Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lizzinka mąż wciąż może mieć szansę zostać ojcem biologicznym, tylko nie będzie to takie proste jak przy poczęciu naturalnym. Jeśli w jądrach są plemniki to można ich użyć do in vitro tylko trzeba je pobrać operacyjnie. Wtedy nie robi się zwykłego in vitro, tylko IMSI, w którym embriolog sam wstrzykuje plemnik do komórki (u nas anrolog mówił, że też tylko IMSI wchodzi w grę). Dziewczyny w dziale Męskie Sprawy zawsze pozytywnie wypowiadały się o dr Wolskim z Warszawy. Wiem, że to daleko, ale może warto umówić się do niego na spotkanie i on Wam o tej biopsji opowie i wtedy się zastanowicie co dalej. Możesz też opisać sytuację na wątku Ani_84, w grupie zawsze raźniej, a dziewczyny tam mogą Ci dużo podpowiedzieć. Bardzo Wam współczuję, że musicie przez to przechodzić Życie jest bardzo bardzo niesprawiedliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 10:53
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
lizzinka przykro mi ale jeszcze zaświeci dla Was słoneczko zobaczysz bedzie dobrze ja w to wierzę
inna u mnie to samo szlak mnie trafia na każdym kroku wszystko mnie wkórwia a jeszcze w srodę mamy gości moi rodzice i siostrzenica bedzie u nas na noc Boże daj mi siły bym ich nie pozabijała na dodatek córa ma imieniny w srode a mąż 40 masakra jakiego starego mam meza planuje robic pierwszego siekaca w srodę może bedzie prezent dla meza ale jeszcze nikomu nic nie mówie nawet męzowi wsiskam kity że na pewno sę nie udało chociaż wczoraj stwierdził ze mi cycki urosły a dziś jak się uboerałam to spytał co mi jest że na cyckach mam tyle zyłek hmm zobaczymy brzuch mnie popolewa jak na @ ale mniej mam delikatne zawroty głowy i śpie wszedzie gdzie popadnie no i te cycki bola jak cholera zobaczymy nadzieji sobie nie robie bo po co -
Lizz, a jak ty rozpatrujesz kwestie z nasieniem dawcy? Jeżeli jest już wstepna zgoda męża, może warto żebyś i ty to kiedyś wzięła pod uwagę? Oczywiście nie musisz teraz. Najpierw można walczyć wszelkimi dostępnymi sposobami , nie chce mi się wierzyć, że ani jednego plemniczka nie znajdą?
Udało się w cyklu
-
Ja zrobiłam siku na patyczaka w niedziele i biel jakich mało heheh okresior na dniach moje drogie panie! Świata my nie zawojowali hehehe ! Ale może bedzie chorwacyjne bobo? haha
-
Lizz na pewno znajda jakies dzielne żołnierze ! :* ! Będe się za Ciebie modlić kochanie bo ostatnio moim przyjacielem jest różaniec i sprawia cuda. Zadziwia mnie ! Uszy do góry ! Trollinki zawsze znajdą rozwiązanie !
-
Lizzinka wrote:Ma szansę, jeśli w ogóle w trakcie biopsji cokolwiek znajdą. A niestety takiej pewności nie ma, bo plemniki mogą nawet do in vitro się nie nadawać wstępnie wiem co i jak, ale nie chce mi się nawet w temat zagłębiać
nie wiem skąd jesteście ale bardzo dużo bezplemnikówek w tym i my jezdzimy do dr Wolskiego do Novum jest naprawde dobrym specjalista plus onkologiem wiec jest bardzo wyczulony na zdrowie męzczyzny a dwa dobrze ocenia sytuacje
ale do niego warto uderzyć juz z genetyka hormonami usg i markerami - jako jedyny w Polsce robi biopsje otwarta czyli najpierw mapuje jadra gzie są skupiska spermatogenezy i wtedy pobiera z danego sektora jader
tle ze ta metoda jest droga zwykła biospja 1000-1500 , mTESE która dr robi 10 tys
Trzymam kciuki za wspólna decyzje i życze dużo siły -
Inaa właśnie mi uswiadomilas ze tak naprawdę od kad zaszlam w ciążę ani razu na nikogo nie nakichalam by zarazić. A tym bardziej jak mogłam zapomnieć o moim jedynym wątku na którym się udzielam. Więc wszystkie trolliny łapcie te wirusy zarazajcie się !
$$$&&&&&$@'!!&$&@ !!!!! -
Inaa przykro mi z powodu testu :*
Ja ostatnio mam humory jak kobieta w ciąży. Ciągle mi się płakać chce :> Sama dla siebie jestem męcząca I dziś się dowiedziałam, że moja babcia ma tyłozgięcie macicy, moja mama ma tyłozgięcie macicy i moja młodsza siostra też (i to jeszcze jakoś w lewą stronę - wczoraj miała kolposkopię i jej to wykryli). Czyli najprawdopodobniej ja też mam :o Chyba o takich rzeczach powinna mi mama powiedzieć, że jest taka możliwość, co nie ?!
Pełna Nadziei łapię Twoje wiruski i liczę, że zaciażę w tym już 11 cyklu starań...👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny, gdzie mogę wrzucić wyniki badań hormonalnych tak by ktoś mądrzejszy ode mnie wypowiedział się na temat badań? Wizytę u gina mam dopiero za miesiąc a wyniki nie są w normiestarania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶