Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny za kciuki! Poziom schizy level high, zauważyłam syfka i już panika, bo przecież przed okresem syfy się robią, brzuch boli, a mam jeszcze zajęcia przed wizyta i po. Wizyta na 17. Do tego cały czas mamy robotników w domu i syf jest taki, że chyba zapłacimy komuś za posprzątanie, bo to jest taka robota, że masakra.
Karola, mnie tez testy owu często wychodzą, tzn blada kreska, ale to jest do wytłumaczenia, ponieważ LH jest zawsze obecne w organizmie, więc może tak być, że kreseczka jest cały cykl:)
Kamika, ja rozumiem punkt widzenia Twoich rodziców, ale też jestem pewna, że bardzo się ucieszą
Inaa, buziak na rozchmurzenie!
Rosolina teraz Twoja kolej na hsg -
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Dzięki Dziewczyny za kciuki! Poziom schizy level high, zauważyłam syfka i już panika, bo przecież przed okresem syfy się robią, brzuch boli, a mam jeszcze zajęcia przed wizyta i po. Wizyta na 17. Do tego cały czas mamy robotników w domu i syf jest taki, że chyba zapłacimy komuś za posprzątanie, bo to jest taka robota, że masakra.
Karola, mnie tez testy owu często wychodzą, tzn blada kreska, ale to jest do wytłumaczenia, ponieważ LH jest zawsze obecne w organizmie, więc może tak być, że kreseczka jest cały cykl:)
Kamika, ja rozumiem punkt widzenia Twoich rodziców, ale też jestem pewna, że bardzo się ucieszą
Inaa, buziak na rozchmurzenie!
Rosolina teraz Twoja kolej na hsg
Btw- mam jednego duzego na brodzie , choc na co dzien zero problemów ze skóra na szczęście. -
Gdzieś kiedyś czytałam, że krostki na brodzie wychodzą na owulację. Jeśli jest po prawej stronie brody, to owulka była z prawego jajnika, a jak z lewej to z lewego I w sumie u mnie się to sprawdza haha (potwierdzone USG)
Cookie no to o 17 będę trzymać mocno kciuki za zarodek! A tymczasem trzymam kciuki, żebyś nie zemdlała z nerwów👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dzieki dziewczyny na Was zawsze moge liczyc :* pewnie macie racje niepotrzebnie tworze w głowie czarny scenariusz:) i moi i meza rodzice beda super dziadkami i prawdziadkow tez jeszcze trollinka pozna
Cookie ja tez mam pryszcze! Ostatnio moslam troche problemow z cera ale juz bylo lepiej. Pewnego dnia twarz juz sluczna a kolejneho na brodzie taki wulkan ze do polowy ciazy sie go nie pozbede:p
Zaraz masz wizytę Ja jutro o 10:30 -
Kamika bedzie dobrze, rodzice napewno sie uciesza
Cookie czemaky na wiesci z wizyty -
kamika23 wrote:Cookie czyli tylko 5 dni różnicy co do wieku z ostatniej miesiączki tak ? Jeśli lekarz mówi że jest ok to super Kiedy kolejne USG ?
-
Cookie takie dobre wiadomości to miód na moje serce Jak tam mężulek? Uspokojony po wizycie? To teraz macie długie 2 tygodnie czekania i wtedy to już serduszko powinno być, nie?
kamika to teraz Twoja kolej na dobre wieści z wizyty A Cookie po prostu na suwaczku ustawiła, że ostatnia miesiączka była kilka dni później niż naprawdę, więc licząc od OM dziś by miała 6t1dc. A przynajmniej tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:59
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Cookie takie dobre wiadomości to miód na moje serce Jak tam mężulek? Uspokojony po wizycie? To teraz macie długie 2 tygodnie czekania i wtedy to już serduszko powinno być, nie?
kamika to teraz Twoja kolej na dobre wieści z wizyty A Cookie po prostu na suwaczku ustawiła, że ostatnia miesiączka była kilka dni później niż naprawdę, więc licząc od OM dziś by miała 6t1dc. A przynajmniej tak mi się wydaje -
kamika23 wrote:No ja według miesiączki też mam 6t1d, tyle że u mnie owu mogła być jeszcze później niż u Ciebie Cookie, więc się obawiam czy ja zobaczę chociaż pęcherzyk. Aj jakoś marnie widzę tą wizytę
Antonna, mój po wizycie zadowolony, ja czuję lekki niedosyt, ale w sumie skoro gin twierdzi, że ok póki co, to tego się trzymam. Dostałam zlecenia na szereg badań i euthoryx na TSH, które mocno podskoczyło. Powoli mam bromka odstawiać. Kawę jak najbardziej mogę pić, bo ciśnienie będzie spadało - dziś mi mierzył i było ok 100/70. -
Cookie więc teraz na chwilkę głęboki oddech weź i nie spinaj się :)Ja się bardzo cieszę z takich wieści, już niedługo będzie piękny zarodek widoczny i serducho zabije jak dzwon
Kamika Ciebie też sie to dotyczy trzymam kciuki za wizytę jutrzejsza