Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola nie ma wyniku. Ale udało mi się o 16 zalogować, więc wszystko działa. teraz nic mi nie pozostało tylko czekać. Ej kobieta w lab była przemiła. Pobiera mi krew i ja się jej pytam "to kiedy mogę się spodziewać wyniku?" a ona na to: "na papierze wynik będzie w poniedziałek, ale zgaduje, że chciałaby Pani wiedzieć szybciej, więc tu ma pani numer zlecenia, proszę się zalogować i będzie online jutro rano, a może i dziś wieczorem. Ale raczej jutro rano" Hue hue jakaś inna mogłaby powiedzieć "w poniedziałek!" i tyle
-
Kamika wczoraj mialam z rana bol brzucha ( dosc mocny ) , bardziej po lewej stronie ( nie znam sie za bardzo na tych bolach wiec nie wiem czy to jajnik) . Ale wydaje mi sie ze jakby owulacja rzeczywiscie wystapila tempka poszla by w gore . Moze caly proces sie zaczal ale cos sie tam popitolilo i jednak nie mialam tej owulacji... Za dwa tygodnie ide do lekarza i zrobie porzadek , bo cos czuje ze mam niezly burdel w hormonach heheh
-
kamika23 wrote:haha uwaga uwaga ! nowy objaw cionszyyy - ból szczęki z lewej strony ! buhaha
Dziewczyny a oglądacie Chłopaków do wzięcia? Tam dziewczyna Szczeny powiedziała że ząb ja boli, a jak kobietę boli ząb to na pewno jest w ciąży i ona nie musi robić testu. Hahaha hahaha
Udało się w cyklu
-
hahaha Antylopa rozwaliłaś mnie tym tekstem
Karola chciałabym się zdziwić, ale jakoś nie wierzę, żeby się udalo.
Aniu cięzko mi coś powiedzieć, tez nie ogarniam tych owulacji. Przecież mi i w 12dc i w 19dc wyszły pozytywne testy owu, więc też mętlik w głowie. Idz do ginki i napewno się dowiesz co i jak -
Chlopaki do wziecia- hicior ! Bandziorek , Szczena i inni delikwenci heheh
Jezeli chodzi o mnie to najpierw musze isc do swojego rodzinnego lekarza , bo tu w Anglii nie dasz rady (na NHS [NFZ]) isc do specjalisty (np ginekologa ) bez wczesniejszej wizyty u rodzinnego . Lekarz rodzinny jezeli widzi podstawy do tego zeby mi dac skierowanie do specjalisty wtedy mi je wystawia - porabane to , ale coz. -
Ania001 wrote:Kamika jezeli owulowalas 4 lub 5 to jest za wczesnie na test ciazowy i mam nadzieje w Twoim przypadku tak bedzie , ze za pare dni zrobisz test i bedzie ze to BOBO A kiedy masz przewidywana @ ?
Przewidywana @ miała być 12.01 (jak co cykl 27dc). Dziś mamy 15.01 i @ nie ma. No fajnie by było gdyby ta owulacja była później i dlatego mi sikańce nie wychodzą, ale wiesz....nie sądzę ;/ No nić beta wszystko rozwieje. Póki co nie ma wyników. Oby tylko były jutro rano a nie w poniedziałek