Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Ja też widzę !!!!!!!! Leć na betę !! Ale już !!!
Dziewczyny, miałam testować jutro, ale II kreski u mnie to chyba by było za dużo szczęścia jak na jeden wątek :>
Sylwia jak to nie ma ciągu temperatur? Tak się staram i mierzę w tym cyklu, a Wam się ciągle mój wykres nie podoba xD W niedzielę nie zmierzyłam - przyznaję, ale to dlatego, że zapomniałam zabrać termometr do teściów -.-
A Ty cwaniaro, bo niedawno chyba uzupełniłaś poniedziałkową co?
No to tym bardziej pieknie to wyglada, Ty testuj jutro, nigdy za duzo dobrych wieści w jednym watku. Po lawinie nieszczęść czas na lawinę szczęścia!antonna lubi tę wiadomość
-
Pełna Nadziei pięknie !!!! Cienie to nie są tylko blade kreski Lecz sie kochana domowymi sposobami i odpoczywaj :* Bedzie dobrze
Antonna Ty też testuj Szczęścia nigdy za wiele
A mi przyszły testy owu Dziś 2 dc wiec jeszcze pare dni i zacznie szukać owulacji -
A u mnie JAJA JAK BERETY. dzwonil do mnie przed chwila ordynator oddzialu ginekologicznego w tucholi i sie pyta czemu mnie nie ma jeszcze na oddziale. Bo przeciez docent mnie zapisala na histeroskopie i nikt!!! mnie nie powiadomil. A ja dzis mam sonhisterografie w klinice.(cos jak histeroskopia tylko ze nie kamere sie wprowadza a plyn) Masakra. Ktos dostanie w klinice po dupie za to. Jeszcze takie zdziwione,ze ja nic nie wiem-ale to nikt do pani nie dzwonil? Nosz kuzwa!! Szybki telefob do docenta i stwierdzil,ze mam przyjechac i zrobi to Sis i sprawdzi czy to wystarczy czy jednak histeroskopia jest potezebna. Szczerze Wam powiem dziewczyny,ze rece mi opadly i mam dosc. Wszystko zwiazane ze staranie u nas o dziecko konczh sie "czyms" i ciagle jest transfer odwlekany. Wybaczcie,ale juz nie mam komu o tym gadac
Maz tex sie wkurzyl.
-
Pelna Nadzieii czekamy na dalsze informacje!! Sciskam kciuki
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/7235dd597fd05119
Ten test zrobiłam teraz, tylko przez dwie godziny do testu nic nie piłam. Nie wytrzymałam. Na żywo wygląda jak cień ale mimo wszystko o wiele jaśniejsza niż rano i te plamienia co to może oznaczać waszym zdaniem?
Wiem że trolluje strasznie ale bardzo sie stresuje . -
nick nieaktualnyPełna Nadziei wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/7235dd597fd05119
Ten test zrobiłam teraz, tylko przez dwie godziny do testu nic nie piłam. Nie wytrzymałam. Na żywo wygląda jak cień ale mimo wszystko o wiele jaśniejsza niż rano i te plamienia co to może oznaczać waszym zdaniem?
Wiem że trolluje strasznie ale bardzo sie stresuje .
Nic nie znaczy!!!! Zóób z porannego + albo weź profilaktycznie duphaston albo idź do gina
Będzie dobrze!!! -
nick nieaktualnypolly8725 wrote:A u mnie JAJA JAK BERETY. dzwonil do mnie przed chwila ordynator oddzialu ginekologicznego w tucholi i sie pyta czemu mnie nie ma jeszcze na oddziale. Bo przeciez docent mnie zapisala na histeroskopie i nikt!!! mnie nie powiadomil. A ja dzis mam sonhisterografie w klinice.(cos jak histeroskopia tylko ze nie kamere sie wprowadza a plyn) Masakra. Ktos dostanie w klinice po dupie za to. Jeszcze takie zdziwione,ze ja nic nie wiem-ale to nikt do pani nie dzwonil? Nosz kuzwa!! Szybki telefob do docenta i stwierdzil,ze mam przyjechac i zrobi to Sis i sprawdzi czy to wystarczy czy jednak histeroskopia jest potezebna. Szczerze Wam powiem dziewczyny,ze rece mi opadly i mam dosc. Wszystko zwiazane ze staranie u nas o dziecko konczh sie "czyms" i ciagle jest transfer odwlekany. Wybaczcie,ale juz nie mam komu o tym gadac
Maz tex sie wkurzyl.
Polly, no ale na czym teraz stoicie? Co dalej? -
Hej juz po jestem. Zrobili mi badanie i sie okazalo,ze nie ma zadnych przeciwskazan do transferu!!!! 12.05 jedziemy na wizyte i juz wszystko powiedza co i jak z transferem. Jestem mega szczesliwa. Jakbt mi ze 100 kilo ubylo. Jutro Wam dopisze reszte bo mnie strasznie brzuch boli i chyba jakowody bo tam plyn tez poszedl. Branoc
Sylwia_80, antylopaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny