Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba Inaa może Cie dodać
-
Sylwia musisz do kamiki napisać imie i nazwisko, to Cie doda
-
nick nieaktualny
-
hmhm Inaa, nie pomogę bo nie widzę wykresu, a u mnie to góry i doliny. Normalnie mount erverest
Oby sie okazało,że to taki bezowulacyjny jak u Elficzki i Cookiecookiemonster lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Kamika, zdajesz te testy wzorowo na gołe oko widać, ze pięknie rośnie
Cookie, Ty juz na wizytę czekasz no nie? Nie powtarzasz bety juz? I dobrze :*
Sylwia, ciągle trzymam za Was kciuki, musi się udać
kamika23, ojejku lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Nie, nie powtarzam, dziś zrobiłam TSH, ft4 i aTPO wg zaleceń endo i tyle. Bety celowo nie zlecałam, za dużo mnie to stresu kosztuje, a wszędzie jest napisane, że przy becie powyżej 1000 to już należy opierać się na obrazie USG. W środę idę, mój idzie ze mną, boi się, że jak będzie coś nie tak, to nie chce, żebym została z tym sama...
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Nie, nie powtarzam, dziś zrobiłam TSH, ft4 i aTPO wg zaleceń endo i tyle. Bety celowo nie zlecałam, za dużo mnie to stresu kosztuje, a wszędzie jest napisane, że przy becie powyżej 1000 to już należy opierać się na obrazie USG. W środę idę, mój idzie ze mną, boi się, że jak będzie coś nie tak, to nie chce, żebym została z tym sama...
A co ten Twój wygaduje????
On będzie tam tylko po to, żeby trzymać Cię za rękę i cieszyć się razem z Tobą -
Eh ja mam kochane mieszane uczucia ... stwierdzam pierwszy raz u siebie cykl bezowulacyjny ... bo dzisiaj jakiś masakryczny spadek temperatury mimo poźniejszej godziny i szukania termometru . No cóż - może uda się w grudniu tak na prezent - fajnie by było hehe
-
inaa wrote:Eh ja mam kochane mieszane uczucia ... stwierdzam pierwszy raz u siebie cykl bezowulacyjny ... bo dzisiaj jakiś masakryczny spadek temperatury mimo poźniejszej godziny i szukania termometru . No cóż - może uda się w grudniu tak na prezent - fajnie by było hehe
Ja się zastanawiam jak to teraz będzie w tym miesiącu, czy będzie owu. Nie mam kiedy do gina lecieć -
hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Dostałam Letrox 50 ug jedna tabletka rano 30 min przed sniadaniem. Zbadano mi ft4 (wynik do 24 h) po wyniku skontaktują się czy dawka zostaje ta sama czy bedzie większa. Za miesiąc mam zlecone TSH i ponowną wizytę. Jak nie będzie terminu to mnie przyjmie na wizytę dodatkową (wszystko w ramach abonamentu). Poza tym stwierdzila że mam nie brać tego jodu Kelp, tylko kupić albo ten Summavit D co mi gin polecała albo Pregna Plus (no to kupiłam pregne bo ma jeszcze kawasy DHA).
Mówiła, żeby się nie martwić, bo z poprzednich wyników tsh, ft3,ft4, antyTPO i USG wynikało że nie mam chorej tarczycy, tylko jest ona mała i wytwarza za mało tego hormonu jak na potrzeby ciąży, więc tabletki wspomogą tarczycę i bedzie dziecko mogło dalej ze mnie wysysać co mu trzeba -
kamika23 wrote:hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Dostałam Letrox 50 ug jedna tabletka rano 30 min przed sniadaniem. Zbadano mi ft4 (wynik do 24 h) po wyniku skontaktują się czy dawka zostaje ta sama czy bedzie większa. Za miesiąc mam zlecone TSH i ponowną wizytę. Jak nie będzie terminu to mnie przyjmie na wizytę dodatkową (wszystko w ramach abonamentu). Poza tym stwierdzila że mam nie brać tego jodu Kelp, tylko kupić albo ten Summavit D co mi gin polecała albo Pregna Plus (no to kupiłam pregne bo ma jeszcze kawasy DHA).
Mówiła, żeby się nie martwić, bo z poprzednich wyników tsh, ft3,ft4, antyTPO i USG wynikało że nie mam chorej tarczycy, tylko jest ona mała i wytwarza za mało tego hormonu jak na potrzeby ciąży, więc tabletki wspomogą tarczycę i bedzie dziecko mogło dalej ze mnie wysysać co mu trzeba -
Ja jestem po HSG, wszystko jest dobrze, oba jajowody drożne, macica ok (cyt. "wszystko idealnie"). Nic tylko zachodzić w ciążę Udało mi się zamienić słowo z moją lekarką z kliniki jak wstałam od stołu i powiedziałam jej, że w następnym cyklu chcemy podchodzić albo do inseminacji, albo do in vitro (zależy od wyników nasienia męża, które zrobimy pod koniec miesiąca), więc kazała zadzwonić 1 dc i umówić się na 3 dc Może jeszcze w grudniu załapię się na dziedzica? Kto wie Stwierdziliśmy, że nie chce nam się czekać do marca na poprawę po antybiotyku :>
inaa, polly8725, cookiemonster lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja jestem po HSG, wszystko jest dobrze, oba jajowody drożne, macica ok (cyt. "wszystko idealnie"). Nic tylko zachodzić w ciążę Udało mi się zamienić słowo z moją lekarką z kliniki jak wstałam od stołu i powiedziałam jej, że w następnym cyklu chcemy podchodzić albo do inseminacji, albo do in vitro (zależy od wyników nasienia męża, które zrobimy pod koniec miesiąca), więc kazała zadzwonić 1 dc i umówić się na 3 dc Może jeszcze w grudniu załapię się na dziedzica? Kto wie Stwierdziliśmy, że nie chce nam się czekać do marca na poprawę po antybiotyku :>