Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa ... zazdrooooooo !!!
My mam nadzieje, że w tym roku też poczujemy jakieś kopniaczki ( oby nie od losy tylko dzidziusiowe kopniaczki ) !
Stara bieda powiadasz, nie ma co ! Trzeba się brać do roboty hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 13:24
-
Hah a opowiem Wam mój dzisiejszy zwariowany sen, który doprowadził mnie do płaczu
Śniło mi się, że brałam ślub z moim mężem i coś mi w jego zachowaniu podpadło i po ślubie powiedziałam, żeby powiedział mi prawdę, bo mi się wydaje, że on jest gejem (oczywiście w realu na 100% jest hetero xD). No i powiedział, że tak, że jest gejem. Na co ja JAK TO i dlaczego mimo tego wziął ze mną ślub. To powiedział, że się bał przyznać. To zapytałam, czy on mnie w ogóle kocha. I wtedy zupełnie jakby się zmienił jego charakter zrobił się taki dziwny i chamski i powiedział, że mnie nie kocha, że przez te wszystkie lata udawał i że dziecka też nie chciał i przez te miesiące starań smarował się olejkiem kamforowym (wtf ?!) i to powodowało, że do ciąży nie dochodziło...
I w ten oto sposób zaczęłam zanosić się płaczem i aż się z wrażenia obudziłam i byłam cała we łzach Dopiero po chwili do mnie dotarło, że mąż śpi obok i że to był tylko sen i na pewno on nie jest gejem haha
No ale rano jak już wstaliśmy kazałam mu siebie zapewnić, że na pewno wszystko jest ok i że mnie kochaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:13
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Postaram się ją daaaać bo mam jej duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo :* !!!!
Pełna Nadziei , a jak przeczuwasz? Kto siedzi w brzuszku?
Kto jedzie w sierpniu na wakacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:19
-
hahaha nie zapomnij poszukac olejku kamforowego hahahahhahaha co kolwiek on powoduje hahahah ! Ale sen !
Mnie to się ostatnio śni ta walnięta budowa, na która nie umiemy jakoś dostać kredytu , a już jestesmy oficjalnie bezdomni ( mieszkanie sprzedane) Ajć -
Już jest wybudowany i stoi w stanie deweloperskim ! Jednak nie jest odebrany wiec banki traktuja go jako budowa. Nie myśleliśmy o żyrantach bo chcemy sami otrzymac kredyt. Już jeden bank nam przyznał ale zażyczył 70 000 wkładu własnego i zamiast 50 000 tak jak chcielismy na dokonczenie to stwierdził ze msimy tam włożyć 100 000 . Czekamy na odpowiedzi z innych banków eh
-
Czekam na @ bo zapomnielismy się i w owu było serduszkowanie bez zabezpieczenia ojć. I chyba psychika mi zaczęła świrować bo dzisiaj jestem tak spiaca i bez energii jak w naszym szczesliwym cyklu. Wszystko byłoby okey, ale za 4 tygodnie urlop w Chorwacji i tam chciałam sie dopiero zaczac starac. Fiu fiu
-
Inaa na początku czułam ze będzie chłopiec ale tak miałam ciężkie objawy wymioty i omdlenia masakryczne samopoczucie schudłam nawet 4kg więc teraz myślę ze to przez dziewczynkę bo moja koleżanka ma chłopczyka i czuję się świetnie oczywiście wiem ze to tylko mity ale troszkę mieszają w głowie. Mąż bardzo chcę chłopczyka i uważa ze wlasnie on jest w brzuszku niech będzie zdrowe i szczęśliwe to najważniejsze
Super Chorwacja ! Jak ja bym chciała wyjechać gdzieś na wakacje a Chorwacja jest cudowna -
witajcie kochane inaa super że jesteś
U mnei dziś biel na teście owu nawet cienia nie ma więc chyba waktycznei owu była tego 15 dc zobaczymy okaże się 7 sierpnia jak na razie delikatnie kuje mnei prawy jajnik ale nie cały czas i nie mam już takiej ochaty na seksik jak jeszcze przed wczoraj ale meza bym jeszcze bzyknęła -
No to Karola może już faktycznie po owulce !
Pełna Nadziei ... moja sąsiadka, ta która równocześnie ze mną zaszła w ciąże też miała okropne wymioty i - będą mieli dziewuszkę wiec może coś w tym jest . Ciekawe czy potwierdzisz tą teorię -
Też jeszcze nie znam płci. We wtorek mam wizytę, usg polowkowe- musi być widać do cholery. Narazie kupowałam rzeczy o neutralnych kolorach ale mimo wszystko chciałabym już czuć się w jakiś sposób nakierowana.
Antonna, uwielbiam zapach kamfory;)
Nie mówcie nic o Chorwacji, bo mi będzie przykro, że w tym roku tam nie pojadę.;(
A co do płci jeszcze, to już teraz zglupialam, miałam od początku przeczucie, że to baby girl, ale teraz już taka pewna nie jestem, więc poczekam na wtorek. Oczywiście jest mi obojętne , co będzie a i małżonek będzie zadowolony, chociaż chyba z przewagą na dziewczynkę, tak jak większość w mojej rodzinie by chciało.
Dziewczyny miłego dnia;)
Udało się w cyklu
-
Antylopa ty we wtorek wizytujesz ja w czwartek. Daj znać jak będziesz już wiedziała co się tam wyklulo ja jeszcze nic nie kupiłam ale będziemy robić mały remoncik a po wizycie jak będę wiedziała czy dziewczynka czy chłopak to wezmę się za zakupy. Wczoraj poczułam takie pęknięcie w dole brzucha nie wierzę czy to już maleństwo ?
Cieszę się bo już jakiś czas nie wymiotuje brawa się należą ! -
witajcie dziewczyny u mnei testy juz pokazują tylko biel więc chyba faktycznie wtedy była owu zobaczymy ja od 2 dni spie wszedzie gdzie popadnie dzis spałąm do 9 i maz mnie na siłe wywalał z łózka bo jechaliśmy do tesciowej do hospicjum mam dziwne zawroty głowy ale to pewnie przez ta temperaturę bo w pokoju mamy 28 stopni zobaczymy jak bedzie dalej czas pokaze