Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Karola tak mi przykro, że przez to przeszłaś Oby teraz już było tylko lepiej !!!
kamika chyba wszystkie tu takie jesteśmy z tymi testami
Dziewczyny, mam wynik progesteronu: 26.82 ng/ml (badane 7 dpo). Co myślicie? Czy to nie za dużo? :o
Antonna, życzę Ci, żeby to była ciąża, ale ja np w poprzednim cyklu miałam tez ponad 21 . Jedno jest pewna. Jesli to nie ciąża, to nie potrzebujesz suplementacji, wiec i tak jest dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, powiem Wam, ze w ten weekend moje dziecko tak mi dało popalic, ze zaczęłam sie zastanawiac czy ja mam siłę na drugie??? Albo czy to nie jest za wcześnie? Kurcze, naprawdę zaczęłam miec wątpliwości...Zresztą, mój maż chyba też.
Młoda dopiero co skonczyła 1,5 roku a juz zaczyna sie chyba powoli bunt 2 latka! Gówniara mała . Do tego ząbkowanie i cala reszta...czasem nie mam siły na nic i marzę tylko o tym, zeby sie legnąć na łóżku. A jak pojawi sie drugie? Córa będzie potrzebowala jeszcze długo mojej uwagi. Zajmuje mi cały mój wolny czas...może to jeszcze nie czas na drugie dziecko? Może by poczekać jeszcze chwile? Ostatnio pogadaliśmy o tym i zastanawiamy się, czy nie przełożyc tych naszych staran na po wakacjach. Wtedy jakby sie udało, to jak sie pojawi drugie dziecko młoda będzie miała skonczone 3 latka, być może wtedy będzie łatwiej? Teraz nie wyobrażam sobie jak to miałoby być z dwójka maluchów. No i takie moje rozkminki weekendowe. Poza tym za miesiąc lecimy na wakacje, i chyba wolałabym je spedzic bez mdłości, za to z kieliszkiem drinka w ręku opalając sie nad basenem .
Ufff, musiałam to z siebie wyrzucić -
Kochana ja tez mam obawy z trzy latkiem w domu. Ale dolicz 9 miesiecy. Bedzie starsza dasz rade. A pozniej? Pozniej oduczysz sie pieluch i wstawania i w ogole ciezko bedzie. Jedno do przwczkola drugie jesc chce, gdyby nam sie wczesniej udalo byly by blizniaki 1,5 lat mlodsze od syna ale niestety musimy nadal sie starac i juz sie zastanawiam czy syn nie jest za duzy i czy chce na pewno bawic sie pieluchami i rozdwajac. Z nim do przedszkola rano ubierac oboje jechac wracac karmic..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNo własnie, najgorsze jest to, że człowiek szybko się rozleniwia...
Moje dziecko zaczęło przesypiac noce jak skonczyła 3 miesiące, wiec szybko mnie przyzwyczaiła do wygody. Do roczku miałam naprawde relax
Ostatnio tak sobie pomyslelismy, że w sumie to wygodnie nam z jednym dzieckiem
Z dwójka to zawsze wszędzie wyprawa, z jednym jest zdecydowanie łatwiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantonna wrote:No wiem Sylwia, że to nie oznacza ciąży :> Już ochłonęłam i wrócił mi zdrowy rozsądek Ale tak jak piszesz, przynajmniej wiem, że nie muszę tego suplementować. Zostało mi tylko zbadać męża i jeśli u niego będzie ok to postaram się bezstresowo jeszcze starać do roku czasu Ciekawe co Tobie wyjdzie z tego badania. Daj koniecznie znać :>
Ania-nowa czekamy na wyniki bety !!!
Pełna Nadziei jak tam testowanie?
Antonna- ale może oznaczać ciąże
Poza tym widzę Twój wykres...tzn nie ma ciągu temperatur :p, ale to co widzę prezentuje się zacnie . Kiedy test? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To testy apteczne nigdy mi czegoś takiego nie pokazały po zrobieniu testu na świeżo kreska byla szeroka i bladziutka ale lekko różowa a to drugie zdjecie wyrazniejsze jest po wyschnieciu testu po dobrych dwoch godzinach od zrobienia go. Miałam wogole dzis nie testowac to 10dpo jestem mega chora ledwo mowie do tego czuje sie jak na @ tylko WOGÓLE nie bola mnie cycki a na @ zawsze bolaly jedyne to co jest dziwne to te cycki .