Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania jesteś naszym watkowym cudem testy nie wychodzą a jednak jest ! Co Cię skłoniło do bety jeśli testy negatywne ? Rozumiem ze skałą @ ale czy było coś jeszcze?
I mam pytanie odnośnie siebie jutro mam 9 dpo czy warto testować ? Bo już mnie ponosi -
Hej jestem po zabiegu nie życze tego nikomu w czwartekrano dali mi tabletke poronna o 13 lekkie skurcze w piatek rano nic się jeszcze nie działo ne miaąłm rozwarcia dali 2 tabletke i zacza sie horror ból taki że wyskrobałam dziure wścianie masakra na szczeście był fajny lekarz i mimi małego rozwarcia odoł oksytocyne i zrobił zabieg po nim żadnego bólu spałam 20 min czuje pustkę ale zyć musze dalej pozegnałam sie z maluszkiem na sali zabiegowej i pozwoliłam mu odejść dzis puścili mnie do domu ale jutro musze jechac po tabletke z imunoglobioną bo mamy konfliktserologiczny i na 80 procent to właśnie jest ina pojego poronienia juz nie krwawie mam czekac do okresu i mamy zielone swiatło mamy 90% szans że namsie uda za 1 razem trzeba wierzyć
Ania wielkie gratulację dbaj o siebnie i maluszka -
hej Wam.... ale ja jestem głupia . Zrobilam dziś test (tym razem pepino), bo drugi dzien bez dupka, temp poszla lekko w gorę, @ nic nie zapowiada, a piersi spuchnięte okropnie... no i co ? negatyw ! bez najmniejszego cienia.... ah jak widac nie ucze sie na błędach i dalej glupio te testy robie