Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety moje.... u mnie wkrętki ciąg dalszy:
-cyce bolą coraz mocniej. teraz już ich nawet nie muszę dotykać żeby czuć jak mi dają popalić
-ból od jajników promieniuje mi do pachwin (tak już wcześniej było) a teraz dodatkowo jeszcze do moich chudych udek !
-krzyż mi napiernicza coraz bardziej
-iiiiii coraz bardziej jestem zła, że @ nie ma
No jak ja mam nie oszaleć powiedzcie mi ?
EDIT: Uciekłyście przez moje zrzędzenie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 20:44
-
haha Antylopa dobre Nie uciekaj proszę ;P
Lizzinka tak, wiem że jestem zrzędząca. Wiesz do mojej gin nie mam szans wcześniej. Nawet nie odpisała mi na wiadomość. Zastanawiam się czy nie iść do innej wcześniej a potem do mojej. Chyba zrobie tak, że jutro kupie test, zrobie go w piątek jak @ nadal nie będzie, a jak wyjdzie negatywny do w poniedziałek polecę do jakiejkolwiek gin....
hmm kurcze Własnie patrze na wolne terminy w tym moim luxmedzie i niestety wolne terminy z poniedziałku pouciekały...Mam dwie opcję: albo w ten piątek, jeśli zarezerwuje teraz, albo dopiero przyszły czwartek....co robić ?
EDIT: Dupa piątek też mi odpada, bo w tych godzinach mam zaliczenie przedmiotu ;/ Czyli nie pójdę wcześniej jak 1 lutego, bo czwartek już bedzie 28.01 więc nie ma sensu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 20:56
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:zrób test i czekaj cierpliwie do 1 bo chyba nie musisz nic dźwigać czy siębardzo czymś stresować ( oczywiście poza tą @ )
Tak też zrobię...nie mogę opuścić przecież zaliczeń i egzaminów przez spóźnialską @. Nieee na szczęście nie muszę nic dzwigać i fizycznie się nie przemęczam, więc nie ma zagrożenia żadnego. -
kamika23 wrote:haha Antylopa dobre Nie uciekaj proszę ;P
Lizzinka tak, wiem że jestem zrzędząca. Wiesz do mojej gin nie mam szans wcześniej. Nawet nie odpisała mi na wiadomość. Zastanawiam się czy nie iść do innej wcześniej a potem do mojej. Chyba zrobie tak, że jutro kupie test, zrobie go w piątek jak @ nadal nie będzie, a jak wyjdzie negatywny do w poniedziałek polecę do jakiejkolwiek gin....
hmm kurcze Własnie patrze na wolne terminy w tym moim luxmedzie i niestety wolne terminy z poniedziałku pouciekały...Mam dwie opcję: albo w ten piątek, jeśli zarezerwuje teraz, albo dopiero przyszły czwartek....co robić ?
EDIT: Dupa piątek też mi odpada, bo w tych godzinach mam zaliczenie przedmiotu ;/ Czyli nie pójdę wcześniej jak 1 lutego, bo czwartek już bedzie 28.01 więc nie ma sensu...Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
ok ok Ale postaram się już dzisiaj nie marudzić Ah sikańce wrócą do łask Nawiedzę jutro jakiegoś rossmana lub apteke w tej sprawie...Może kupie coś innego niż facelle, bo on mi głupek w poniedziałek cień pokazywał a beta była negatywna !
Które testy nie pokazują tych głupich cieni i śladów na kreske ? -
ten Quixx robiłam zawsze ak się staraliśmy o córcię i tez była zawsze 1 kreska nie byłożadnych cieni a ten Pink to porażka jakaś nigdy więcej tego Pink nie kupie
-
Słuchajcie, weszłam sobie na fejsa, a tam taki małolat ode mnie z wiochy już wstawił zdjęcie usg i podpisał "moje kochane dziecko" a wcześniej dodał fotkę pozytywnego testu ciazowego. Dodam, że koleś ma 17 lat a jego "narzeczona" 16. znają się kilka miesięcy. POZDRO. NIE MAM WIECEJ PYTAN.
Lizzinka lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu