Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie pomyślałam, że test ciążowy sie robi w dniu spodziewanej miesiączki albo później. U mnie wyglada to tak, że mój termin już minął ale od owulki minęły 3 dni. Dziś mam 29 dc(!). Jeśli nie dostanę @ to mogę testować 10dpo czyli to będzie 23.11. Sylwia i Inaa Wy spodziewacie sie wtedy @ Więc może nie będzie u żadnej z nas?? Tak sobie tłumaczę he
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Cookie to Ty też taki niskociśnieniowiec jak ja ? U mnie normą jest 90/60 a po kawie czasami się uda że do 110/70 skoczy ale zazwyczaj też jest niżej... ;P
-
Cookie super wieści, za 2 tyg napewno będzie piękny zarodek i może już serducho będzie biło
Kamika u Ciebie napewno też będą jutro wspaniałe wieści po wizycie.
Cieszę się, że u Was się dobrze wszystko dzieje. -
Polly tak... niby 22/23.11 , ale ja to spisuje na straty bo już mi się pryszcze robią, a z tego co pamietam to w tamtej ciąży nie miałam ich hehe ! Więc ja sobie tu samotnie posiedzę, ale u Was nie ma być @ !
Cookie gratki !!!! Cudny widok.. ja nie zdarzyłam wziąć męża, bo chciałam zeby serduszko uslyszał... niestety
Trzymam kciuki za Was -
Witajcie kochane gratuluję super wizyt ja odpuszczam nie będę pisać czasami was będę czytać . Końcowa roku nie jest dla nas łaskawa mamy już wszytkiegondosyc wczoraj o 5 rano zmarl teść takiej jazdy nie widziałam jeszcze nie Przeżyłam inne życzę nikomu teść zmarl sam w domu nie wiadomo na co była policja prokurator Kryminalni normalnie jak w filmie przesłuchania masakra i najprawdopodobniej czeka nas przeprowadzka domstarego mieszkania niby plus bo jest to nasze mieszkanie jesteśmy tam zameldowani ale fakt ogromnego remontu inyego że tam tesciu zmarl mnie przeraża mąż straciłam oboje rodziców w ciąży 3 miesięcy trzyma sie bo nie ma wyjścia ma mnie julkemi siostrę dlatego teraz wiem że będziemy walczyć o rodzeństwo gdyby mąż nie miał siostry byłby już sam dlatego tak ważne jest rodzeństwo dla naszej kulki by w przyszłości nie była sama . My musimy sie pozbierać co z jednej straty się podniesiemy to za chwilę jest kolejna mamy dość teść był chamem i jak na razie nie zrobiłam anioła jednej łzy ale łatwo nie jest .... Od stycznia zaczynamy nowe mam nadzieję leprze życie bo gorzej juzmhyba być nie może ....
-
nick nieaktualnypolly8725 wrote:Tak sobie pomyślałam, że test ciążowy sie robi w dniu spodziewanej miesiączki albo później. U mnie wyglada to tak, że mój termin już minął ale od owulki minęły 3 dni. Dziś mam 29 dc(!). Jeśli nie dostanę @ to mogę testować 10dpo czyli to będzie 23.11. Sylwia i Inaa Wy spodziewacie sie wtedy @ Więc może nie będzie u żadnej z nas?? Tak sobie tłumaczę he
Ale ja moge nie dostać @ 23 ze względu na to, ze tak naprawde to 1 cykl po poronieniu, bo takim kompletnym oczyszczeniu i wyzerowaniu bety. Ten 23 to u mnie umówny termin. No ale tak to do konca miesiąca to juz powinna być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Gdzieś kiedyś czytałam, że krostki na brodzie wychodzą na owulację. Jeśli jest po prawej stronie brody, to owulka była z prawego jajnika, a jak z lewej to z lewego I w sumie u mnie się to sprawdza haha (potwierdzone USG)
Cookie no to o 17 będę trzymać mocno kciuki za zarodek! A tymczasem trzymam kciuki, żebyś nie zemdlała z nerwów -
Sylwia_80 wrote:Ja mam syfa na lewej stronie i owulka była z lewego jajnika :p. Sorrry, antonna, obaliłam mit . Ale po prawej miałam zimno , to moze to sie sprawdza?
Jeśli miałaś po lewej i z lewego jajnika to potwierdziłaś teorię Zimno się nie liczy👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Witajcie kochane gratuluję super wizyt ja odpuszczam nie będę pisać czasami was będę czytać . Końcowa roku nie jest dla nas łaskawa mamy już wszytkiegondosyc wczoraj o 5 rano zmarl teść takiej jazdy nie widziałam jeszcze nie Przeżyłam inne życzę nikomu teść zmarl sam w domu nie wiadomo na co była policja prokurator Kryminalni normalnie jak w filmie przesłuchania masakra i najprawdopodobniej czeka nas przeprowadzka domstarego mieszkania niby plus bo jest to nasze mieszkanie jesteśmy tam zameldowani ale fakt ogromnego remontu inyego że tam tesciu zmarl mnie przeraża mąż straciłam oboje rodziców w ciąży 3 miesięcy trzyma sie bo nie ma wyjścia ma mnie julkemi siostrę dlatego teraz wiem że będziemy walczyć o rodzeństwo gdyby mąż nie miał siostry byłby już sam dlatego tak ważne jest rodzeństwo dla naszej kulki by w przyszłości nie była sama . My musimy sie pozbierać co z jednej straty się podniesiemy to za chwilę jest kolejna mamy dość teść był chamem i jak na razie nie zrobiłam anioła jednej łzy ale łatwo nie jest .... Od stycznia zaczynamy nowe mam nadzieję leprze życie bo gorzej juzmhyba być nie może ....
-
U mnie wieści takie sobie. Pęcherzyk jest w macicy ale pusty i za mały aby obliczyć wiek ciąży - ma 5,86 mm. Lekarz mówił że na ten czas już powinien być zarodek. Ale kazał przyjść za 2 tygodnie i mieć nadzieję, że natura wszystko dobrze poprowadzi....Badań żadnych nie zlecał, zalecenia i leki zostają bez zmian.
-
Sylwia_80 wrote:Polly, wspaniałe te Twoje wyliczenia :p
Ale ja moge nie dostać @ 23 ze względu na to, ze tak naprawde to 1 cykl po poronieniu, bo takim kompletnym oczyszczeniu i wyzerowaniu bety. Ten 23 to u mnie umówny termin. No ale tak to do konca miesiąca to juz powinna być -
Kamika kurde musi być dobrze, nie wyobrażam sobie inaczej.
-
Karolina przykro mi. Wierzę, że następny rok będzie dla Was lepszy.
-
Karola, o zmarlych powinno się mówić dobrze, albo wcale, więc przemilcze, bo pamiętam, co pisałaś na temat teścia, niemniej składam kondolencje.
Może jak się przeprowadzicie, to coś zaskoczy, zajdziesz jeszcze w ciążę? Nie poddawaj się!
Ja wczoraj wróciłam ze szpitala, coraz częściej dopadaja mnie skurcze przepowiadajace, mała jest już tak nisko, że boli, ledwo chodzę, staram się leżeć i nie przemeczac. Mamy już w domu skrecony narożnik i dziś spędzam pierwsza noc we własnym domu. Ten dzień nastąpił. Aczkolwiek jeszcze jest dużo do zrobienia. Mam nadzieję że zdążę z najważniejszymi rzeczami do porodu, bo ten już czuję , zbliża się szybciej niż bym przypuszczała. Trochę zaczynam się bać.
Udało się w cyklu