie ma innego wyjścia :)

• Rosolina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania!!! Wow super! Zdradź nam jak to zrobiłaś :) jakies specjalne zalecenia? Hahah
    Antylopa.. O fuj woda z tygodnia? To tak sie da?
    Cookie.. dobrze, ze wyniki sa w porządku, na pewno cos doradza. Trzymam kciuki.

p19uqqmzk4ecto70.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:29

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ